Ännu mera GossipGirl

Heej heej alla!
Haft en sjukt skönt eftermiddag/kväll idag och tänker fortsätta ha det! Ska spela lite mera gittar nu och sedan sätta på några avsnitt av GossipGirl som jag kan somna framför. Älskar serier!! (lite smått random så där ja!)
Nej men sov så gott alla!
Puss!♥

Just cilli'n whit my Guittar

Hejsan!♥
Sitter på rummet och chillar lite med gittarren (som rubriken säger) kände att jag var färdig med plugget! Skööönt eller vad!?!? har pluggat sönder hela veckan!

Klassik jag och min gittarr webbcambild!

TjugoAndra Februari 2012

Hello! Kan tala om att jag haft en sjukt crazy dag idag! Var i Nacka StadsHus och spleade med orkestern, själva spelningen gick väll bra men Failade lite (mycket!) på livet innan jag kom tid. Började med att Malin och jag glömde gå av vid Nacka Trafikplats så fick i stället av vid Henriksdal för att byta buss där och åka tillbaka. Sedan höll vi på att bli sena till genrepet så typ halv sprang lite till Nacka Aula. Och såklart så halkar jag på isen och blir helt blöt (har fortfarnade ont i handen!) Så sjukt kul liv man har i bland asså! Hahah, nej men kom i alla fall till skolan vid typ halv 2. Hade spelning efter skolan och kom hem för typ en timme sedan nu. Funderar på att ha en riktigt skön eftermiddag, känner nämligen att jag typ kan alltign inför provet i morgon. Vet liksom inte riktigt vad jag ska plugga på längre. I alla fall, får se vad som händer! Kanske spelar lite gittarr?

Länkningen från i går: http://juuliz.blogg.se/ ;)

Inspiration

Innan inspirationen kommer måste jag bara fråga en sak.. Vad säger ni: FetTisdag, FettisDagen eller Semeldagen? Alla som svara får en länkning i morgon!Måste ha dessa! Så sjukt snygga!

Semeldagen/FetTisdagen/Fettisdagen

Hejsan!
Sitter hemma i soffan nu, skulle ha tränat idag men fick SJUKT ont i magen vid fem tiden så skippade träningen. Blev ändå lite träning på idrotten i skolan idag så känner mig ändå ganska nöjd :)
I alla fall! Idag är det Semeldagen! Äter ni semlor idag? För mig blir det ingen, dom var slut när pappa skulle köpa! Så typiskt asså!

Sitter och drömmer lite halft om nästa vecka, ska i väg och åka skidor i Tänndalen och är så sjukt taggad! Inte bara för att det är lov men också för att jag älskar att vara ute och åka skidor hela dagen! Här kommer några bilder från förra vinter semestern!

Måndag 20 Februari

Hej igen!
Nu sitter jag hemma, har pluggat en del men inte så mycket. Fick en massa plugg gjort i kiosken när det inte var något folk. Skönt att slippa stressa dom få timmarna man är hemma!
Ska i alla fall alldeles strax åka i väg till spelningen, kommer väl hem vid 7 tiden som vanligt. Då ska jag fira systern som fyller år idag! Grattis Tesa!!

InspirationIn Tha Kiosk

Hejsan alla! Just nu sitter jag i kiosken med Malin. Ska vara här hela dagen så ganska chill. Slutar vid 2. Då åker jag hem helt Forever Alone och pluggar fram tills det är dags att åka till spelningen. Pappa och jag ska åka och kolla hur mycket det kommer kosta att laga min telefon också.
Nej nu ska jag vara lite social med Malin som lyssnar på sjukt skum musik!

Från tumblr

Lördag = Konfa =)

Hello! Har ni sovit gott? Eller det kanske inte är så många upp än men jag är i alla fall upp och ska alldelses strax åka till Orminge för konfa. Kommer hem vid 4 tiden och då blir det snabbt byta om och sminkning sedan ska jag ha hit några kompisar på middag. Mys!!
Hinner med en snabb dagens innan jag ska åka!

Mobba mig inte...

//Tröja-H&M/ Svarta Jeans-Cubus/ Hörhängen-Ur&Penn//

Jag dog inte!

Tog precis gardacil vaccinet i skolan, och gissa vad! JAG DOG INTE! Var typ helt stört nervös innan men Malin satt pepptalkade mig hela tiden så kunde slappna av lite i alla fall när jag tog den. Nu har jag dock sjuk ont i armen, vet inte hur det kommer gå på idrotten idag... hahah nfys med en arm is the shit!
Nej måste sluta skriva nu, HAR ONT I ARMEN!

Fredag 17 Februari

God morgon! Taggade inför fredag? Det är i alla fall jag! Eller ska vaccineras i skolan och sedan ha fys på idrotten efter så det blir säkert skit kul och bra och så men men, vad har man att välja på?

Hahah, nej men efter skolan idag så ska jag i alla fall vara med dom vanliga kompisarna, vet inte vart vi ska men åker väll hem till någon eller till forum. We'll see ;)
Senare under kväll så ska vi ha några gäster hem till familjen och fira både pappa och Tesa som fyller år i veckan. Mys!
Ska umgås lite med kompisarna nu så ses senare!

Gamal vinter bild som jag tog på julovet!

GossipGirl

Har pluggat färdigt för idag nu, ska kolla på ett par avsnitt av GG och sedan somna fram för det.
Ses i morgon!
Tagga fredag!

So, Svenska, So, Svenska, So, Svenska och så lite Musik!

Tjjoooo bre! Allt bra med er? Med mig är det i alla fall bra! Mötes av ny bakta bullar och bullar när jag kom hem från skolan. Älskar när mamma är hemma och bakar ^^

Sitter i alla fall och pluggar nu, har gjort det typ hela efter middagen. Varvat mellan svenska och so. Allt blir så mycket bättre när man har musik till också! Låter radion gå och irriterar mig hela tiden på att det går så dålig musik!

Jag just nu! ( no shit jag vet...)

Ny design!

Hejsan svejsan!
Ny design dårå, hahah gick ganska snabbt att fixa men blev ändå nöjd!
Hade tänkt börja blogga lite igen... hahah ska som vanligt försöka göra det så bra som möjligt!

Idag är det i alla fall Torsdag, var hemma och var sjuk i går men nu är jag tillbaka i skolan! Sitter på no:n och gör inte så mycket går igenom lite saker i grupper.
Blir en vanlig torsdag idag, skola och sedan hem för att plugga. Har so prov nästa vecka så ska jobba sjukt mycket med det i helgen!
Nej men måste konsentera mig lite på skolan nu... Ses senare!

Upptadera sidan så kommer den nya designen fram!

Onsdag 1 Februari 2012

Då var det februari då! Bara några få månader kvar tills det blir sommar och varmt ute! Tagga!
Sitter i skolan och väntar på att spanskan ska börja. Tror det blir en vanlig dag i dag, slutar en halvtimme tidigare men annars vanliga lektioner. Åker och spelar direkt efter skolan  så kommer hem vid typ halv 5.

Börjar nu, bloggar senare!♥

RSS 2.0