Sista lektionen

Heeej!! Hoppas allt är bra med er!! Med mig är de hlt okej, lite ont i huvudet men de går nog över snart!
Nu har vi precis haft matte, var ute och gjorde några "pracktiska övningar" Och nu ska vi ha lite svenska men kommer typ inte ha hela lektionen utan kommer sluta vid typ 3 eller något sånt.
Efter skolan vet jag inte om jag kommer vara med Elin och Malin annars åker jag hem och möter dom på bussen i stället.

Börjar nu! Kram<3

Lunchrast

Heej! Gud så irriterad! Har försökt göra flera inlägg idag men de har inte funkat av olika anledningar som har med blogg.se att göra!  Men nu glömmer vi det och är glada i stället!
Sitter här och har lunchrast, hade hemkunskap innan och gjorde spaggeti med köttfärsås så vi skippade lunchen och så satte sig hela klassen att geeka i stället. Jag ska köra tetris mot Malin men hennes dator laggar sig så jag passade på att blogga lite och slänga in dagens outfit:

Så här ser jag, har på mig;
Kofta: Mammas
Linne: H&M
Kjol: H&M
Strumpbyxor: Lindex

Kände för att vara lite finare idag när vi skulle till stadsteatern med skolan och kommer inte hinna byta om innnan.

Nu börjar vi strax så ha en super bra dag!

Tankar som aldrig blir till något

Nu kommer jag stänga ner datorn för i kväll och gå upp och sätta mig med familjen fram föt tv:n.
I morgon så är de nästan vanlig skola, kommer ha vanliga lektioner fram till 3 tiden då ska vi få sluta (lite tidigare med andra ord)  efter som att vi ska mötas på slussen vid halv 6 för att gå på Stadsteatern med klassen! Riktigt kul facktiskt, ska nog ta med kameran och ta lite kort under kväll.

Har haft den här bilden på mitt skrivbord hela sommaren nu och funderat på att rita något liknande... Men har inte kommit på något bra! Vill ju inte att den ska se precis likadan ut. Har ni några tips?

God natt! Sov så gott!

Dusch och sen plugg

Hej, hej! Hur är de med er??
Just nu sitter jag på mitt rum, har precis ätit middag och tänkte gå och duscha. Sen ska jag plugga lite innnan de är dags att gå och lägga sig, hoppas jag hinner med att titta på lite serier också.
Efter skolan så väntade jag en kort stund på att Sarah, Lollo och Julia skulle sluta sen gick vi alla hem till mig och åt lite mackor medan vi pluggade. Lollo och Julia tog halv 6 bussen hem, Sarah och jag följde med dom ut och sen fortsatte vi med Valle hem till Sarah. Där i från gick jag själv hem och åt middag. Och nu sitter jag här och är glad åt att jag facktiskt fått en kommentar som handlar om de jag skrivit om! Haha tänkte att jag kunde svara på den...
Från: Hugo
Är de Malta på bilden? Varför la du upp den? Är du i Malta?

Svar; Nej jag är inte på Malta men bilden är därifrån. Var på språkresa dit under sommaren och tyckte bilden var så fin så jag ville ladda upp den helt enklet!

Hoppas du fick ditt svar! Fortsätt gärna att kommentera, de gillar jag verkligen! Gör att själva bloggningen blir mycket roligare!

Jag just nu,, måste sluta ta dåliga webbcam bilder! Måste vara jätte tråkigt att bara få se dom! Eller vad tycker ni??

Väntar på lunchen!

Heej! Fick sluta 20 minuter tidigare från no:n så nu sitter vi här och väntar på att vi ska få gå in i matsalen, så störande att ha lunch rast men in få äta! Aja, ska väll ändå gå ner snart.
Efter lunch har vi engelska och sen idrott som sista lektion. Ska kolla när Sarah och Lollo slutar och ska typ gå hem med dom en liten stund.

Kramar!

Tråkig dag

Heej! Nu sitter jag i skolan med typ hela klassen, har precis haft so och gått igenom och sammlat lite fakta om Orkanen Irene. Nu ska vi alldeles strax gå bort och ha No och sen blir det lunch. Åhh, Gud har verkligen inte några roliga lektioner idag!


Ha en bra dag och glöm inte att kommentera det första inlägget i "tankar om mode"!!

Kram<3

Billigt Mode

Jag älskar mode. Jag älskar att kolla i min garderob och få stå och fundera ut riktigt noggrant var jag vill ha på mig just idag eller till just den här festen. Jag älskar att tänka mig in i vad som kommer hända under dagen eller kvällen och där efter välja vad som passar till just de evenemanget. Jag älskar att komma hem efter en hel dag och må så sjukt bra bara för man känner att sina kläder har passat in under dagen, dom har passat in till de humör man varit på, till vädret som varit och till stämningen det varit i klassen. Jag älskar att komma hem sent på kvällen efter en hel lång fest och ställa sig framför spegeln och titta på sig själv och se att kläderna nog sitter ännu bättre nu än när man åkte hemifrån. Jag älskar att sitta på nätet och kolla på kläder, sätta ihop olika stilar och komma på vilken stil jag själv skulle vilja ha under dem närmaste veckorna eller månaderna. Jag älskar att se vad andra har valt att ha på sig till olika evenemang, kolla på vad jag skulle gjort bättre eller sämre och jag skulle haft den där tröjan från H&M på mig idag. Jag älskar att kolla på folk och se vad dom har valt för stil. Det avspeglar så mycket vem den som person är just nu och hur den personen mår och känner om sitt liv just nu!

Det finns många människor som tycker det är onödigt att lägga ner pengar på dyra kläder som man bara använder under en vinter och sen när våren närmar sig så slänger man dom kläderna. Jag kan säga att jag delvis är en sådan person. Jag använder gärna kläder så mycket som möjligt, men det är otroligt roligt att kolla i katalogerna som kommer hem och bestämma jag ska se ut under den närmsta tiden. Dock blir de sjukt dyrt om man ska byta garderob varje gång det kommer ut nya kläder i butiken men det är bara att matcha linnet från sommaren med en annan lite varmare kofta eller andra accessoarer som passar in till skolstarten under hösten.
Det krävs troligen mer jobb att sätta ihop ett bra klädval där allt är från butiker som H&M än om du skulle kollat på en känd modebloggares hemsida och köpt precis den tröjan, precis dom jeansen som är jätte dyra men det ser ju så bra ut på henne så då ser de ju bra ut på mig, eller hur?
Jag tycker att du absolut ska ta hjälp av mode bloggare/kändisar/mode tidningar och alla möjliga källor för att välja kläder. Men du ska inte kopiera något klädval, utan du ska själv välja och sätta ihop dina kläder. Det kanske känns svårt i början men efter ett par veckor blir de lättare och till slut blir de riktigt lätt! Och jag lovar att det är mycket roligare att få komplimanger för dina kläder om de är du som har valt dom.

Av: Maja Furugård

Här i min blogg(www.majafurugard.blogg.se) kommer jag tipsa om billigt mode och skriva tankar och tips till de Outfit:s jag lägger ut. Det kan vara en källa att (som tidningar, kändisar m.m) hitta sin personliga stil från, eller bara en rolig grej att läsa om. Ni bestämmer!




Och snälla kopiera inte det här!!! För jag har verkligen jobbat hårt med texten!
Kram på er! Och glöm inte att kommentera om vad ni tycker!


Ändad kategori!

Heej!! Hoppas allt är bra med er! Med mig är de sjuk bra!! Är inte helt säker på varför är bara super glad! Vilket är bra antar jag!
Tänkte tala om att jag har ändrat namnet på kategorin som kallades Mode. Den heter numera Tankar om Mode. Anledningen till detta är att jag har en idee(like it or not) som är så här:
Jag kommer så ofta jag fått insiration lägga upp en text om mina tankar om mode. Ibland kommer de troligen vara flera månader i mellan och i bland bara någon dag! Men för att "underhålla" er i mellan där så kommer jag till varje Outfit jag lägger ut skriva vad mina tankar är om den. De låter lite kronligt nu men om ni läser texten i nästa in lägg så kommer de troligen bli lättare att förstå.

På dom här texterna jag skriver vill jag hemskt gärna ha både dålig och bra kritik(konstruktiv kritik) som gör att jag kan göra dom bättre. Vill även otroligt gärna ha era omdömen på Outfit:sen (låter skumt att säga outfit:sen men aja....) jag lägger ut också.
Hoppas ni tycker lika mycket om ideen som jag när ni läst den första texten jag tänker lägga upp!



Nu ska jag bara lägga upp texten och sen tvätta mig och lägga mig och läsa lite, kommer nog bli lite mys med familjen uppe i soffan också...
Kram och God Natt!

Check it out!

Satt och kollade runt lite på nätet och hittade en bild på mig på nacka musik skolas hemsida! hahah, tog den tidigt i sommras innan Malta med klarinette Ensamblen och nu ligger den tyligen uppe på hemsidan! Lite roligit tycker jag. Om ni vill se den så är de bara att Googla på mitt namn. Där ligger den som någon av dom första altervien under bilder.

En riktigt tidig vår bild från i år

Just nu sitter jag och kollar på lite bloggar, kommer fortsätta med de ett tag till och sen kommer jag nog lägga mig och läsa det som jag behöver till skolan.

Vad ska ni göra under kvällen?

Middag

Hej, hej! Nu har jag precis duschat och bytt om, ska alldeles strax gå ut och äta middag och sen i kväll så ska jag plugga lite. Har Spanska glosor och så ska vi läsa i en svenska bok tills på Fredag så det är lika bra att göra det idag.
Hoppas ni får en super bra kväll!
Kram!

Min vackra tårta

Hej! Nu sitter jag hemma och kollar på film på datorn. Tänkte att jag skulle testa mobil blogga och passa på att lägga upp bilder på min vackra tårta som vi gjorde igår fast de funkar inte att ladda upp bilder så får bli en annan dag. Tror jag kommer ta fram klarinetten och spela lite, har inte spelat på hela sommaren så det är väll dag nu! Nej nu ska jag kolla på filmen! Kram!

Den perfekta väskan

Hej, hej! Fick sluta 20 minuter tidigare men behöver ändå sitta och vänta på mamma till 20 i.

Satt och kollade lite på H&M:s hemsida och hittade den här super snygga väskan! Funkar bra om man bara sak vara borta över helgen och inte orkar ha med sig en stor, tung resväska. Finns i flera olika färger, själv tycker jag att den här är snyggast.

Profiltid

Heej, heej!
Nu sitter jag och väntar på att vi ska börja med profiltiden. Kommer troligen kolla på The Phantom of the Opera som vi började med förra veckan. Sen efter skolan så kommer mamma hit och så ska vi ha ett "välkomstsamtal"
Vet inte riktigt vad som händer senare idag, kanske ska träna men är inte riktigt säker.

Jag just nu!

Sen senare!

Måndag 29/8

God morgon på er!! Allt bra? Med mig är de helt okej, vaknade en timme innan jag skulle gå upp så har haft en riktigt lång morgon! Sitter helt klar för skolan nu och väntar på att de ska bil dags att gå ut till bussen.
Vet inte riktigt vad vi ska ha för lektioner idag, kan inte schemat än. Men när vi slutat ska jag i alla fall möta upp mamma i skolan och så ska vi ha något form av "välkomssamtal" efter som jag är ny i klassen för i år.

Så här ser jag ut idag:

Kofta: H&M
Tröja: Present
Jeans: Cubus

Enkelt, skönt och snyggt. Passar bra på måndagar när man är lite seg och inte vill till skolan.
Har lite lockar kvar i håret från i går så det ser ut som jag har världens självfall! Ganska snyggt facktist men vartvungen att fixa till de lite med platt tången ändå, hade rufsat till sig under natten.

Kram!

En underbar dag tar slut

Nu har vi ätit upp middagen, blev grillat med hasselbacks potatis och mozarella och tomater. Sen till efterätt blev de som vanligt marsipan tårta/prinsses tårta.
Under tiden vi åt tårta så fick jag min present av syskonen, var ett presentkort på hela Forum på 500:-  Så nästa söndag ska hela familjen åka och handla med/ åt mig! Hahaha låter skumt men dom ska följa med och vara "smakråd"

Nu sitter jag i fin rummet med Cila och har precis visat henne lite saker man kan göra med Mac:en, jag har ju haft min i lite mer än 2 år men Cila fick sin i våras.




Cila sminkade mig i kväll och lockade även året, sen drog jag bara en borste genom de och de höll spg bra utan spray eller någoting!
Sitter i lite konstigt ljus här i vardagsrummet de är därför min hy ser lite grå ut...

Kommer bilder på tårtan via mobilen senare i kväll.
Kram!

Malta Bloggen

Tänkte bara säga att jag har börjat att skriva om resan nu, i den bloggen skriver jag bara om resan där borta och kommer komma dom flesta bilderna där också. De är så mycket att skriva så de känns inte riktigt bra att skriva det i den här bloggen, finns nog en del som inte alls vill läsa om de!
Tipsa gärna kompisar och alla människor om att läsa den  i alla fall!

Kram <3

De viktigaste klart

Nu har jag hunnit lägga in de viktigaste i mobil (med andra ord facebook och länk till H&M) Nu är de dags flr lite lunch och sen ska jag lägga in lite bilder i mobilen så jag har något att ha som bakrunds bild.

Ganska dålig bild som är tagen från google på min mobil, fast min är i vit/silver

Birthday Girl!

God morgon solstrålar!! Hoppas de är lika bra med er som de är med mig!! Mår hur bra som helst idag! Men de är väll klart när man fyller år!
Tänkte berätta lite om morgonen;
Vaknade vid 8 tiden av att de åskade( ...så sjukt mycket! satte mig typ upp när de smällde till!) Men när den hade dragit för bi så sommnade jag om och blev väckt av att mamma och pappa kom in och sjöng för mig med frukost och 2 paket. Fick ett par krokar (hhaha, låter skit tråkigt men jag önskade mig de till rummet...) och sen fick jag en ny telefon!!! *gladtjej* En Sony Ericsson Xperia Neo, är facktist första gången jag får en telefon. Annars har jag fått köpa dom själv. Vi satt kvar i sängen och åt frukost i över 1,5 timmar. Då gick jag och duschade och nu har jag precis kommit ut och bytt om.

Dagens:
Kofta; Cilas gamla,
Linne; Cubus
Strumpbyxor; H&M


Nu ska jag göra mig lite van vid telefonen och senare idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vet bara att mammas moster (hon är som min mormor) kommer och ska äta middag med oss senare idag, då ska jag även få presenter av syskonen.

Hoppas ni får en lika underbar dag som jag!!
Kram!! <3

The last five hours

Nu tänkte stänga ner datorn för i kväll och gå ut och sätta mig med familjen.
Meningen med rubriken är; Om 5 timmar för 14 år sedan kom lilla jag till världen! Hahah, fylle ju år i morgon/ i natt. Så nu är de bara 5 timmar kvar på mitt 13 åriga liv! Kan inte säga att de varit bland dom bättre åren i mitt liv, ny klass i sjuan och inte hunnit umgås så mycket med dom som står mig nära, men de ska de bli ändring på under åttan!

Jag just nu

Sov så sött!!

2,5 mil

Heeej allaihopa!! Allt bra med er?? Med mig är de toppen! Sitter i mys kläder och dricker varm choklad, cycklade 2,5 mil! är riktigt stolt!!
Var klar med cyckling och styrke träning vid halv 7 tiden, då tog jag en snabb dusch och sen en kort promenad med Valle innan maten. Till middag blev de en potatid sallad med stekt kassler, inte snällt mot tandställningen men de börjar bli bättre i tänderna så de gick att äta i alla fall (även om de går väääldigt långsamt!)
Nu ska jag kolla runt lite på olika bloggar under tiden jag dricker chokladen sen ska jag fixa naglarna och sätta på ansiktsmasken framför en film eller serie, har inte riktigt bestämt mig än...

Kvällens mys kläder
Linne; H&M
mjukisbyxor; Linde (köpta för typ 100 år sedan!)

Ha en bra Lördagskväll! <3

Cyckling

Nu ska jag gå upp sätta på på cyckeln en stund, har inte tränat sen i tisdags så känner att de behövs nu!
Efter de så blir det lite styrke träninge och sen duscha och tvätta håret. Senare i kväll kommer jag nog fixa i ordning mina naglar köra på en ansiktsmask, lite mys kväll med andra ord!

Kram!

Fotografering inomhus

Hejsan!
Nu har jag precis städat upp riktigt mycket på rummet, var länge sen så de behövdes verkligen!
Innan idag så har jag jobbat lite, mamma hade ett par böcker från hennes skola som skulle plastas (de är de jag jobbat med under sommaren också) Sen nu hade jag tänkt vara ute och fota med de var alldeles för blåsigt ute så får fota lite här inne i stället. Har en del saker som jag ska sälja på Tradera så de är dags att börja fota dom nu!

Snygga jag just nu

Juste de var förra inlägget som var en liten överaskning, hade tänkt slänga in ett par outfit:s en gång i veckan och sen händer de nog att jag kommer med någon enstaka plagg där i mellan. Hoppas ni gillar den ideen!

Kram<3

Sen sommar/höst nr 1

Tänkte börja med den här grejen att jag sätter ihop ett par stycket outfit:s för den årstiden de är. En kul grej som kan hjälpa till när man tycker att man inte har något att ha på sig! Hahaha, här kommer den första i alla fall...

Lite dålig kvalitee men de går någ bra tror jag...

Alla kläder är från H&M och dom borde fortfarande finnas på nät butiken. Kolla priserna där eller kommentera så kan jag göra de.

Hoppas ni gillar dom!

It's Like a Surprise

Hejsan! Hoppas de är bra med er!
Jag tänkte bara göra ett kort inlägg och tala om att de kommer komma en liten överaskning senare idag, den är inte så stor men de är ändå någonting....
Så håll utkik efter den!!
Kram <3

Äntligen Lördag!

Åhh, de finns inget bättre än att de är lördag igen efter en hel lång skolvecka! Det är så himmla skönt att bara få göra vad man vill och sova ut ordentligt!
Nu har jag precis vaknat och ätit frukost. Ska gå och ta en snabb dusch och sen tror jag att jag ska ta mig ut och fota lite iträdgården. Är ju så himmla fint väder idag!
Vad ska ni göra idag??

Kram <3

Crazy or Normal?

Trönade på att sitta och leta på nätet så blev lite lek med Photo Bhot i stället. Där av rubriken, am I crazy or normal?

Älskar dessa effekter!


Snälla döm mig inte för att vara ful osminkad...


Framsteg! Ser inte lika galen/hemsk ut!

Hahahah, ha en bra fredagskväll i alla fall, jag ska gå och lägga mig nu (min sista hela natt som 13 åring!)
Kram! <3

Fredag 26/8

Hejsan! Ber åter igen om förlåtelse över den dåliga bloggningen! Nu ska jag verkligen skärpa mig!!
Kom i alla fall hem från skolan med 12 bussen. Då tog jag ut Valle en snabbis och sen började jag laga pannkakor till mig och Magnus. Under tiden vi åt så kom även Tesa hem så jag satt och snackade med henne ganska länge efter maten. Underefter middagen satt jag bara och rita och lyssnade på musik. Super mysig och slapp fredag kan man säga!
En stund innan middagen satt jag och spelade lite dataspel med Magnus.
Till middag blev de pasta med svampstuvning och kyckling, så himmal god maträtt och lätt tuggad också så jag kunde nästan äta den utan problem! Haha, i alla fall så har jag nu precis suttit en stund vid tv:n med mamma, pappa och Tesa.
Resten av kväll ska jag nog sitta vid datan och se om jag kan bättra på statistiken lite.

Går en as deppig låt (men otroligt vacker!) på radion just nu och tyckte att den här bilden passade till :)

Ha en super bra fredagskväll! <3

It's Friday

God morgon! Hoppas de är bra med er! Med mig är de toppen, de är ju facktiskt fredag!! Fast vaknade med hur mycket huvud värk som häslt. Tror de bror på att de spänner i hela munnen eller nåt...
Nu sitter jag i alla fall i skolan brevid Malin, gå in på hennes blog så blir hon nog jätte glaad!!
Ska alldesles strax ha svenska och sen engeslka. Sen slutar vi med idrott 11.20.

Tagen av mig i ystad

Jag får vad jag förtjänar

Hejsan!! Tänkte börja med att säga förlåt för den usla uppdateringen idag. Vet inte riktigt varför jag inte har bloggat, har på någo sätt inte blivit av bara. Och kan lova att statistiken talar om för mig hur "dum" jag varit! Hahah, den suger ju typ!
Nu har jag precis tagit en dusch och satt på mig lite mys kläder. Ska alldelses strax gå ut och äta middag. Senare i kväll blir de nog lite spanska plugg och senare lite filmmys om jag hinner.

Ute på ön Comino på Malta

Ha en fortsatt bra kväll! <3

Skolan en kortis

God morgon! Har ni sovit gott?? Själv sommnade jag som en stock i går kväll så fort jag la huvudet på kudden!
Ska alldelses strax gå ut till bussen som går om några minuter. Kommer inte vara i skolan så länge nu på morgon. Bara 40 minuter innan jag ska åka till tandläkaren.

Ojj, klockan är mycket, får blogga mer i skolan!
Kram<3

En lång dag tar slut

Nu ska jag hoppa i säng, är så hilmmla trött efter den långa dagen. Kan säga att man blir riktigt trött efter att ha varit hem i från i 10 timmar och sen hem och plugga.
I morgon blir den en lättar dag. Går i skolan mellan 8 och 3, sen hinner jag hem en kortis innan jag ska i väg och passa en liten kille som heter Oscar. Ska jobba som barnvakt åt honom under hösten men i morgon ska jag först se vart hans klassrum ligger och lite sånt så vet inte om jag får betlat men man kan ju alltid hoppas. Eller hur!

Hur har er dag varit? Lång eller kort? Kul eller tråkig??

God natt på er! <3

Gilmore Girls

Nu blir de ett par avsnitt av Gilmore Girls, den nya serien jag har börjar geeka. Hahah, måste alltid ha någon serie att titta på så ofta jag kan!


Facebook profilbild

Puss!

Myskväll

Hejsan!
Blev lite ändrade planer under eftermiddagen, Tesa hade råkat ta med sig pappas bil nycklar till skolan så han kunde inte skjussa mig till tandläkaren. Skulle inte hinna dit med bussen så pappa fick ställa in tiden. Har i stället tid i morgon bitti.
Så i stället för en tråkig tandläkar tid så gick jag hem med Lollo. Vi gjorde inte så mycket utan satt mest vid datan och åt lite mellis. Sen kom jag hem med 6 bussen. Sen dess har jag tagit en dusch och nu precis ätit middag.

Nätet laggar lite så de går inte att ladda upp bilder, har blivit dåligt med dom idag men får bättra på de till i morgon :) <3

Snart är denna dagen sluuut

Hejsna!!
Nu sitter jag i Blå och väntar på att vi ska ha vår sista lektion för dagen. Ska ha Svenska, första för året.
Hade precis en väldigt skön matte lektion, fick sitta unte i sköna höst solen och jobba. Kändes nästan som sommaren var tillbaka igen!

Gammal bild från i våras


Längtar inte till i kväll, kommer ha så sjukt ont i munnen!!

Hemkuskap

Hejsan!! Hur är de med er idag?? Med mig är de bra, sitter i skolan och har precis haft spanska. Om typ en halv timme ska vi ha hamkunskap och sen lunch.
Efter skolan idag så ska jag till tandläkaren och spänna tandställningen så kommer nog inte kunna äta något i kväll eller i morgon.

Ha en bra dag!! <3

Riktig träning efter sommaren!

Gud vad skönt de var att träna idag, ni anar inte! Har nog inte tränat så hårt på hela sommaren, och de var kul dessutom! Passet var jätte bra i hoppsatt och jag kunde texten till nästan alla låtarna hon spelade, de är nästan de viktigaste tycker jag att man kan mimma texten för sig själv under hela passet. De gör att tiden går mycket fortare!

Nu sitter jag i alla fall ny duschad i pyamasen och ska sätta på en serie på datan. Kommer kolla på ett par avsnitt nu innan jag går och lägger mig men kommer inte blogga mer under kvällen.
Ha en super skön kväll! <3

Om man tar bort huset på höger sida på bilden så tycker jag nästan att blomman ser ut att kunna komma från avatar filmen. Hahah, skumt jag vet men den gör de!

Musik och Smoothie

Hejsan! Nu sitter jag hemma på rummet och dricker en smoothie, lyssnar på musik och geekar datan lite. Hahaha, ska sitta lite till vid datan tills mamma kommer hem då ska jag vara med henne lite och sen ska jag ta ett friskis pass som börjar klockan 6 ikväll.

Vilken bild tycker ni är bäst??


Den redigerade eller....


Eller den oredigerade??

Kram på er! <3

Första NO Lektionen

Hejhej!! Hoppas de är bra med er! Med mig är de ganska bra för att vara en tisdag. Trött och hungrig men ska bara ha no (årets första!) och sen blir de lunch.
Har precis haft so, höll på att snacka om vad som hänt i världen under sommaren och sen kollade vi på en del av en dukumentär om Utöya (ön i norge och bomben i oslo)

En bild från rosträdgården i Ystad, var hur mycket blommor som hälst där!!

Börjar nu! Kram! <3

Tisdag morgon

God morgon allihopa!! Hur är de med er?? Med mig är de i alla fall bra, trode aldrig jag skulle kunna gå upp när klockan ringde i morse! Hhaaha, men nu sitter jag i alla fall här och är helt klar för skolan.
Kommer inte riktigt ihåg vad vi har för lektioner idag men vet att vi slutar med idrott.
Kommer gå hem efter skolan idag och sen ut och springa med Valle under eftermiddagen.

En snabb bild på dagens outfit:

Linne: H&M
Kofta: Gina
Jeans: BikBok
Halsband: H&M

Valde en skön men snygg out fit, till de har jag håret i en knut och pärlor i öronen. Kommer även slänga på mig ett par ballerina skor till :)

Kram!! <3

I'm back!!!

Hejsan!!
Nu är jag tillbaka för ett nytt år, ny klass, ny start, samma blogg. Så sprid nu ryktet om att jag är i gång igen!!

Hoppas ni haft en helt underbar sommar! De har jag, den har varit över mina förhoppningar, långt över!!
Den började bra med en vecka i skåne där de var student och förbredelser inför Malta resan som stod på schemat. I mitten av juni drog jag iväg för 2 veckor på Malta. De var nog dom mest underbara veckorna som jag någonsin varit med om! En kort tid med skola på morgonen och sedan sola och bada eller en utflyckt under efter middagen. På kvällen blev de helt galet roliga EF fester mitt i stan fram till halv 1 på natten.
Efter dom två veckorna där borta kom man hem med helt underbara vänner (grät hela kvällen när jag kom hem!!) och minnen. Stannade den vecka i skåne med förhoppningar på mer sol och bad men så blev de inte, i stället "utforskade" vi lite mer av Skåne och åkte bla till Ystad och kollade på en helt underbar rosen trädgård (kan säga att de blev en hel del bilder där!!)
Efter en månad på resande fot kom jag äntligen hem till Nacka där ett helt nytt rum väntade. Under mina två veckor på Malta hade familjen hjälpts åt att renovera mitt rum och även "flyttat de" så nu är jag lite mer ensam på mitt rum ( kan spela hur hög musik som helst utan att någon hör!!)
Hade 3 veckor hemma som spenderades med sommar jobb och hänga med kompisar. Sedan drog jag i väg till västkusten(Grebbestad, mitt landställe) för att vara borta i 3 veckor. Där fick jag tillbaka de sol och bad jag hade missat i skåne, ca:30° varje dag, klart varmt vatten och heltmanet fritt! Så dom 3 veckorna spenderades med att sola och bada samt några få utflyckter. På mitten av resan kom även mina underbara vänner Sarah och Lollo på besök. På dagarna var vi ute och bada och kvällarna hängde vi nere på byn och åt glass.
När dom åkte hem tog dom även de goda vädret med sig, regnad och var adrig över 20° efter att dom åkt.
Kom hem en vecka innan skolan började. Den mesta av den tiden spenderades med Sarah i forum och även till lite mer sommar jobb.
Nu har jag precis haft min första skoldag i den nya klassen 8B2, gud vad konstigt de känns att skriva 8B2. Känner mig fortfarande som en liten sjua, hahah!

Efter en hel sommar med helt nya upplevelser kan jag inte vänta på att få åka på en ny språkresa! Har även börjat fundera över om de kanske ska bli ett High School år i USA under gymnasiet. Skulle i så fall försöka hitta en linje där de ingår....

Hur har er sommar varit???


Alla tjejer ur gruppern på Malta, saknar er alla!!

RSS 2.0