Lördag 30/4 - 11

God morgon! Sovit gott? De har jag, vaknade vid 8 tiden och var helt utvilad. Älskar att vakna tidigt av sig själv!
Nu sitter jag på rummet och har precis ätit frukost och lyssnar på musik. Ska alldelses strax byta om och sånt sen runt kvart över 11 cycklar jag och jobbar. Kommer nog hem vid 3 tiden sen så blir inte så mycket bloggning idag. 

Nya bakrundsbilden på datan

Vår/ sommar Outfit


Tycker att dom alla passar både till vardags eller på en middag utomhus med familjen eller vänner.

Säg gärna till om de finns något mer som jag skulle kunna göra outfits med :)

Valborgsplaner

Tänkte berätta lite om mina Valborgsplaner:
Under dagen så ska jag jobba hemma hos en av mammas arbetskamrater, kommer hem runt 3. Är nog hemma i en dryg timme sen dara jag till Lollo för att bada i trollan. Sen hem till Lollo, äta middag. Senare, runt typ 8 så drar vi ner till myrsjön och grillar marsemallows(stavning) med några kompisar. Runt halv 10 tiden kommer mamma och pappa för att hämmta oss och sen så sover vi hos mig. Super mysigt ska de bli :)


Vad ska ni göra under valborg??

Fredag kväll

Hejsan! Mår ni bra?
Just nu sitter jag inne på mitt rum och har preics ätit middag. Blev en super god tonfisk röra i taco-bröd. hahaha, låter kanske inte så gott men de är de!
Ska sitta här och smälta maten i kanske en halvtimme till och sen blir de styrke träning ute på studsmattan och troligen lite handvolter och sånt. Senare i kväll blir de senste avsnittet av Vampire Diraries.

Me right now..

Hemma hos Elin så spleade vi lite kort och sen drog vi ner till myrsjön för att pickninka lite, super mysigt! Sen så hängde vi lite vid gungorna (och Malin var besatt av att nudda tån i ett träd sov var typ 3 meter högt!)
Precis när Malin skulle cyckla hem så puttade Elin och Lollo i varandra i vattnet, hahaha Julia filma.....
Efter som att dom hade kläder på sig så drog vi hem till Elin och dom bytte om och så. Sen runt 6 så blev jag hämmtad av pappa och Magnus.

Vår sommar Accessoarer


Älskar fjäder örhängena. Så himmla fina och piffar upp hela outfiten!
Tror att de flätade armbandet kan vara riktigt snyggt när man är sommar brun.

Hoppas ni gillade dom!

I väntan på....

Hejhej!
Nu sitter jag i gul igen xD Men den här gång har vi slutat. Sitter och väntar på att Lollo och dom ska sluta sen så hoppas jag att någon av dom vill vänta på mig medans jag spelar och sen drar vi hem till Elin.

I kind of like it ^.^


Älskar verkligen kungsan så här års, tror nästan att jag ska fråga gänget om vi inte kan dra in dit idag. Vore så himmla mysigt!


Glad tjej!

Hejsan! Hur mår ni i dag? Själv mår jagv hur bra som helst!! Vet inte varför, fick bara en känsla och mådde bra! Jag menar, de e fredag, sol, ca 5 veckor kvar till sommarlovet, ny tröja på mig, shopping i helgen! Kan de bli bättre?

Idag ska jag i alla fall vara med kompisarna, tror att vi skulle vara hemma hos Elin men är inte riktigt säker. Ska nog hem runt halv 6 tiden så jag hinner springa innan middan, blev ju nge tränat i går som jag planerat så får bli idag i stället. Brukar annars undika att träna på fredagar för att de är så mysigt att bara vara men idag är jag riktigt taggad!

Kungsan i går

Nu sitter jag i alla fall på rast, sitter i gul(varför sitter vi i gul?) ska snart ha so fast den är i blå koridror... aja vi är väll lite udda. Tror att vi ska kolla på bröllopet som sänds från egnland, fast de började typ inte förens halv 12 så får se hur de blir med de.

Kram!

Bildbomb - Kungsan, nu funkar de!


Jag och syrran under körsbärsträden :)




Var bara tvungen att plocka en blomma och ta med till Tesa.  hon mådde dåligt så hon kunde inte förlja med :(

Så de var några stycken i alla fall :)

Nu sitter jag i skolan med Malin, Elin och några till, ska snart ha svenska eller engelska. Kommer inte rikitgit ihåg.


Ojdå, börjar nu! Bloggar mer sen!

Bildbomb - Kungsan,, eller inte..

Hejsan!
Kom hem från stan för lite mer än en timme sen. Blev dock ingen friskis, Cila blev lite sen från skolan så när klockan var 7 (då passet började) så åkte vi från slussen. Hahah, blev lite svårt att hinna då... Men de var i alla fall hur mysigt som helst där inne. Gick från slussen längs med vattnet bort till kungsan, köpte glass och sen tog vi 2:an tillbaka till slussen. Vidare hem och handlade mat i orminge innan vi tog bilen hem. När vi kom hem så hoppade jag in i duschen och ja, nu sitter jag här och bloggar!

Tog med mig kameran in till kungsan så tänkte att jag skulle vara duktig och ladda upp bildern samma dag som jag tagit dom :)


Självklart.. när jag skulle vara duktig så funkar de inte att ladda upp bilder -.- Aja dom kommer i morgon i stället!

God natt på er!

The reson why:

Tänkte bara förklara lite varför jag gick hem idag....
Jag hade as ont i magen och jag vet att när de är så så blir de bara värre om jag inte får i mig en alvedon. Och de tar flera timmar innan den hinner börja värka på mig när jag hunnit få så ont redan. Men egentligen så är jag ju inte sjuk utan kan bara knappt stå för jag får så ont i magen.
Japp, de var en lite kort förklaring så att ni fattar att jag inte är sjuk och därför kommer jag åkte in till kungsan med mamma som bestämmt och sen ta ett friskis pass med Lollo och syrran. Och själv klart kommer jag då också gå i skolan i morgon.


Som sagt, drar in till kungsan med mamma nu och äter glass, kommer blogg mer runt 8 tiden i kväll då jag kommer hem från friskis.

Ganska cool bild vaP? Fanns i alla fall sånna här "maskbon" över allt ute på tjurpanna när vi var där ^.^

Kramis!

Vår/ Sommar Klänningar



Satt och kollade runt lite på H&M´s hemsida nu när jag var hemma och hittade dom här snygga klänningarna. Funderar lite på att ha den första på Cilas student men funderar över att de kanske är lite för fin,, Vad tycker ni?? Tror i alla fall att den sista kommer komma hem snart. Super snugg vår klänning med antingen tights eller strumpbyxor till.

Sjuklingen är hemma

Hejsan!
Då var man hemma då, fick hur ont i magen som helst i skolan och huvet har dunkat sen jag vaknade i morse. Tror att jag håller på att bli pollen allergiker, varje gång jag går ut så blir jag super täppt i näsan och bara allmänt förkyld liksom.
Sitter i alla fall i soffan nu och har tagit en tablett så de blir nog bättre i magen och huvet snart. Kollar lite på tv medans jag bloggar men ska alldeles strax gå ner och göra lite lunch, finns någ räster kvar från veckan. Sen måste de bli lite plugg så jag slipper göra de sen när familjen kommer hem i kväll, är ju roligare att vara med dom än att plugga när man varit ensam hela dagen.

Ganska dålig webbcam bild på mig men blev kanske en lite dagens facelook :)

Ny kategori!

Hejsan!
Tänkte bara säga de precis har kommit upp en ny kategori i menyn. Som kallas "Mode". De är något som jag är intresserad av och försöker(men de går inte så bra) att leva upp till i min klädstil. Därför kommer den att innehålla lite kläder som jag hittat på nätet, och även och jag shoppat något så kommer de upp där.
Jag lovar inte att den kommer att få många inlägg men i alla fall några stycken :)



Hittade den här super söta klänningen inne på modezine.com. Är från TopShop, helt perfekt tänkte jag, innan jag kollade på priset... Låg på över 300 vilket mitt konto inte riktigt gillar just nu, så de får bli en annan gång!

Slapp kväll :)

Hej, hej! Allt bra?
Nu sitter jag i fotöljen brevid mamma, har försökt komma på vad jag ska ha på mig i morgon men de har inte blivit någon fram gång... Några tips från alla mina outfits som jag lagt upp??
Ska i alla fall göra lite te nu och sen sätta på förra veckans avsnitt av Grey´s, kunde ju inte se de heller i Grebbestad ;)

I morgon är de först skola som vanligt sen åker jag hem och springer en lite längre runda än vad de blev idag.. Sen runt 5 tiden så åker jag in till stan med familjen för att ta en glass i kungsträdgården, super mysig vår utflyckt verkligen! 
Kommer hem till orminge runt 7 och då blir de ett Core pass på friskis. Tror att Tesa skulle med också så då får jag skjuss hem. Efter de blir de en sen middag och dusch innan tv:n sätts i gång runt nio tiden.

Har jag laddat upp den förut? Älskar den i alla fall så ni fick i så fall se den igen!


Kram!

Aldrig varit så skönt!

De har seriöst aldrig varit så skönt att springa! Har alltid tyckt att de är hur jobbigt som helst och man typ håller på att dö! Men idag gick de så himmla lätt bara, visst de var jobbigt men jag hade fått in en rytm som var så skön! Åhh, kändes förförsta gången bra att springa!

Nu ska jag vänta ett litet tag på att maten ska bli klar, vilket den är om några minuter och sen så hoppar jag in i duschen. Senare i kväll blir de Grey´s Anatomy.

Hmm, ganska dålig bild,, men aja..

Lätt mellis

Hejsan! Hur är de med er? Med mig är de i alla fall bra, har precis kommit hem från skolan och sitter och äter en skål med müslii. Ganska lätt mellis efter som att jag ska ut och springa om en timme. Hoppas att jag hinner bara, ska ju på dans som börjar 5 och bussen går 5 över halv... Aja, de går nog bra, får ta den lite kortare rundan idag helt enkelt.


Hmm, märkte precis att jag bara brukar springa 2 km! De måste de bli ändring på! Måste i alla fall vara 3 km!!



Musikvideo

Hejhej!
Nu sitter jag på musiken med Ebba och Louise S. Vi sitter i ett grupprum och väntar på att Tore(vår lärare) ska komma och kolla/lyssna på våran musikvideo som vi har gjort ^.^ Skulle egentligen visa upp den för hela klassen men vi övertalde honom att bara dom som ville behövde göra de, och gissa vad? Vi ville inte! Konstigt va? När alla andra har gjort ganska oseriösa videos men vi helt och hållet seriösa! Hahaha, nej men de är lite jobbigt att visa när man sjunger inför hela klassen.

En dålig webbcam bild ^^

Kram på er!

27 April 2011

God mogon solstrålar! Sovit gott? De har jag, har varit så himmla varmt och skönt under täcket men samtidigt svalt i rummet. Kan de bli bättre att sova i?
Nu sitter jag i alla fall helt färdig vid skrivbordet och väntar på att klockan ska bli kavrt i så jag kan gå ut till bussen :)
Tänkte att jag kunde slänga upp dagens outfit medans jag väntar:

Kofta: H&M
Tubkjol: H&M
Stumpbyxor: Gina


Tror att vi kommer få tillbaka matte proven idag på första lektionen,,, nervös? Svar ja! Hoppas verkligen att de gick bra! Kändes så när jag gick där i från men när man gämförde svaren med alla andra så var de inte alls många som var lika!
Önska mig lycka till!


Låååång prat stund..

Efter en lång prat stund ska jag nu gå upp i soffan med te och kolla på de ny avsnittet av DH.

I morgon blir de en vanlig onsdag. Skola som vanligt och sen dans. Kommer ge mig ut och springa också men vet inte riktigt om de blir före eller efter dansen. Får se hur de blir.


Ha en riktigt bra kväll! <3

Despertate Housewifes x2

Hejsvejs
Nu har jag precis tagit en skönt dusch. Innan de så åt jag middag, blev lite räster som fanns över från helgen. Nu ska jag koka lite vatten och sen lägga mig ner uppe i soffan och njuta framför 2 avsnitt av DH. De är de bästa med tisdagar asså!

En gammal och ganska misslyckad "hej jag tar kort på mig själv  spegeln" bild

Kram!

Måste äta nu!

Ojj, oj, oj,... har tränat i över 1 och en halv timme nu! Måste verkligen gå ner och äta så jag hinner kolla på ett avsnitt av DH innan de "riktiga" börjar klockan 9.

Ha en bra kväll! <3

Time for som traning


Linne: H&M
Byxor: Stadium

En taggad Maja drar upp och tränar. Målet är 2 och en halv mil :D
Önksa mig lycka till!

Springning utan musik vs Cyckling med musik...

Hmm, sitter och funderar på hur jag ska göra.. Tänkte ju ge mig ut och springa men kom på att min Ipod inte har något batteri,, och jag har verkligen svårt för att springa utan musik! Så tror att jag sätter mig på cyckeln i stället och spinnar i 50 minuter. Och sen blir de såklart en MASSA styrke träning på rummet.

Sorry för gammla bild...
Dagens Outfit:
Linne: H&M
Kofta: Cubus
Jeans: Cubus (fast har ett par mörka på mig idag..)


Kram på er! <3


Back in school

Heeej!
Just nu  sitter jag i skolan och har rast, börjar med engelska om några minuter. Efter de så slutar vi och då drar jag hem till Lollo där Sarah är. Ska hänga med dom till typ frya och sen så drar jag ut och springer en runda. Känner att jag måste komma i gång med de nu igen. I de fina vädret vill man ju vara ute lite också, inte bara sitta inne i skolan och jobba.
Senare i kväll blir de 2 avsnitt av DH, kunde inte kolla på de förra veckan i Grebbestad efter som pappa glömmnde
tv - kortet hemma...

Ännu en blid från Tjurpanna

Kram på er!

ÄLskar att mysa med familjen!

Nu blir de mys uppe i soffan med familjen fram för ett gammalt avsnitt av The Vampire Diaries.

Ha en fortsatt bra kväll!! <3

Frächa till lite

Heej heej!
Nu sitter jag på rummet, typ första gången jag är inne idag! Sarah har precis gått, Julia och Lollo åkte vid 5 tiden så sarah och jag var inte så länge efter de men ändå...
Just nu sitter jag chattar med lite folk men ska snart hoppa in i duschen och frächa till mig lite. Känner att jag är smutsig över allt!
Sen blir de nog lite rita ute i solen i trädgården innan middagen.

Gissa var den är tagen! Ofc på Tjurpannna....

Ha en fortsatt bra måndags kväll! Njut av den sista ledigheten!
Puss!

20° skuggan!

God morgon solstrålar! Sovit gott? De gjorde jag fram till klockan 7 i morse då mamma och pappa släppte ut Valle på tomten, kan lova att de var ett misstag. Råkade nämligen vara en katt i trädet så Valle skällde hur mycket som hälst! Skulle inte förvåna mig om de kommer in några sura grannar här under dagen. Hahaha nej men jag sommnade om igen efter de och vaknade lite efter 9, när jag kom in så stod termometern på 20° I skuggan! Så himmla härligt! Får se om jag hinner slänga in en sommrig (!) Outfit senare idag...

Sista lovdagen ska jag i alla fall spendera med mina underbara kompisar. Troligen ska v vara här men de bror lite på hur många vi blir, blir vi 5 stycken så går de inte för vi har inte så mycket mat hemma, hahahah låter konstig men aja.

Kan inte bestämma mig för om jag gillar den här bilden eller inte! Vad tycker ni??

Nu blir de sova!!

Hejsan på er! Haft en bra kväll? Själv har jag haft en super mysig och skön kväll. Höll typ på att dö när jag hade kollat klart på avsnittet av Vampire Diaries, hände så himmla mycket i de ju! Så för att kunna sova var jag tvungen att ta en snabb dusch först. Vilket jag precis gjort. Älskar att duscha precis innna man ska sova, i alla fall om man inte tvättar håret.

En av många bilder från tjurpanna, var så himmla bra ljus så var bara tvungen att ta kort på nästan allting jag såg!

Puss&GodNatt! <3

Te & Choklad

Hejsan! Gjort nåt kul idag??
Just nu sitter jag i soffan med en kopp te och 2 bitar choklad brevid mig, har precis satt i gång de senaste avsnittet av Vampre Diraries att ladda så om några minuter ska jag kolla på de.
I morgon blir de nog ännu en lugn dag, tror att jag skulle vara med Lollo men de är inget bestämmt än. Sen senare så ska jag packa upp de sista från resan och städa lite på rummet. Känns att de behövs innan skolan början.




De är en liten traditon att alla ska komma upp på den stenen.... xD


Så himmla klart vatten!


Blommor över allt!



Så de var lite bilder från resan,, hoppas att ni gillade dom!! Kommer mer bilder senare senare, kanske i mogon eller under veckan.

Kram!

Längesen, längesen, längesen!!!

Heeej igen allihop!!!!
Super mycket sorry för att jag inte bloggat nåt men de var så OTROLIGT bra väder i Grebbestag så jag ville inte lägga någon tid alls på att sitta inne vid datan för att blogga! Men jag kan samman fatta veckan: Firat påsk i UNDERBART väder och haft en helt och hållet underbar tid med kusinerna dom första 4 dagarna. Sen har jag bara varit ute verkligen hela dagarna! Spelat bedminton med Cila, stekt på terrassen. Tagit en promenad, cycklat till stranden och badat förtterna, stekt lite mer och bara tagit de lungt! (och jag tycket nog att jag blivit lite brun i alla fall!)
Sen i går klockan 6 på kvällen så tog vi en full packad bil och körde hem mot stockholm. Körde nästan nonstop, utom när vi körde på drive in och köpte varisn paj och mamma och pappa kaffe.

I morse väckte mamma mig vid 10, då gick jag upp och gjorde frukost för att sedan byta om och cyckla till Malin. Sarah och Lollo hade kommit lite tidgare. Där gjorde vi inte så mycket, men var ute typ hela dagen! Cycklade till orminge och köpte glass, var lite vid olika lekparker och spelade kort ute i solen.
Sen när klockan var halv 6 så cycklade jag hem, mötte pappa precis innan skogen så gjorde sälskap med honom hem.

Och nu sitter jag här på rummet och håller på att lägga över blider från veckan som gott.(kommer troligen en bild bomb senare i dag...)

Om en liten stund blir de middag, lite grillat och senare tv uppe i soffan med familjen.

Tjurpanna 18 april 2011

Bilden blev lite suddig här men annars är de inte de :)

Ha en fortsatt bra Söndagskväll!!

Framme!!

heej, heej! Tidsinställt igen.... Men tror att vi har kommit fram nu och kusinerna kommer om några timmar. Hoppas bara att vi hinner packa in allt innan!
Tror bara att vi kommer ta de lungt under kvällen kanske ta en promenad på byn eller nåt annat mysigt ^.^
Men jag bloggar mer i detalj när vi har fått upp nätverket :P

Nu är de mindre än 2 månader kvar tills jag åker!! Längatar som fan!!

Puss&Kram

I bilen...

Heej, heej!
Just nu sitter jag i bilen och har troligen trokigt, men men, de är värt de! Köpte en frida tidning innan vi åkte, fast den är nog redan utläst :)
Tror att vi ska äta snart och sen blir de någ en liten film innan vi kommer fram.
Kram på er! <3

Hihih, nya tidningen...

Nu sticker jag!

God morgon på er! Nu väntar en ca 6 timmars bilresa till grebbestad. E sjukt taggad på att komma i väg och träffa kusinerna! Så skönt att de fortfarnad kommer vara dag när vi kommer dit!
Kram på er! <3

Ps; de kommer några tidsinställda inlägg senare i dag :)

God Natt på er! <3

Nu ska jag gå och lägga mig, ska ju trots allt upp tidigt i morgon! Men kommer nog att sova en hel del i bilen också :) Och sen så har jag ju en heeeel lång vecka att sova bort i Grebbestad ^.^ 

Ses i morgon! <3

Så taggad!

Åhh! Jag är så himmla taggad på att åka till Grebbestad asså!  Kändes lite små jobbigt när klockan var 6 och jag inte hade börjat packa alls! Men nu är allt klart och de är dags för fredagens avsnitt av Vampire Diaries.
Ha en fortsatt bra kväll så bloggar jag mer innan jag går och lägger mig :)

Kram<3

Packning, packning, packning

Hejsansvajsan!
Nu har jag precis ätit middag, åt grillat med pommesfrittes och en super god sallad till :) Innan de så förljde jag Sarah hem. Skulle ändå ta ut valle så kunde lika gärna följa med henne en bit, som i och försig blev hela vägen hem till henne... Men var så skönt att snacka och gå samtidigt!
I alla fall, idag med gänget så har jag bara varit ute! Var borta vid lekplatsen utan jackor och gungade och lite sånt, var super mysigt att vara ute dom 2 timmarna. Sen när vi kom hem så fortsatte vi att vara ute och spelade lite kubb, men tig de mest lungt. När klockan var 5 så tog lollo bussen hem och en halvtimme senare så tog elin och jullia bussen. Och då så gick Sarah och jag hem till henne, fast jag gick bara dit för att sen gå hem igen :D

En söt liten bild på Sarah :)


Nu står de packning på schemat, sen en ducsh och efter de ska jag njuta av att de är påsklov framför ett vampire diaries avsnitt!! :)

En trött Maja....

God morgon på er! Har ni sovit gott? Själv har jag sovit as bra men inte länge! Kom i säng runt 12 i går och vaknade när syskonen kom hem runt 3/4 tiden, och sommande om igen till att klockan ringde vid kvart i 7.
Men lite om kvällen:
Kom dit nästan prick 7 och fick stå i kö i 10 minuter för att få komma in. Sen kom man fram till säkerhetsvakten, han gav mig ett kryss på handen efter som att jag var minderårig så dom fick inte ge mig någon alkohol. Och sen så var dom tvungna att boka av nör jag gick  för jag fick inte vara kvar när de blev ett party ställe vid halv 11 på kvällen.
Men i alla fall,,, Middan var jätte god. Fick kykling med en rissotto(vilket var mjutk och bra så jag kunde äta de!) och lite sallad på de. Sen till efterrätt så skulle vi få en vitchokladmousse men de smakade bara grädde...
Under tiden vi åt middagen så var de några som höll tal på "scenen" och så körde dom lite "lekar" och dominerade ut klassen bla, bla, bla. Asså vad personenra i klassen var för klassen typ.. om ni fattar. :D
Sen runt 10 strax efter så åkte jag mamma och pappa hem men tesa, magnus och några av deras kompisar kom för att vara med på efterfesten.


Idag så är de först  vanlig skola och sen så väntar jag på D3 som slutar vid 1 och då går vi alla hem till mig :D  Sen när dom har gott ska jag avsluta veckans blogg och packa alliting till grebbestad efter som att jag åker  i morron!

Dagens Outfit:
Kofta: Cubus
Linne: H&M
Jeans: Cubus

Kram på er!

De var kul!

har precis kommit hem från syrrans skiva nu, var as kul att vara där och maten var super god!
Dock håller jag på att sommna så tänkte bara säga god natt och sen tvätta mig och hoppa i säng. Berättar mer om kvällen i morgon. Kommer även avsluta veckans blogg då. SÅ OM NI VILL ANMÄLA ER I SISTA MINUTEN ÄR DE DAGS NU!!!


Puss och God natt! <3

Outfit + facelook


Tröja: Gina
Kjol: H&M
Linne: H&M

Tog ett par gammla örhängen i öronen, hade på mig dom nästan varje dag i femman tror jag de var... Men nu har dom inte användats på fler, flera år!
PÅ läpparna blev de 2 olika läppglans som jag båda fätt i present. Det ena från Viva la Diva och de andra från typ libello, eller nåt sånt.

Ha en underbar torsdag kväll!
Bloggar kanske mer i kväll :)

Handlat

heej, heej! Hunnit sitta ute i solen och njuta än? De har jag, så himmla skönt!!
Nu har jag i alla fall precis kommit hem från att ha handlat lite med pappa, köpte lite påskgodis som jag skulle gjort efter skolan egentligen men gick i stället hem och solade!
Nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen och sen byta om och sminka mig till Cilas middag. Kommer dra runt 6 så får se om jag hinner slänga in Outfiten senare.


Ha en bra eftermiddag/ kväll!

Kan de bli bättre?

Just nu så har vi projekttid fast sitter ute i bara linne (!!!) och solar!! Så himmla skönt!
Hoppas att ni också får njuta ut av vädret!
Kramis! <3

Engelska redovisning

Heej, heej och god morgon! Sovit gott? Själb har jag sovit så där :/ har så himmla ont i munnen asså! Kunde inte äta någon fruskot i morse och ännu mindre borsta tänderna så fick skölja med  listerin i stället.
Men har i alla fall precis haft matte, fick inte proven för Lasse hade inte rättat klart så vi får dom efter lovet i stället.
Om några minuter ska vi ha engelska och fortsätta med presentationerna. Men Malin är sjuk så ska ha Agge i stället.


Ojj, blrjar nu, ses!!
Puss! <3

De blev grey´s!

Japp, de blev grey´s anatomy att kolla på, men kollade först på ett avsnitt VD och sen blev de grey´s uppe i soffan med familjen :)
I morgon så blir de en ganska vanlig  torsdag, skolan som vanligt med spanska prov(wichs me good luck!) sen så åker jag till orminge och köper lite påskgodis som jag ska lägga i påskägg till familjen och kusinerna när vi är i grebbestad.(fia om du läser de så glöm bort de igen.... xD) Sen så åker jag ham och duschar och byter om för att sedan vid 6 åka in till stan med mamma och pappa och gå på min syrras student middag eller vad man säger... dom har en moddag innan skivan som föräldrar och syskon kan komma på, sen runt 10 så kommer kompisar och så är de fest!! Hahah men de är 18 års gräns....


Nej, måste sluta blogga nu, ska gå och lägga mig.
Sov så gott!
Puss! <3

Grey´s Anatomy vs The vampire diaries

Hmm, sitter och fundarar på om jag ska kolla på grey´s eller vampre diaries.... svårt val...

Hahah, ne men har ha i alla fall kommit hem från simmingen nu. Eller för kanske en halv timme sen och har bara hunnit äta middag.
Var super kul på dansen, man känner verkligen att man börjar bli van att dansa nu och är inte lika stel som man var dom första gångerna. Dock var inte simmningen kul alls! Var bara jobbigt och fick vatten i ansiktet hela tiden! Men de var så himmla skönt efter! Att sitta i bastun och bli varm och vara ren och allt, så himmla mysigt!

Hihi, sarahs bulle som hon åt på delceilius ^.^

Kram <3

Onsdag 13/4-11

Heej, heej! Nu sitter jag under bordet i mitt 1 xD hahah låter lite udda men de är ett as högt bord med liksom luckor under som är jätte mysiga att sitta i :)
Har i alla fall lunch rast nu, och innan de var de idrott. Hade vollyboll och dom som ville fick köra beep testet igen :P
Dagens outfit:

Tröja: H&M
Linne: H&M
Jeans: Cubus

Efter skolan idag så ska jag gå hem och plugga lite till provet i morgon sen runt halv 4 så ska pappa och jag åkta till tandläkaren. Hinner inte hem i mellan så pappa släpper av mig i orminge för dans. Antar att Cila är där då så antingen så går vi hem eller så blir jag hämmtad av mamma så vi kan åka och simma.

Men bloggar mer senare idag! För nu börjar so:n :) <3

Whisching you were somehow here agin


Ni måste lyssna på den här!


Blev inte ebba idag, hon mådde inte riktigt bra så jag gick hem till Lollo (w). Där var Julia och Sarah så de var kul! Först så åt vi lite mellis och bakade kladdkake muffins. Sen så gick vi ut och sålde tandborstar xD Hahaha ne men dom ska sälja de med klassen.

Och just nu så sitter jag och lyssnar och kollar lite på Phantom of the opera musik på youtube. Älskar den musiken!
( låten ovan är en där i från men man måste spola fram lite för hon pratar lite i början)

Om ett litet tag så är de nog middag och sen så ska jag duscha. Senare så blir de DH men de är ganksa långt kvar :)


Kram! <3

Samling

heej, heej!
Nu är jag i data mitt med typ alla tjejer i klassen :) Ska alldeles strax ha samling och sen derekt ha Engelska efter de. Sen så slutar vi och då drar jag och Louise Ö hem till Ebba med Ebba så klart ;) Sen så tror jag att jag tar ett dans pass i kväll på friskis. Men de  bara om jag hinner plugga lite till spanska provet som vi har på torsdag.



Ha en fortsatt bra tisdag! <3

Spanska

God morgon! Sovit gott? De gjorde jag(som vanligt!) Sov lika bra som jag trodde efter den jobbiga måndagen.
Nu sitter jag i alla fall i skolan men några från klassen. Men ska snart gå ner och ha spanska, läser ju igen 6:ans bok :)
Här kommer i alla fall fagens outfit:

Orkade inte ta några bra bilder idag så fick bli första bästa!
Kofta: Ingen aning!
Jeans: Cubus
Linne: H&M
Halsband: Ur&penn :)


Men ska gå ner nu, ses!
/M <3

Jobbig dag, check!

Så skönt att den jobbiga dagen är över! Kom hem från skolan för lite mer än en timme sen. Tog 414 till väsertäppsvägen och gick där ifrån i stället för att gå hela vägen hem. Kände att jag inte känade någon tid på de idag. Sen jag kommit hem har jag bara suttit i fotöljen brevid mamma och pluggat lite spanska. Ska vara inne på datan en lite stund nu och sen gå upp och cyckla. Sen blir de styrke träning nere på rummet och efter de duch innan maten. Lovar att jag kommer sova som en stock i natt sen! Lite sovet igår, lång dag, träning. Blir bara en sak till sammans: Djupt sovande!!
Hahaha, annrs då? allt bra med er? Hoppas de!

Hahah en lite oförbredd bild på mig :)


Seg dag

Känns som jag har varit i skolan as länge och ändå har jag flera timmar kvar! Sitter på spanskan nu, har en vikarie och över lite in för provet.  Sen så tror jag att vi har svenska eller nåt och sen i alla falla hemkunskap.
Jaaa! Juste, tror att vi skulle göra påskbakelser så de blir ju roligt!! :D Tror att jag går hem från skolan idag igen, blir mycket lättare att plugga om man har varit ute lite först. Så,, ja kommer asså plugga spanska när jag kommer hem. Är så skönt att matte provet är avklarat men tror inte att de gick så bra....
Ojj då, måste stänga ner nu...
Kram! <3

Enklet men snyggt

God morgon solstrålar! Hur mår ni den här måndag morgonen? Själv håller jag på att sommna! Gästerna gick vd halv 1 igår och jag kom inte i säng förens lite innan halv 2. Kommer bli en jobbig måndag idag, går mellan 8.10 - 15.30. men kommer i alla fall inte ha någon idrott så de är skönt. Får en liten rast efter matte provet.
Har lite brottom till bussen så slänger bara in dagens out fit och bloggar mer i skolan!

Kofta: H&M
Jeans: Cubus
Linne: H&M
Har satt upp håret i en tofs och två stora vita pärlor  öronen :)


Kram! <3

Gäster!

Jappp, nu kommer snart gästerna men ja tänkte att jag hinner med att blogga lite först :)
Vid typ 12 så åkte jag och mamma och handlade lite saker till maten och sen satt vi ute och åt en glass i solen. Jag tänkte ta lite bilder men min kamera var död.... Så jag satt bara och njöt i solen till att klockan var lite efter 2 då jag gick in  och började baka kakan, samma som sist, med andra ord Chokladkolpaj! Älskar verkligen den kakan!
Sen den har blivit klar så har jag bara hunnit byta om hjälpa till lite med att duka och sånt till att gästerna kommer. Vilket dom gör vid typ 5/ halv 6. Om några minuter så ska jag ta ut lilla Valle på en snabb promenad och sen så är nog gästern här!
Så här ser jag ut i kväll:

Sorry att de blev dålig kvalitee och ljuset blev dåligt men han inte fixa med de....
Klänning/tröja: H&M (fick den i veckan faktiskt så de är premiär!!)
Strumpbyxor: Lindex kanske?
Kloj: H&M
Halsband: Present så vet inte riktigt...
Sen så har jag min nya era cuff och ett par stora ringar i öronen från H&M.


Kram <3

Ännu en plugg dag

God morgon på er!
Nu sitter jag vid skrivbordet och har precis ätit frukost. Ska byta om och fixa mig nu sen så börjar jag plugga igen... kul va?
Ne men kommer nog plugga till kanske havl 1 då ska jag baka en kaka som vi ska ha till efterätt ikväll. Ska ha några gäster nämligen...
Sen så tror jag att jag ska ut och springa eller ta ett friskis pass  efter middag men får se om jag hinner de :)


Kram! <3

God Natt

God natt på er! Nu ska jag hoppa i säng, är ganska trött idag även fast ajg sov länge :) Men de bara bra att jag vilar upp mig den här helgen, förra sov jag ju inte så mycket och då blev skol veckan ganska jobbig.
I morron så kommer dagen nog vara nästan likadan som idag, plugg och kanske vara ute lite. Fast känner att jag verkligen måste träna i morgon! Och sen om jag har tid blir de lite ritning också :)

Men, men, måste verkligen sova nu!
God Natt! /M<3

One more time

Har precis ätit middag och ska gå upp och sätta i gång phanto of the opera på tv:n. Äslkar verkligen den så måste bara kolla på den igen!!
Ha en fortsatt bra lördags kväll! <3

De var skönt!

Nu har jag precis satt på mig riktigt fula men så himmla sköna myskläder! Kom upp ur badet för kanse 20 minuter sen och har bara hunnit byta om och smörja mig. Tror att jag ska sätta igång kameran och föra över bilderna medans jag ritar lite på bilden ajg började på igår. Kommer nog inte att bli så mycket ritat innan maten men lite i alla fall!
Tror att vi skulle äta något grillat till middag, så himmla gott och sommrigt!

Gammal vinter bild på mig :)
ps: kolla noga på mina tänder nu för de är troligen ända gånen ni får se dom på bild. I alla fall dom näsrmsta 2/3 åren. Efter de så ska tandställningen bort och då kommer de ng bli många "tänder smile" ^.^


Kramisar <3

Bad med ansiktsmask

Hej, hej!
Nu lägger jag ner plugget för idag. Min järna orkar verkligen inte mer. Har suttit och jobbat i lite mer än en timme nu sen jag kollade på vampire diaries avsnittet och de går inte, jag kommer knappt i håg vad 1+1 är. Så i stället för att plugga så går jag upp och tar mig ett långt varmt bad med en ansiktsmask och en bok. Sen så scrubar jag mig och rakar benen innan de blir middag.

Anskitsmasken som jag fick när jag hade fest på höstlovet 2010 ska på nu!! :)

Vad har ni gjort idag då?? :) <3

De funkar inte längre.

Okej,, jag måste verkligen ta en paus nu, har pluggat oavbrutet i över 3 timmar. Jag fattar ingneting längre och blir bara as ledsen när jag inte fattar, för jag vet ju att jag egntligen kan de bara de att de inte finns kvar i huvet för att jag har för mycket att tänka på. Så jag måste ta en paus och kolla på en film nu. Sen så blir de att jag går tillbaka till plugget igen.
Ha de bra/ M<3


Btw,, sorry för deppigt inlägg....

Musik tips





Mine - Taylor Swift

Så himmla bra låt!! Lyssna på texten så blir den ännu bättre!

De var tipset från den pluggande Majan :) <3


Plugg helg

hahah, har precis kommit på mig själv att nästan alla rubrikr den här veckan har handlat om plugg :D Men de blir så i bland...
I alla falll, GOD MORGON!! hehehe, klockan är 12 och jag säger godmorgon... men aja. För typ en timme sen så väckte mamma mig. Då gick jag upp och tog lite frukost, satt för ovanlighetens skulle i köket och åt, brukar typ alltid sitta på rummet eller uppe i soffan och äta.
Nu har jag i alla fall precis satt på mig kläder och satt upp mitt smutsiga hår i en knut med ettt hårband som håller upp luggen.



Jaha, vad händer idag då? Jag ska bara plugga, plugga och kanske träna vid 3. Får se hur de blir, gillade inte riktigt hon som hade 3 passet förra lördagen så om de e hon igen blir de springning eller cyckling här hemma. Måste i alla fall ha någon liten paus i pluggandet idag....

Hoppas att ni får en roligare lördag en jag!!
Kram/ M <3

Phantom of the Opera

Heej, heej!
Nu har jag precis kollat på the phantom of the opera. Älskar verkligen den filmen, älskar musiken, skådsarna och jaa, älskar allt!! Man kan inte göra en bättre film!
I alla fall, innan jag började kolla så åt jag middag(kotlett och pottis kroketter). Sen så tvättade jag bort sminket och satte på mig pyamasen och sen dess har jag bara kollat på filmen. Och nu så ska jag vara inne på datan en liten kortis och sen gå ner för att tvätta mig och sen sova. I mogon så blder de en hemma dag med massor av plugg. Mest till matte provet som vi har på måndag och lite till spanska provet som vi har på torsdag :) Om de är bra väder så kanske de blir att jag sitter ute och pluggar glosor men om de regnar blir de inne med en kopp te.

Ni måste verkligen se den om ni inte gjort de, och ha ett par hörlurar som inte läcker ut någonting och ganska hög volym, lovar att ni kommer döööö då!!! Seriöst, musiken är helt sjukt grym!!!

Sov så gott så ses vi i morgon! <3

Glöm inte!!

Kom i håg att anmäla er till veckans blogg!! :D <3

Kakor xD

Hahahaha, aa kom hem för ett litet tag sen och då sa Tesa att pappa hade köpt as många olika sorters kakor. Så då tänkte jag, fan jag cycklade 2 mil i går. Jag förtjänar lite kakor!!!!
Så nu sitter jag här på mitt rum och tjockar mig med kakor och mjölk. Tror att jag ska sätta igång och kolla på någon serie eller så, håller nämligen på att somman här. Har varit såhär super trött hela veckan och att ha en massa plugg gör ju inte saken bättre riktigt. Men de e snart över, efter nästa vecka så är de en heeeel lång vecka som jag bara ska chilla på! Kommer bli så najjs :D

Så nu vet ni hur mitt öra ser ut.... Ne men tänkt att jag kunde slänga upp en liten bild på min ear cuff som jag fick igår :) eller ja, köpte i går kanske man ska säga... :P
i alla fall vet att de är as DÅLIG kvallitee på bilden men så ser den ut. Är en liten trollslända som hänger i mitt öra :)


Ha en fortsatt bra fredags kväll! <3

Fredag 7 april 2011

Heej, heej!
Nu sitter jag i skolan med typ hela klassen i blå korridor :) Har precis haft svenska och engelska och om typ en halv timme så har vi So x2 fast med lunch i mellan, sen så slutar vi :) Då har jag splening och sen så drar jag och gänget hem till Ronja. Ska bli så kul att vara med alla, de e de man lever för på fredagar!!
Här kommer i alla fall dagens out fit:

Linne: H&M
Kofta: Jätte gammal men tror att den är från h&M
Jeans: Cubus :)

Tror att jag ska kolla om D3 har rast nu :)

Kram! <3

Ps: Glöm inte att anmäla er till veckans blog!!

Gud va härligt!!

Åhh, ni anar inte vad härligt de var att träna idag!! Satt på cycklen i lite mer en 50 minuter och de kändes knappt jobbigt! I alla fall inte förens jag klev av cyklen... då typ rammlade jag ihop! Hahaha mina ben kunde inte hålla mig upp!  Men gick/rammlade ner för trappan och satte mig och åt tacos. Sen så blev de lite bättre och då hoppade jag in i duchen. Och ja, nu har jag precis kommit ut och satt på mig pyamasen och morgon rocken. Ska alldeles strax gå upp till familjen och kolla lite på tv eller bara läsa lite, har inte rktigt bestämmt mig än.
Men kommer inte bloggar mer ikväll så önskar er en super bra kväll!! :) <3



Juste,, jag tänkte att jag likväl kan börja med en Veckan blogg. De skadar ju ingen ^.^
Så jaaa, vad är reglerna då? Finns inte så många men några stcyken :) Här kommer dom:
1. Anmäl dig så många gånger som du vill. Jag kommer att lotta ut vinnaren och d får en "lapp" flr varje kommentar.
2. Du får 2 "lappar" för en länkning.
Och jaaa, de var typ dom! Den avslutas nästa torsdag eller fredag(kommer nämligen knappt att vara hemma på torsdagen så får se hur de blir med bloggningen då.....) Men hjälp mig att komma i håg att utse en "vinnare"! :)



Ha de bra!
/M<3

Veckans blogg?

Hej, under tid som jag pluggar och har tråkigt så har jag funderat på om jag kanske ska börja med att ha en veckans blogg. Vad tycker ni?



Nu ska jag plugga lite till halv och sen så går jag upp och cycklar i kanske 50 minuter? Sen lite fys nere på rummet, hoppar in i duchen och sen tacos till middag :)

Ha de så bra så länge :)

Allt detta plugg....

Hejsan! För typ en halv timme sedan kom jag hem från skolan. Fick sluta 10 i 3 så jag han med 3 bussen hem! Super skänta att inte behöva gå hem i de här himmla väderet! Visst, de har slutat renga nu men ändå? De e ju typ as kallt och blåsigt ute!
I alla fall, sen jag kommit hem har jag bara gjort mellis och pratat lite med Cila som var hemma när jag kom. Och nu så ska jag kanske kolla på lite bloggar en litet(väldigt litet) tag och sen måste jag sätta i gång och plugga igen. Kommer dock inte bli någon matte idag efter som de är typ bara de som jag har gjort i veckan! Utan de kommer bli dom vanliga läxorna och plugg till spanksa provet.

Hmm, funderar på att vara med i Ellen&Ebbas foto tävling men vet inte riktigt... kommer nog att sänka bloggen lite.... Vad tycker ni? <3

God Morgon!

God morgon på er! Just nu sitter jag i skolan med Cleo, ebba, ellen och ja typ alla andra i klassen :) Vi har precis haft matte och ska alldelses strax ha engelska med någon lärar student. Sen så tror jag att de är no och efter de i så fall lunch.
Idag så händer inte så mycket. Skola som vanligt och sen hem och plugga.

Satte på mig rickitgt mysiga kläder idag. Vaknade när de rengade och var as kallt i hela huset så de fick bli:
Hoodie: Cubus
Linne: H&M
Jeans: Cubus


Men tror att vi börjar nu så måste dra :)

Sissta inlägget

Nu säger jag god natt! Sitter och kollar på Grey´s Anatomy och efter de så ska jag sova. Har varit så trött dom senaste dagarna så fortsätter med att gå och lägga mig tidigt så att de blir bättre någon gång!
I morgon blir de en helt vanlig skol dag, slutar vid 15.10 och då ska jag hem och plugga som vanligt. Kommer vara så skönt efter nästa vecka när alla proven är över! Är verkligen trött på de här himmla pluggandet!! Sen så blir de ju inte så mycket att blogga om heller när man gör samma sak varje dag :) men hoppas att ni står ut. Verkar ju som de efter som att statiskiten har börjar gå upp igen. Den var lite låg efter helgen men nu är den tillbaka till sitt vanliga ja igen! hahaha låter lite skumt....

Går fortfaranade inte att ladda upp bilder så de får bli mer i morgon i stället :)


Nu ska jag i alla fall fortsätta att kolla så Sov så gott i natt!!<3

Grey´s Anatomy

Heej, heej!
Gissa vad jag fick till middag idag?? Pizza och en 500 lapp!!! :D :D  Hahaha, mamma och pappa firade lite att de var något med skatten. Dom hade typ betalt för mycket skatt de senaste året så dom fick tillbaka typ 15000! :D Så som sagt dom ville fira lite...
Känns som en super bra dag idag!! Soligt och skönt när Cila och jag åkte till dansen. Och där var de btw as roligt!! och sen jätte varmt och soligt när vi gick hem igen. Och nu sitter jag ny duchad och kollar på Glee och har precis beställt en ear cuff av Gabbe :)
Känns som en super dag verkligen!!!


Och näte laggar så jag kan inte ladda upp bilder... Men ska i alla fall gå och kolla på tv och dricka te nu :)
Ha en bra kväll =) <3

Lunchrast

Heej, heej! Nu sitter jag vid skåpen och har lunch rast. Ska snart ha so, efter de så blir de no och sen så tar jag en promenad hem :) Inte världens bästa väder att vara ute i men ganska najjs att plugga i. Så känner man inte att man vill ut liksom. Sen så vid 5 så är de dans. Tror att Cila och jag skulle ta bussen som går 20 i fem.

Lilla Valle för några månader sen :)

Ska sitta bara sitta vid datan nu innan vi börjar.
Ha en fortsatt bra dag!! :) <3

Dagens

Gormorgon!! Sovit gott? De har jag, och länge, gick och la mig tidigt i går. Super skönt efter som att jag inte har sovit alls mycket dom senaste 3/4 dagarna.
Nu sitter jag i skolan och har precis haft matte, övade bara inför matte provet som vi har på måndag. Han facktisk med riktigt många uppgifter. Nu sitter jag i alla fall nere i grå och ska alldeles strax ha musik. Sen så blir de idrott, tror att de ska vara badminton igen,,, men aja bloggar mer senare. Här kommer i alla fall fagens outfit:

Kofta: Konstig butik ;S
Jeasn: Gina
Linne: H&M

Kan de vara mysigt att plugga?

Sitter och pluggar nu som jag gjort den senaste timmen, är ärligt talat ganska mysigt just nu. Sitter mer radion på och en kopp te i mys kläder. Känns så bra att ha tränat och varit ute och allt så mår riktigt bra just nu! Så klart skulle de vara roligare om man inte behövde plugga utan kunde sitta och rita i stället men kommer vara riktigt nöjd sen i kväll när jag ska sova.
Ska fortsätta plugga nu fram till maten och sen ofc äta. Efter de så blir de nog lite klarinett spelning eller bara sitta vid datan och chilla.

En av dom första bilderna jag tog med min EGNA kamera :)

Ha en bra kväll så hörs vi senare <3

Is it summer??

Heej, heej!
Har kommit hem från skolan nu, gick hem och fick värsta sommar känslan! Gick utan skinjackan med bara kofta i solen!! Så himmla härligt!  Men de verkar som om jag preickade in den ända halvtimmen på dagen som de vekligen var sol på! För utan för mitt fönster är de nu muslet och blåsigt. Tråkigt men dock perfekt väder att ta sig ut och sprigna i, så de ska jag göra nu innan jag börjar plugga. Kommer bli den korta rundan idag efter som att jag inte har så hemskt mycket tid på mig..

Gammal blid på mig från tidnig höst då jag hade plattat håret och haft i lite mosse :)
Känns inte alls som de var ett halv år sen!!

Grå

Godmorgon!
Nu sitter jag i grå korridor och väntar på att spanksan ska börja eller att Sarah eller någon annan rolig ska komma ner :)
Idag så händer inte så mycket, skola som vanligt och sen så tror jag att jag GÅR hem. Sen ska jag ut och springa en liten runda, lite träning på rummet och duscha. Sen så blir de en maaaassa plugg. Både spanska och ma.
Men här kommer dagens outfit:

Linne: H&M
Tröja: H&M
Jeans: Cubus
Halsband: Ur&penn


Ha en bra dag!! :)

Vårkonsert

Heej, heej!!  Haft en bra dag hittills?? För mig har den varit ganksak bra. Skolan var jobbig men sen när man kom hem så lyste solen och de är jätte varmt ute!!
JA nu e man som sagt hemma och har duchat en snabbis och käkat lite mellis ute på terrasen med mamma och pappa. Sak byta till spelkläderna nu och sen dra i väg till genrepet innan konserten som börjar vid 7 ikväll.

Jag just nu :)

Ha en fortsatt bra dag, jag måste sitcka nu!!! :D

Skolan

Nu sitter jag i skolan brevid Ronja och några till, har precis haft spansak x2 och innan de lunch. Fast först hade vi idrott. Spelade badminton så de var gansak roligt :) Är alltid lika slappt när vi har de.
Om typ 10 minuter så har vi svensak sen hemkunskap som vi typ ska redovisa hemuppgiften som vi gjorde förra veckan när hon var bort. 

Nu ska jag snacka med lite kompisar så bloggar mer när jag kommer hem :)

Kram <3

Måndag morgon

God morgon! Sovit gott? Själv har jag sovit som en ängel. Var super trött när jag gick och la mig i går. KOmme rint ei håg någinting från de att jag la huvet på kudden fram till att klockan ringde xD Var verligen as skönt att sova så djupt!

Nu sitter jag i alla fall med kläderna på och äter frukost inne på rummet. Tänkte slänga upp en dagens outfit och sen börja sminka mig och så. Sen så åker jag till skolan vid 10/kvart över 9. Får skjuss av pappa idag, han blrjar sent  :P

Linne:  Super gammalt
Kofta: Cubus
Jeans: Julklapp :P



Efter skolan idag så ska jag hem en snabbis för att äta mellis och byta om. Sen så ska jag vidare till nacka aula och ha konsert :) Ska bli ganska najjs :) Sen kommer jag hem vid typ 9 halv 10 kanske. Bloggar då men kommer inte bli så mycket tid under dagen idag.

Ha en bra dag!!
Kram M

Söndag den 3/4

Nu har jag precis kommit hem från Marianne. Var super mysigt men e helt slut nu!! Så ska gå och lägga mig nu så att jag orkar med skolan i morron. Sov ju typ ingenting i natt.
Men tänkte i alla fall slänga in ett inlägg och säga godnatt!
Sov så gott!
/ M

Marianne

Nu ska jag strax äta middag. Efter de så blir de en snabb duch och sen i väg till Marianne och fika. Tesa ska på utgrävning där i morron och på tisdag så hon ska sova där under några dagar. Så mamma och jag fäljer med och fikar i kväll. Sen så kommer jag nog hem vid havl tio tiden. Bloggar mer då :)


Har inte orkat fixa bilderna än så dom kommer i morgon eller under veckan i stället :)
Puss/ M

Helgen

Heej igen!! Känns som de var hur länge sen som helst som jag bloggade! Men är typ bara en dyng! Tänkte berätta lite om helgen....
I går kväll hos Lollo så åt vi först en super god middag. Sen så satte vi på oss ansikts masker och hade lite mys i badrummet med att måla naglarna. (tog lite bilder så får se om de kommer upp några =) Sen så satte vi på oss pyamas och satte på en film och åt Cokie dough ice cream, så himmla gott! var as länge sen jag åt de!! När filmen var slut så släckte vi ljuset och låg och snackade i typ över 2 timmar! var hur mysigt som helst men tillslut så sommnade man. Alla sov på golvet på 2 madrasser, eller ja.. jag sov inte så mycket efter som att Sarah typ låg på mig hela natten! xD hahaha en men de var lite roligt när man vaknade och sa de till henne i alla fall. Sen så slappade vi fram till typ 12. Då kom pappa och hämmtade oss också åkte vi hem till mig och åt lunch sen tog vi 1 bussen till förmansvägen och därifrån så tog vi 422 till Gustavsberg. Gick in på delcilius och fikade(bild bomb kommer!!) Ja tog en kopp te och ett kakmonmster. Satt kvar där i lite mer än en timme och splade kort. Sen så tog vi 422 till förmansvägen igen och gick hem till mig. I typ lite mer än en halv timme så satt vi och kollade lite på gammal bilder på mig och spelade lite mera kort. Sen så gick Sarah och Lollo hem till Sarah, men en trött Maja stannade hemma för att plugga.. Har 2 prov vecka 15 så måste börja plugga lite redan nu.
Jaha, de var min helg lite snabbt! Sak lägga upp lite bilder nu innan jag börjar med plugget så håll utkick efter de!!



Här kommer dina svar Malin:
Banan eller apelsin?
Apelsin
Favvoprogram? Desperet Housewifes
Gillar du att gå på teater? XD Njaa, sådär bror på vad de e för teater.
Gillar du skolan? Nee? de ända som är bra är att man får träffa kompisarna.
Har du skolkat nångång? Neepp, tror inte de i alla fall, i så fall var de väldigt länge sen....
Absolut bästa kompis? Får bara välja 1? De kan jag inte svara på, både för att jag inte vill såra någon och för att de inte går att säga så. Alla är bra på sitt egna sätt!
Hoppas att du fick dina svar!

Ha en bra eftermidda/kväll häslar en trött och pluggande Maja <3




Snart i väg

Har precis kommit hem från friskisen nu. Sitter och väntar på att Sarah ska komma och hämta mig för att vi sen ska åka hem till Lollo och äta middag och sova över :) Ska bli super mysigt att Sarah också är med!
Under dagen så har vi inte gjort så mycket, spelat lite spel och kort. Han ju inte göra så mycket efter som att dom kom hit vid 12 och passet böjade 3. Men de var en liten stund i alla fall!
Kommer ta med mig kameran i kväll men de e ingen garanti att de blir bilder för de. (och troligen inga som kommer gå att ladda upp!) Men som sagt kanske blir några stycken. Kommer troligen inte blogga mer förens jag kommer hem i morron vilket nog blir någon gång under eftermiddan men hoppas att ni står ut med de!
Och Malin jag kommer svara på dina frågor i morron i stället för jag hinner inte nu!!



En bild på söta Sarah och Lollo <3

Men nu kommer Sarah vilken minut som helst så måste lägga ner datan!!
Ha en grym lördags kväll och sov helt underbart!
Hälsar en taggad Maja <3

Sarah och Lollo

Godmorgon!!
Blev lite ändrade planer idag.. Hade först tänkt att jag skulle ha en lugn dag fram till 3 och då möta Lollo på friskis och ta ett pass, men så blir de inte. Utan om typ 20 minuter så kommer Sarah och Lollo hit sen så åker Lollo och jag till träning klockan 3. Sen så åker jag hem och duscha och sen i väg till lollo igen och sover där :) Kommer bli en fett najjs dag asså :D Vad ska ni göra idag då??

Men måste göra mig färdig nu så jag hinner!!
Puss!! <3

Haft en bra 1 april?

Nu har jag kollat på 2 st avsnitt av Glee, hittade ingen film som jag ville kolla på så fick bli de i stället. Håller på att sommna här i alla fall så ska gå ner och borsta tänderna och sen hoppa ner i sängen :) Sen så tänker jag sova riktigt länge i morgon bitti! Tänkte inte träna på morgonen utan tar de klockan 3 i stället med Lollo. Sen så ska jag duscha en snabbis och sen till baka till Lollo och äta middag och sova över. Kommer bli en super mysig kväll då. Men under dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tror att jag ska rita klart bilden som jag typ har jobbat med i en vecka nu, men annars bara ha en almänt chilldag. Vad ska ni göra i morron?

Vad tyckte ni om den första dagen i april då?

Sov så gott! De tänker jag göra! :) <3

Film och choklad

Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Tog mig en riktigt lång och varma dusch!
Ska bara blogga lite och sen så ska jag gå upp till soffan och äta choklad :D Tror att familjen skulle kolla på någon Stig Larsson film, låter inge bra så jag tar med mig datan upp och sätter på en egen film. Är nämligen inte alls sugen på att ligga och kolla på en dålig film på en skön fredag kväll!

Med denna out fit går jag upp och sätte mig i soffan för lite mys!

Ha en bra fredags kväll! <3

Cyckling

Heej, heej!
Har precis kommti hem från Lollo och suttit upp i soffan med mamma och Cila i typ några minuter :)
Hade egentlign tänkt ut oc springa idag men orkar inte ut så de blir cyckling här hemma i stället och sen så lite egen träning på rummet :) Efter de så är de säkert mat eller så hinner jag duscha innan.
Här kommer i alla fall en bild på nya frisyren :)

Ser ni skillnaden?
Orkade inte byr mig om ansiktet så de fick bli rn liten(stor!) svart prick där i stället :)

Kram på er!

Mjölk och bulle

Heej, heej!
Nu är jag hemma från skolan, eller kom typ hem för en halv timma sen :) Fick sluta typ 40 minuter tidigare för agge skulle i väg på något. Så de passade perfekt flr jag han med 12 bussen hem då! Sen jag kommit hem har jag typ inte gjort någonting, tog mig en bulle och ett glas mjölk när jag kom hem så jag har suttit och fikat på de och kollat på tv. Precis nu så är de en takshow igång men innan de så var de ett as gammalt avsnitt av DH så gick på 5:an.
Tror att jag ska sätta på lite musik nu och stänga av tv:n och njuta av att vara ensam hemma, är typ aldrig de så känner verkligen att man får njuta när man verkligen är de!

Dagens Outfit:
Kofta:
Cubus
Linne:
Cubus
Treggings:
Julklapp ;)
Halsband:
En tidning xD

Ha en fortsatt bra dag!! <3

Frågestundens svar :)

1. Vilken är din favoritblogg? Hmm, svårt men de väl typ vit lite röd och kanske lite blå också....
2. Läser du min blogg(elins)?  Ofc i do!!
3. Vilka bloggar brukar du läsa? Typ Kenzas, ellen och ebbas, cleo, Malin. aa och några fler :)
4. Kissies eller Fokis? Hmm, ingen egntligen men ändå lite mer fokis :)
Vilken är din favorit artist? Taylor Swift :)
6. Vilken är din favorit läsk? Fanta eller sprite :P
7. Vilken är din favorit frukt? Typ äpple tror jag
8. Vilket är ditt favorit godis? Sånna där chokladpraliner från karamell kungen
9. Har du Twitter? Tror att jag har de men e aaaaaldrig inne! :)
10.Gillar du ditt namn? Jaa de e väl helt okej
11.Skulle du vilja ha något annat? Vet inte, e så svårt att välja!!
12.Vilket i så fall? Samma som förra :P
13.Vilket är ditt favorit program? Desperate Housewifes
14.Vilket är ditt favorit ämne i skolan? Svårt.. men typ bild?
15.Vilken är din favorit lärare? typ...  ne jag vet inte...
16.Har du några Converse? Nepp :)
17.Vilken är din favorit årstid? Sommar
18.Hur många bloggar har du haft? 3 tror jag

Nu ska jag gå in till so lektionen :)

Kramisar! <3

Fredag 1 april

Godmorgon!
Jaha, då var de april då ;) Känns lite hemskt att de regnar första vårmånaden men men... De  blir väll bättre snart, hörde att de typ skulle vara as varmt i helgen!!

Nu sitter jag i alla fall i skolan med Ebba, Elin och några andra ;) Tror i börjar typ kvart över med svenska och sen engelsak. Efter de så är de so x2.

Hahaha otroligt snygg bild va? Tog den på Samos ;)

Ha en bra dag i alla fall!

RSS 2.0