Fredag 30 Mars 2012

Hello alla!
Gud vilken dag jag haft idag asså! Först skola, hade earth hour så skolan var helt ner släckt under en timme, as läskigt att gå i trapporna i mörkret asså! Men slutade iaf vid halv 12, åt mat i skolan och sedan hjälptes nästan hela klassen åt att fixa in för bröd försäljningen. Jag, Elin och Ronja hann vara hemma hos Ronja ett tag innan vi skulle stå ute och sälja. Vi hade dock sjukt tur med vädret, hade haglat och ös regnat typ hela dagen men under just den timmen vi stod ute så var det ganska soligt! Kom hem vid 6 tiden, skulle egentligen träffat Lina men hon hade bokat med några andra så kvällen har spenderats hemma framför film och facebook. Ska sätta på en till film nu och sedan sova ganska tidigt ikväll, har konfa i morgon och sedan ska jag träffa en kompis på kvällen. 
Lite bilder från dagen iaf!





Kommer mer bilder senare men datorn lagga upp sig när jag skulle imortera så orkar inte försöka mer!


datorfri dag

Hello alla! Sitter i skolan nu utAn dator, så bloggar från mobilen. Har någon konstig datorfri dag, ska typ ha earth hour också. Ganska chill! Men ska försöka blogga lite från mobilen under dagen, blir dock inga Bilder eftersom man måste ha blogg.se app men de finns såklart inte Till Android! Iaf, ha en bra dag!! Puss!<3

Bilder från dagen






Skol-sak men tyckte bilden blev bra!
Fotograf: Elin Österberg - Blogg!


Dagen före fredag då! Älskar att kunna säga: det är fredag i morgon! hahha, lite skumt så där...
Nej men har varit en vanlig dag i skolan idag, började åtta och slutade tre. Var med några kompisar efter skolan och sedan har kvällen spenderats hemma. Försökte träna lite men gick inte så bra... Slutade med att jag gick hela vägen i stället för att springa. Men det var värt ett försök iaf!
Blir en ganska vanlig dag i morgon också, skolan fram till halv 12. Åker hem till någon en kortis och sedan tillbaka för att stå vid brödbord till klasskassan och sedan träffa Lina på kvällen. OM HON INTE GLÖMT DET??

Nu ska jag duscha och sedan kolla på några avsnitt av One Tree Hill innan jag ska sova. Ses i morgon, Puss!

Tisdag 27 Mars

Hejsan! Allt bra med er?? Själv är det bara bra, har precis kommit hem från forum. Åkte dit med Elin direkt efter skolan, mys!
Men dagen har varit ganska slapp, var hos tandläkaren i morse så kom till skolan vid typ halv 10. Slutade sedan med fys på idrotten, kände mig ganska död efter kan jag säga! Kvällen kommer i alla fall spendras hemma, har INGA läxor, prov eller inlämmningar den här veckan, så sjukt skönt! Känner att jag kan börja leva lite igen!
Men bilder från dagen kommer senare, nu ska jag äta middag ducha och sedan mysa resten av kvällen!
Puss!

Gårdagen

Hello!
Söndag idag då... nu vecka i morgon, fett opepp! Men är i alla fall typ bara 1 och 1/2 vecka kvar till lovet!

Gårdagen spendrades med Lollo, vi tog världens längsta promenad och snackade om allt möjligt. Var ute i nästan fyra timmar! Kvällen spenderades också med Lollo hemma hos henne framför film. Mys!
Idag har jag bara varit hemma och pluggat (kul söndag va?) skulle varit med en kompis med de ställdes in... Under kvällen kommer jag fortsätta vara hemma, kanske se om någon vill träffas och snacka? Får se!
Lite bilder från gårdagen iaf!









Fredag 23 Mars - Bilder













Bilderna är tagna med iPhone där av kvliten men bättre med dålig kvliete bilder än med inga bilder alls!

Hungerspelen

Kom precis hem från bion. Kan säga att filmen var sjukt bra men ändå ganksa seg! Stämingen var på topp precis som den ska vara på premiärer, tror hela salongen jublade typ 4/5 gånger. Hahahah, älska premiärer asså...
Nej men dag har varit grymt bra, precis som fredagar ska vara. Vi var ganska många som åkte hem till Ronja efter skolan och sedan åkte några av oss vidare för middag och bio. Tog en massa bilder innan bion (hittade en lekpark som man bara var tvungen att ta bilder i!) men dock är det Ronja som har dom bilderna på sin mobil så måste tjata på henne att lägga upp dom.
Vänta! Har ju en bild som hon lagt upp!

Så snygga tjejor asså! Nej men kommer mer bilder så fort dom kommer upp på facebook!

Nu ska jag ta en dusch och sedan sätta på en film eller några serier innan jag går och lägger mig.
Puss!♥

Fredag 23 Mars

Hello folks!
Just nu sitter jag i skolan, har några minuter kvar på rasten innan svenskan börjar. Sk läsa upp min text... Nervös men önska mig lycka till! Kommer troligen gå sämst men ändå...
Nej nu ska vi vara positiva, det är ju fan fredag i dag! Äntligen! Ska mysa runt lite med kompisar innan bion i kväll. Får se hur det blir med uppdatering men ska som vanligt göra mitt bästa ;)

Börjar nu så hörs senare idag!!
Puss! ♥

Kvällen innan fredag!

Åhh! Äntligen torsdag kväll! Har varit en så sjukt seg vecka asså! Men i morgon är det ÄNTLIGEN fredag och sedan helg! Tagga! (känner att det blev lite mycket utrops tecken där ja...)
Idag har det i alla fall varit en vanlig dag i skolan. Kom hem med tre bussen och åkte sedan i väg för träning med kompisar! Stannad kvar ganska länge efter och kom hem vid åtta tiden, resten av kvällen kommer spendras med serier och en del plugg inför i morgon.
Morgon dagen kommer först spendras i skolan och sedan i väg på bio med Elin, Ronja, Emma och Malin (tror inte det var några fler iaf) ska se hungerspelen. Jag har inte läst boken men alla säger att den är sjuukt bra så får hoppas filmen är lika bra!
Nej måste verkligen börja plugga nu!
Puss!


<3


Sommar Inspiration


Dålig skärpa och så på bilden MEN älskar dessa kläder! Bara måste ha dom!! Dock är man ju sjukt pank så lär inte bli något köpt.... Deppmode asså!

Tjugonde Mars 2012

Hello folks! Sitter i skolan nu lite forever alone. Har sov morgon men typ ingen har kommit så sitter ensam vis skåpen och geekar datorn.
Idag blir det en vanlig tisdag, skolan fram till halv 3 och sedan hem, plugga sönder som vanligt, ska även träna under kvällen. Så sjukt taggad på att gå ut och springa! Har inte gjort det på as länge känns det som! Men kommer väll troligen att ångra mig efter typ 10 minuter då jag dör av att inte få någon luft.... Men det är så värt det! Känner lite: Beach 2012, Here I Come! Hihihi, nej nu ska jag stänga igen datorn och ta fram böckerna. Börjar snart.
C U!♥

Saknar alla från resan så sjukt mycket! Önskar att jag kunde tas tillbaka till dom där veckorna under sommaren!

Vem vill inte ha en sån här??

Erkänn att du också vill ha en Polaroid Kamera! Dom är så sjukt grymma! Vem vill liksom inte kunna göra grymma collage med bilder på väggen hemma?? Nu måste man likso sitta och göra det på datan och det är inte alls lika bra... Men slängde i alla fall ihop ett snabbt collage med helt random bilder, så här blev resultatet!


Hahah, blir som sagt mycket bättre när man gör det IRL... Men ändå! Vad tycks?? :)

When My World Wakes Up Today...

Hejsan alla!
Just nu sitter jag på rummet och tar det lungt, är så sjukt trött! I går kväll var jag borta på "fest" sedan har dagen spendrats med en kompis inne i stan, grym helg asså! Suger dock att det är måndag i morgon, orkar inte gå i skolan!
Har inte så mycket mer att skriva men bjuder på lite bilder från Weheartit!







WeHeartIt









Kör alla tre!

Känner att jag är lite efter med min lista (och bloggningen över huvudtaget!) men slänger i alla fall upp dom tre senaste dagarna!
Dag 3 – Den frisyr jag trivs allra bäst i.
Dag 4 – Vad jag ogillar och gillar.
Dag 5 – En bild som visar hur jag mådde förut.


Dag 3

Ignorera mitt ansikts uttryck på den här bilden, men älskar längden på håret. Så perfekt!

Hmm vad jag gillar och o gillar?
Gillar: ALLA DESSA SNYGGA VÅR KLÄDER SOM HAR KOMMIT!
Ogillar: ATT JAG GJORT AV MED ALLA PENGAR PÅ RESA SÅ JAG INTE KAN KÖPA NÅGONTING!!

Dag 5


Okej viste inte riktigt vad jag skulle ta för bild här men saknar i alla fall den tiden då det var vi tre! Hade så sjukt kul tillsammans! We should do something some time soon!


Det var allt för idag... nu ska jag sätta på lite musik och spendera den sista delen av fredags kvällen forever alone med sjukt bra musik!

10 Saker Om Mig

1.Jag klara mig inte utan familjen
2.Jag mår dåligt om det går för lång tid mellan det att jag tränar
3.Jag mina bästa kompisar har varit dem samma sedan i förskolan
4.Jag suger på idrott
5.Jag blir missnöjd när jag får D i betyg trots att det är ett bra betyg
6.Jag har aldrig ägt ett par äckta Converse (men ska äntligen få ett par!)
7.Jag hatar mig själv för att jag bokat en språkresa själv men är ändå så sjukt taggad
8.Jag kommer aldrig kunna flytta från Stockholm (it's my home!!)
9.Jag drömmer om att gå ett High School year i USA
10.Jag kommer inte kunna köpa något nytt under hela våran pga att jag betalt min resa själv :´(







Bloggningen är på topp!

Känner att min bloggning är på topp asså! Nej men om jag ska vara helt ärlig så glömmer jag bort att blogga, har inte gjort det på så länge nu! Men i alla fall, kan ju ta och berätta lite om min dag!
Har varit i skolan som vanligt, hade en ganska chill dag som avslutades med en promenad till trollan under idrotts lektionen. Mys!
Efter skolan så hängde jag och Sarah hemma hos mig, vi spelade gittarr, sjöng och hade det almänt mys som vi inte haft på sjukt länge!
Åkte även i väg och tränade i kväll, känner mig riktigt duktig som sprang i stället för att dansa! Var sjukt tråkigt som vanligt men väldigt värt det efter åt. Kvällen kommer/har spenderats hemma framför datorn. Ska troligen kolla på några One Tree Hill(min nya geek serie) avsnitt nu innan jag somnar för kvällen.

Fina klassen nere vid trollan ^^

Dag 1

Min facebook profilbild med flest ''likes'':

Kör en liten lista



Dag 1 - Min facebook profilbild med flest ''likes''
Dag 2 – 10 saker om mig
Dag 3 – Den frisyr jag trivs allra bäst i.
Dag 4 – Vad jag ogillar och gillar.
Dag 5 – En bild som visar hur jag mådde förut.
Dag 6 – Mina favoriter.
Dag 7 – De viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 8 – Några saker jag måste göra i mitt liv.
Dag 9 – Några bilder som gör mig glad.
Dag 10 – Mitt rum.

Börjar i morgon!


Here we go again!

Okej! Då kör vi! Jag börjar blogga igen, ger det som vanligt ett försök men det kommer väll ändå sluta om ett tag som vanligt^^
Nej men vad har hänt dom senaste 2 veckorna då? jo har hunnit vara i fjällen och åkt skidor, lite små segt att spendera en hel vecka mitt ute i ingenstans men annars var det bra! Har även hunnit åka skidor med skolan, det var dock skit kul! Sedan har jag bokat min resa! Drar till Malta den här sommaren med. Åker själv i år. Har en stark- jagärsåsjuktdumsomåkersjälvkommertypattdömengördetändå -känsla. Men vad gör man inte för att komma i väg?

Idag har det inte hänt så mycket, jobbat i några timmar och sedan varit hemma och slappa resten av dagen. Pluggat lite inför spanska provet också (så duktig man är va?)
Har inga bilder från dagen efter som jag precis kom på att jag skulle börja blogga igen men slänger upp 2 från arkivet!



Kände att det blev lite smått random bilder men dom är i alla fall tagna under konfan ;)

RSS 2.0