Musik

Hejsan!
Hur är det med er? Med mig är det bra! Är så sjukt trött bara, har inte gjort så mycket idag så borde inte vara det men så kan de gå i bland.

Sitter just nu och för över musik till mobilen, min ipod gick söder på förra resan så kör en nödlösning på problemet! (Ingen resa utan musik vet ni!!) kvällen kommer spendras med en dusch och sedan mys uppe i soffan.

Cray tips på julbords dukning inne på en porslins butik i köpenhamn!

Sista skoldagen!!!

Yees!! Sista dagen i skolan idag! Sedan blir det ett lååååångt lov! Tagga!!!
Nu sitter jag i skolan och väntar på att spanskan ska börja. (Tror vi skulle kolla på film idag!) Blir en riktigt lång dag i dag, först lektioner fram till 15.20 och sedan rep inför skolavslutningen i morgon. Några från klassen(inklusive mig) + en annan klass ska nämligen uppträda. Hahah, kommer ju gå sååå bra!
Men vet inte riktigt när jag kommer hem idag troligen ganska sent!

Bloggar mer senare idag!

Christmas sooon!!!!

Åhhh!! Bara 1 och en halv vanlig dag kvar i skolan!! Chill! hahah, kom på i går att jag faktiskt längtar riktigt mycket till julen! lite seg jag vet....

Nu sitter jag i skolan och har rast, hade precis so. Det var en lärarstudent som hade lektionen, vi skulle diskutera mot och för dödshjäl. Ganska rooligt! (det gick inte att få stop på emma och gabbe när dom hade kommit i gång!!)
Idag blir det en ganska slapp dag, slutar halv 3 med idrott. Då ska jag i väg med pappa och köpa dom sista julklapparna (bara 2 st kvar!!) och sedan ska jag nog träna i kväll, vi får se om jag hinner. Måste packa också till resan. Åker så snabbt som möjligt på torsdag. Är riktigt taggad på att sitta i bilen och mysa med godis och film ^^ Har inte åkt på "bilresa" sedan i sommras!!

Söndag 18 December

Hejsan! allt bra med er idag? Med mig är det jätte bra! Har haft en mysig slapp morgon men lång filmstund och sedan en varm dusch. Passade på att raka benen också har inte gjort det på jätte länge så tyckte att det var dags nu! hahah, bättre sent den aldrig!

Dagen kommer spenderas hemma, får se om jag gör något speciellet men tror jag bara kommer slappa! Kanske måla lite? Vi får se vad de blir!


Internet segar sig så går inte att ladda upp bilder, får komma senare idag i stället!

Lördag 16 December

Hejhop! Har ni haft en bra lördag? Själv har jag haft en mysig men slapp dag. Har typ inte gjort någonting, bara varit hemma och julpyntat! Mysigt!!
Har även gjort klart årets julkort och kalender! Är riktigt stolt över dom, dom båda borde ha varit klart för ett par veckor sedan men har aldrig tagit/haft tid att göra.

Just nu sitter jag och suktar lite efter att åka på språkresa igen. Skulle vilja åka till spanien men samtidigt vill jag åka i väg och läsa engelska... Svårt val men får se om jag hittar något bra helt enkelt! (kan ju dock vara ganska bra om jag hittar någon att åka med också....)


Kram och Godnatt! Ha en super bra sista stund på lördagen!

Änglar








Julafton om en vecka!

Ojoj, känns verkligen inte som det är julafton om en vecka! Det är ju inte ens snö ute, bara en massa regn....

Idag är det i alla fall lördag! Så skönt att jag inte har något plugg den här veckan utan bara kan slappa och njuta av julen! Idag ska vi nämligen börja julpynt och om vi hinner även klä granen!! Roligt va? Hoppas jag får lite jul känsla då!

I går var det en lång men rolig dag! Gick i skolan fram till halv 12 men stannade och åt jul mat i över en timme till! hahaha, sedan åkte jag och Sarah hem till mig innan vi skulle in och jobba i stan. (jag har ju jobbat för EF ett par gånger och nu fick även Sarah vara med!) Det gick väldigt segt då ingen ville stanna och prata med oss, alla bara sprang för bi och var skit dryga!
Men på bussen hem så hade vi det i alla fall roligt! Flummade ur lite efter som vi var så trött och helt genom blöta av regnet!
Sedan under kvällen så satt jag och kollade på serier samtidigt som jag fikade lite på pepparkakor ^^

Torsdag 15 December

Hejsan! Allt bra med er idag? Med mig är det helt okej, är lite halft missnöjd med min nya frisyr men annars så är det bra! Är i alla fall i skolan idag igen! Mår mycket bättre nu än igår.
Idag blir det en vanlig dag i skolan tror jag, slutar vid 15.00. Då ska jag åka iväg och jobba. Är barnavakt igen. Sista gången den här terminen.

Kommer kanske bild på mitt "nya hår" senare idag men måste bestämma mig om jag är nöjd först!
Kram!♥

Sjuk

Hejsan!
Här hemma från skolan idag, är nämligen både sjuk och har stört ont i munnen! Så har varit vaken i typ 2 timmar nu och bara kollat på film! Om ett tag så ska jag byta om och sedan senare idag (runt 11 tiden) så ska jag åka till skolan i alla fall. Har pluggat så sjukt mycket till provet så tänker facktiskt göra det nu också! Åker dit gör provet och åker hem igen. Så det blir en ganska slapp dag här hemma i alla fall!

Ni kommer ihåg bilden jag la upp i går på lilla BR gubben som stod och gömde sig?
Fanns en tomte också inne på BR i köpenhamn, Även han gjord av lego!

Märkes kläder

Hur kan en tröja som har ett speciellt märke vara värt så mycket mer än en tröja som inte har det märket. Trots att den här tröjan kan se precis likadan ut så kommer det finnas otroligt mycket mer människor som köper tröjan det där speciella märket.

Jag tycker detta är helt sjukt. Både att folk verkligen betalar så mycket pengar för en tröja som dom skulle kunna få för mer än halva priset billigare, men också att man kan sätta ett så pass högt pris på en tröja som inte är värld det.

Jag skulle aldrig betala så mycket för kläder, troligen för att jag är för snål (trots att jag vill ha hur mycket kläder som helst, och själv klart vill jag att dom ska vara i mode!) Men jag skulle istället åka runt i alla möjliga butiker som har liknade kläder och priser för att se om jag kunde hitta en tröja som ser i princip likadan ut. I dom flesta fallen kommer jag dessutom hitta kläder som var ännu bättre och snyggare!

 

Jag säger inte att ni som vill ha dom här märkena på kläder inte får vilja ha dom, jag kan absolut förstå det efter som jag själv var helt galen i att få ha Adidas tröjor när jag gick i femman! Alla hade ju det och jag ville också ha det, min mamma försökte övertala mig att ha en tröja som var precis likadan bara det att den hade två sträck på armarna och inte det där Adidas märket. Men själv klart vägrade jag att köpa den i stället.

Och om du verkligen vill ha den där tröjan, så köp den även om du inte riktigt har råd! Och om du har råd så absolut köp mycket märkes kläder, för det är du värld om du har dom pengarna. Men tjata inte på dina föräldrar om att få mer pengar när dina egna är slut för att du måste ha märkes kläder! Det är inte värt det då,,, jag lovar!

Tänkte avsluta med att säga att jag hur gärna som helst skulle vilja ha råd att bara handla märkes kläder, men så är det tyvärr inte så måste fixa kläderna på annat sätt!!

 

Sen tänkte jag bara tipsa om en sida som heter toppmode.se, där finns det sjukt mycket snygga kläder om man inte orkar/hinner gå och shoppa i butik!



Storm

Hejsan! Har ni haft en bra dag? Kollat på något Lucia tåg i skolan kanske? hahah, nu måste jag svara på mina egna frågor bara... Jag har haft en bra dag. Hann med att ha en matte lektion på morgonen innan vi skulle gå och kolla på Lucia tåget i skolan. Klassen flummade ur lite i slutet på den lektionen och började köra hänga gubbe på tavlan i stället. Sedan hade vi som sagt Lucia tåg. Efter det var jag med på matten (Elin och jag flummade ur igen...)
Under lunch rasten så var jag tvungen att gå till tandläkaren. Kom hem hit strax för tre och sedan dess har jag bara pluggat en massa och det är det jag sitter och jobbar med nu och kommer göra resten av kvällen! Men det är ganska mysigt, lyssnar på julmusik och har en tändbrasa. Man får ju försöka göra dagen lite bra trots plugg!
Såg den här SUPER gulliga lego gubben stå utan för BR butiken i Köpenhamn och gömma sig! Hahah den är så himla gullig!!

Lucia

God morgon alla trötta!
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och önska er en Mysig Lucia morgon! Ska ni kolla på lucia tåget på tv?? Det ska jag, ska upp och mysa med familjen nu och äta pepparkakor och lussebullar till frukost!

Ahh, gud håller på att sommna framför datorn nu! hahah, men som sagt, ha en super mysig Lucis Morgon!
Kramar!♥

Polo





Körde på en mysig och snygg polo tröja idag!

Tröja - Gina Tricot// Byxor - Cubus//
Ring - Bikbok// Skor - Skopunkten

Måndag 12 december

Hejsan!
Allt bra med er? Med mig är det i alla fall bra. Sitter i skolan och väntar på att våran projekt tid ska börja. Har suttit och redigerat dagens outfit bilder lite men nätet är för segt så går inte att ladda upp bilder :( får bli när jag kommer hem idag i stället!
Idag efter skolan så ska jag i väg och spela, sista repet innan konserten nästa måndag.  Kommer suga på den konserten efter som vi bara spelat låtarna tre gånger....

Måste gå till lektionen nu, hinner inte blogga mer! Ses hemma!!
Kram♥

Svimmfärdig!

Hej!
Har precis kommit ut ur duchen efter ett sjukt jobbigt pass på friskis! Höll bokstavligen på att svimma när passet var över. Det blev helt svart för ögonon så var tvungen att sätta mig ner och dricka lite innan jag kunde gå ut till bilen. Hahaha, så går det när man inte tänker och bara kör allt man har en hel timme! Men det var solklart värt det! Nu kommer jag ju må bra hela veckan!

Nu en timme framåt så kommer jag fortsätta plugga innan maten och sen troligen lite mer senare i kväll, om jag orkar...
Annars blir det tv mys uppe i soffan!
Finaste Sarah och jag någon gång när vi hade flummat med Photo Both men sedan bestämde att vi skulle ta EN bra bild :D


Njut av den sista tiden på helgen nu!

Ljusstöpning - bilder

Här kommer lite bilder från förra helgen!

Söndag 11 December

Hej och Godmorgon på er! Sovit gott?
Söndag igen då (bara 13 dagar kvar till jul!!) Kommer spendera denna dag med plugg igen. Känns tråkigt att kasta bort en hel helg på plugg men det måste ju göras!
Kommer även åka iväg och träna med Sarah under eftermiddagen, är sugen på det. Hann ju inte träna i torsdags pga av konserten så har inte tränat sen i tisdags! Det gör mig riktigt taggad!!
Förra helgen hade vi våran årliga ljusstöpning med några vänner till familjen. Trots att det typ var storm och kallt ute så var vi UTE och stöpte! Var super mysigt dock, och inte alls kallt! Hade tänt en brasa och hade det jätte mysigt!
Bilden är tagen under lördags eftermiddagen när vi stöpte, kommer fler bilder senare idag!

Nobelmiddag

Kom på att det är nobelmiddagen i dag! Vi brukar alltid kolla på den med familj och så blir det idag med, tar en tidig middag så vi hinner titta på hela deras middag! hahah, nej men måste säga att det ända jag tycker är roligt på nobelmiddagen är att få se alla kläder dom har på sig! Älskar att få sitta och sukta till deras underbart fina kläder.

Dagen har spenderats med julbak och plugg (inte den roligaste lördagen kanske men det måste ju göras!) och kommer fortsätta med att (som sagt) kolla på nobelmiddagen och troligen lite mer plugg. Är bara så himmla rast lös så tror jag måste ta en promenad innan jag går och lägger mig i kväll. Känner att hela kroppen är helt borta liksom, om ni förstår var jag menar?

Malta♥

Lördag - Pluggdag

Heej! Har ni sovit gott? Själv har jag äntiligen fått sova ut! Känns inte som jag fått göra det på flera veckor...
Idag är det lördag då! Kommer spendera en stor del av dagen med att plugga till no provet men också baka pepparkakor! Mammas moster kommer hit så har vi lite jul mys medan vi bakar. Ska bli så mysigt, det enda som kommer sakans är snön... :(

Ha en super bra lördag!♥

It's winter!

>Heej! Nu har jag precis kommit hem från skolan. Fick gå tidigare från bilden så han med 3 bussen hem. Skönt at inte behöva vara ute i kylan efter skolan utan bara få komma hem snabbt och enkelt. Just nu sitter jag i köket och kollar ut och funderar över varför det måste vara så himmla mörkt ute! Det är ju typ redan helt kol svart! Såg ds krokat att det var en fullmåne framme när jag satt på bussen. Helt stört! Full måne trots att klockan bara var tre på dagen! Blir ingen bild just nu, har inte riktigt kommit på hur man laddar upp bilder på den här ipaden som pappa lånat hem från jobbet ;) Senare idag så ska jag i alla fall ha konsert, den börjar vid sju men jag ska vara där kvart över fem, så antar att jag åker om lite mer ånej timme. Innan dess ska jag hinna välja kläder, byta om och hälst hinna plugga lite! Mycket att göra så det är bäst jag börjar nu! Kram!

Torsdag!!

Yees! Äntligen torsdag! Bara en dag kvar tills det är fredag!! Så skönt!!

Nu sitter jag i skolan och har rast, har precia haft en väldigt plågsam lektion med nicklas. Första lektionen på morgonen så ska vi sitta i ett mörkt rum och lyssna på nicklas tråkig presenteion om DNA och Immunförsvaret... Hur kul kan det bli?
Nu ska vi i alla fall ha svenska med Cava, kommer nog fortsätta skriva på våra reportage om prao:en. Fick inte så mycket gjort i går, typ hela klassen flummade ur i går på sista lektionen! hahah!

Ojj vad jag är jobbig! Hinenr inte blogga mer för vi börjar nu!!

Plugg mys?

Hej!
Vilken lång dag det har varit idag! Först skola och sen direkt i väg på spelning och kom hem klockan 5.
Någon som känner igen känslan av att springa till bussen med en massa skolböcker och dator för att sedan missa den och behöva vänta i 40 minuter... -.-


Nu har jag i alla fall hunnit duscha och äta middag, ska i gå upp och plugg/mysa med mamma. Hon ska hjälpa mig lite inför no provet och sedan kollar vi väll ett tag på tv antar jag! En vanlig kväll hos Maja med andra ord ;)

Malta♥

Onsdag 7 December

God morgon alla! Sovit gott? Själv gick jag och la mig alldeles för sent i går så när klockan ringde trodde jag att jag ställt den fel. Trodde klockan var halv 6 i stället för halv 7. Men så väl var det inte....

Nu sitter jag i alla fall och äter frukost. Ska alldeles strax gå och klä på mig, med det är ju så kallt i mitt rum! Vill bara sitta kvar här under filten! haahah, så seg jag är nu på morgonen!


Idag så blir det i alla fall en vanlig onsdag, slutar halv 4 och då har jag spelning så kommer hem vid halv 5 tiden, då blir det mera plugg!
Kram!♥

Naughty Naughty!!

Hej!
Har precis kommit hem från träningen nu! Var ett sjukt tråkigt men också sjutk jobbigt pass! Fick sån himmla håll, åt väl för nära träningen som vanligt. Hahah, så typiskt mig att förtöra träningen på det sättet....
Nu har jag dock fått tillbaka nästan all energin och sitter och lyssnar på naughty naughty!! Älskar den låten, man blir så pepp på livet! Hahaha!!

Nu måste jag hoppa in i duschen och sedan blir det DH!


Saknar den underbara tiden då det fanns en massa roliga saker ett fota,, nu väntar jag bara på snön så kommer det sedan en massa underbara vinter bilder ska ni se!!

Kram!♥

Så var man tillbaka efter flera veckor!

Ja nu är jag tillbaka! Orkade inte blogga under prao:en efter som jag åkte tidigt och kom hem sent på kvällarna så fanns de liksom ingen tid! Men nu är jag tillbaka igen och ska jobba så gott jag kan med att hålla igång uppdateringen!
Kan berätta lite snabbt om vad jag fått göra under prao:en!
Dom flesta dagarna började jag halv tio, då var det dags att städa hela butiken, oftast bara dammsuga och damma men i bland även torka golven. Sedan när butiken öppnade så var det väldigt segt fanns nästan ingenting att göra efter som vi inte hade så mycket kunder mitt under dagen. Men vi passade på att fylla på så alla kläder hände ute.
När det väl kom kunder så var det dags att hjälpa dom, enligt min handledare så var det väldigt viktigt att säga hej till varje kund när dom kom in. Sedan skulle man även hjälpa dom ta ner saker som hände högt upp och ta flera storlekar till dom i provrummen.
Under eftermiddagarna så kom oftast varorna, då fick jag själv gå ner i forums otroligt läskiga "källare" ( där det btw var mörkt och spelades konstig musik!) och hämta varorna. När jag kom upp med dom igen så placerade vi ut varorna i butiken, ofta behövde vi då bygga om väggarna och ta in några varor på lagret så då fick jag larma av dom och vika.
Dagarna slutade allt mellan 5 och 7 på kvällen så jag har inte hunnit göra så mycket här hemma mer än att jag på onsdags kvällen v.47 gick och såg här på stadsteatern!
Händer en del i skolan nu så jag håller på för fullt och pluggar här hemma! Men har dock bestämt mig för att jag ska träna senare idag. Åker i väg om ca en timme och kör ett pass som tar en timme. Sedan kommer jag sitta bänkad framför DH så fort klockan slår 9!
oj, tjejen som var så grymt bra på att ta bilder här! Nej men har hunnit med den årliga ljus stöpningen också! Kommer bilder så fort jag får lite mera tid över!
Då kommer troligen en ny design också!!!
Peppa inför det! Min är så sjukt tråkig just nu.....

RSS 2.0