Sometimes I wish I could read your minde...

Hejsan!
Sitter hemma och pluggar nu, tråk men måste göras. Har i alla fall inte så mycket kvar!
Ska som sagt träna idag, åker i väg om typ en timme och kommer hem vid sju tiden. Då kommer jag troligen bara slapp! Är så sjukt trött från resan och allt!
Dagen idag var ganska slapp dock, åkte iväg till Boo kyrka och sedan hem igen efter ingen tid alls (lång historia, orkar inte dra den nu...) så fick ha håltimme i stället innan vi började ta sönder våra broar på no:n. hahah,  nej men skulle kolla hur mycket dom höll för och då fortsatte vi tills dess att dom ramlade ihop ^^ Filmade allting så kanske kommer upp någon film!
Här får ni lite att ha rooligt med!

I do it al the time...



-:-



Ahh! Alltid!!

Crazy Helg!

Hej!
Hoppas ni har haft en bra helg! Min var helt crazy! Var knappt hemma hos morfar någonting! hahah, kom fram JÄTTE sent fredags var nämligen kö så satt i bilen i lite mer än 10 timmar. Sedan var det upp tidigt på lördagen för att packa upp, fixa min in för festen, i väg till smyge och fixa hjälpa till att laga maten sedan fest till sent på kvällen. Söndagen spenderades sedan hemma i min kusins ny lägenhet. Hjälpte honom och hans tjej att flytta in (satte ihop möler och sånt) senare under dagen kom moster med rester av maten från dagen innan. Kom hem ganska sent därifrån också för att packa innan vi skulle åka i går. Sov ut och tog en promenad innan vi åkte hem. Kom hem vid 8 tiden går kväll. Då han jag packa upp allt innan jag slocknade i sängen riktigt tidigt!
hahah, så ni förstår att jag inte hunnit göra nåt blogg inlägg!

Just nu sitter jag i skolan, går till typ halv 3 idag och efter det ska jag hem och äta innan träningen i kväll.

Här kommer lite bilder från festen!


Annete fick sjukt mycket fina blommor och jag fick i "uppgift att ta kort på dem!


Jag och Fia lekte med varandras kameror.. hahah roligt liv!

Study or Packing?

Hejsan!
Är hemma från skola och har hunnit äta lite mellis, var så sjukt äcklig mat i skolan idag så bara slängde i mig en massa mat när jag kom hem!! Hahah, tjockis man är!

Sitter och funderar på vad jag ska börja med,, plugga eller packa? Åker till Skåne i morgon efter middag, moster fyller 50 så vi åker ner hela familjen för att fira henne! Mys!

Gahh, vilken drömma att ha ett sånt här rum någonstans i huset!! Så sjukt mysigt!

// H&M/ Cubus//




"The Sun Comes Up The Moon Roles Down The World Apart"






Hejsan!
Nu sitter jag hemma och "tittar på" när mamma stryker. Eller sitter och pluggar lite, håller på att öva på en So redivisning jag ska ha i morgon. Peppa asså!
Dagen har spenderats i skolan med vanliga lektioner, insåg att jag lyckats ta sönder skärmen på min på mobil på något underligt sätt... Vet inte riktigt hur dock! Efter skolan så åkte jag direkt till Orminge och spelade, kom hem med halv fem bussen. Lång dag att vara borta men riktigt skönt att komma hem!

Kvällen kommer jag spendera hemma, plugga lite mer och troligen läsa en del i svenska boken.
Nej måste fortsätta plugga nu, ses!

Onsdag 25 Januari 2012


Känner igen mig!!! (från weheart it)

God morgon folk! Sovit gott?
Just nu sitter jag på rummet och är helt färdig för skolan, är dock sjukt trött och känner att mitt klädval fick lida av det... Hahah, suger på att välja kläder när jag är trött!
Idag blir det en vanlig onsdag, skola fram till 15.30 och sedan spelning. Tror jag hinner med halv 5 bussen hem. Då blir det plugg som vanligt troligen lite GossipGirl.
Ha en bra dag så bloggar jag med sen!

Från SO till Spanska!

Okej, är nästan klar med So:n nu, behöver bara öva lite på den i morgon. Går över och kör lite spanska, har glosor till i morgon som jag måste hinna med att göra.
Skippar träningen i kväll, insåg att jag inte skulle kunna ta mig hem därifrån så kör styrka här hemma istället. Det funkar lika bra!

Härligt glansig jag ser ut! Hahah, antar att pudret har försvunnit lite efter idrotten!

Länge sen!

Hejsan! hahah, vad länge sen det var jag bloggade! Känner dock att jag sankar det lite så ska göra mitt bästa nu, får se hur länge det håller men!
Idag har det varit en ganska vanlig men samtidigt helt crazy dag. Började morgonen med att inte kunna borsta tänderna
eller tvätta mig. Hade nämligen helt brunt vatten? Konstigt nog. Så fick gå till skolan lite halvt ofräsch så där. Alltid trevilgt... Nej men dagen i skolan var dock normal, hade matte, so prov, no, engelska och idrott. En vanlig tisdag alltså!
Dagen här hemma kommer spenderas med plugg och sedan träning senare i kväll. Åker i väg vid halv 6 och kör ett danspass.



TeenagerPosts






Söndag 14 Januari 2012

Hejsan! Allt bra med er?
Än så länge har jag spenderat dagen med träning och slapp, försöker dock hitta någon kompis som skulle vilja träffas! Känner mig lite ensam här hemma... hahah, nejdå men skulle ändå vilja träffa någon.
Hade en super mysig kväll hos Lollo i går, vi kollade på den första filmen av Narnia (hhaha, älskar gamla filmer!) Hade även tid att sitta och prata en stund innan jag åkte hem vid 11/11.30 tiden. Fortsatte att mysa här hemma, fast med mig själv, med att kolla på Gossip Girl tills jag somnade.



Får se hur jag spenderar dagen! Kanske hittar någon som jag kan vara med en då!

I Wish It Was Summer

Hejsan!
Nu har jag precis ätit middag och ska dra i väg till lollo för att kolla på film och mysa! Kommer nog hem någon gång mellan 10 och 12. Får se!

Sommarn 2011, Sarah Landstället - Missing!

Alla Glada!

Hejsan alla glada! ( och sura såklart ;) )
Känner att uppdateringen är på topp här! hahah, nej men har haft mycket för mig.
Idag har jag varit i stan med en kompis, vi skulle in och äta lunch men kom på något sett ut till mörby.... ? Aja, lyckades i alla fall ta oss tillbaka till stan och äta på McDonals vid Kungsan.
Så nu har precis kommit hem efter en lång och kall dag i stan, tänkte sätta mig med en kopp te och njuta av Gossip Girl.

Ha en super bra lördags kväll!

Teenager Posts!


Så Sant!



Skolstart

Jaha, så börjar skolan igen då. Upptidigt varje dag i ett halv år, gud vad kul!
Ska dock bli kul att träffa alla igen, har lyckats vara borta när alla är hemma och hemma när alla är borta! Så bra tamjming(?) man har!

Tror det blir en vanlig dag idag, om vi inte får en massa läxor så kanske jag är men någon kompis innan jag ska i väg och träna vid 6 tiden i kväll. Men annars får man hoppas att det blir en lugn dag i skolan.

//Kör på nya koftan idag! / 240:-/ Gina Tricot//
Har ganska naturligt smink, lite kajal under ögonen, rouge och så klart mascara, cover och puder!


Ska ut till bussen alldeles snart så bloggar mer senare idag!

Kvällens!




//Kavaj - H&m/ Jeans - Cubus/ Linne - H&M/ Armand Valletta/ Ringar - Ur&Penn//


Lördag 7 Januari 2012

Hej alla! Är det bra med er? Med mig är det i alla fall bra! Har haft en lång skön morgon här hemma och ska alldeles strax byta om och sedan gå ut på promenad med mamma och Valle.
Går dagen spendardes mest hemma, gick fram och tillbaka till Gustavsberg med mamma, tesa och cila. Blev en jätte mysig promenad! Senare under dagen så tog jag mig även ut på en spring runda. Var dock alldeles för kallt ute så sprang bara i ca: 20 minuter.

Hur ska ni spendera den sista helgen på jullovet?


Snabb Dagens!

Hejsan! Hinner inte blogga så mycket. Varken nu eller idag, sak upp till falun och träffa min farbror. Men hinner i alla fall slänga upp en snabb dagens!

Vet! Samma bild som i går men det är i alla fall det jag har på mig!!

Tar med kameran bort till falun så blir kanke ett par bilder!
Kram!

Lyckad shopping!

Hejsan!
Nu har jag hunnit komma hem, stannade både på Blomsterlandet där dom köpte blomman och sedan i Orminge där jag och Tesa gjorde några ärenden. Sen jag kommit hem så har jag hunnit ta kort på allt jag shoppade (Så stolt att jag gjort det på gång ^^) och även fikat en liten snabbis på bulle och te.
Här kommer bilder på shoppingen! (varning för dåliga bilder!!!)

Kofta med knappar/ Gina Tricot/ 249:-



Stickad kofta/ Gina Tricot/ Rea! 100;-               Orginalpris: 199;-



Blus med Svanmotiv/ H&M/ Rea! 50;-                                               Ordinariepris: 99:-


Svart Kavaj/ H&M/ 199:-

Blev riktigt nöjd med allt jag köpt! Vad tycker ni??

Dagen spenderades som sagt med mamma i stan, vi gick runt en massa på drottninggatan och även in på Åhlens. Sedan vid 1 tiden så mötte vi upp pappa, Tesa och Cila för att äta lunch på ett Sushi/Thai ställe som Cila hade varit på innan jul. Super mysigt ställe, och billigt! 95:- För en buffé lunch! 
Efter maten åkte jag hem med pappa och Tesa medan Cila och mamma fortsatte in till ett museeum. Under resten av eftermiddagen så ska jag bara ta det lugnt och kolla lite på serier, kanske börja läsa i boken som jag lånade? Vi får se hur det blir!

Kram så länge!

I Bilen

Heej! Just nu sitter jag i bilen med radion i gång, spelas grenade. Är på väg hem från stan nu, fick köpt riktigt mycket!! Tänkte blogga mer sen när jag kommer hem, släner bara im et snabbt inlägg med pappa och tesa är inne och handlar:-)

3 Januari 2012 - God Natt

Hej, hej!
Är det bara jag som märker hur mycket det blåser här i Stockholm? Låter som om taket kommer blåsa bort! Hahaha, tycker vi har haft mycket dåligt väder på sista tiden eller vad säger ni?

Just ni sitter jag uppe i soffan med familjen, har kollat på serier ett tag nu efter middagen och ska alldeles strax gå och lägga mig. Känner att man borde börja ställa om dygnet lite nu innan skolan börjar i nästa vecka. Ska upp ganska tidigt i morgon också (eller tidigt och tidigt, ska upp vid nio) mamma och jag ska nämligen åka in till stan i morgon innan lunch och sedan möta upp familjen för att äta på en Thai/Sushi resturang tillsammans. Mysigt!
Vad ska ni göra i morgon?

Förlåt för att det går dåligt med bilderna just nu men jag ska försöka gå ut och ta lite bilder efter att har varit inne i stan i morgon!

Färdig!

Äntligen är jag färdig med städningen! Har dammat hela rummet, dammsugat, RENSAT(och slängt mycket!), putsat speglarna och gått igenom hela graderoben. Känns riktigt skönt!
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Gossip Girl och sedan ut med hunden.

Städning!

Hejsan!
Hur är det med er? Med mig är det i alla fall bra! Håller på för fullt här och städar igenom rummet. Kan säga att det verkligen behövs, hittar ställen som jag inte städat på på över ett år! hahaha!
Blir som sagt en slapp dag idag, har röjt igenom nästan hela rummet så har "bara" garderoben kvar. Sen funderar jag på att ta ner en del julpynt, känner att det är lite mycket framme just nu... Vi får se hur det blir!

Har den nya designen kommit upp så ni kan se den? Här är i alla fall den nya headern, vad tycker ni om den??

Mobilblogg - Sängen

Hejsan! Tänkte bara skriva ett snabbt god natt inlägg! Sitter i sängen och spelar spel på mobilen men Ska alldeles strax släcka ljuset och sova. I morgon ska jag ha en lugn dag. Tänkte städa igenom rummet ordentligt och kanske dans garderoben också. Märker ni också att man bara slänger in kläder och till slut är det bara en enda stor hög! hahha, nej men nu ska jag släcka ner för i kväll! Sov så gott!!

CosmoNova - Born to be Wild

Hejsan!
Nu sitter jag hemma och letar efter sommar jobb. För en liten stund sedan så åt jag middag, lagade pasta med bacon sås tillsammans med pappa. Blev super gott!

Filmen vi såg hette som sagt Born to be Wild, en super bra film måste jag bara säga. Den handlade om både elefant ungar vars föräldrar hade blivit dödade av tjuvjakt samtidigt som den handlade om orangutanger vars föräldrar hade dött i skogsskövlingarna. Det var alltså två paralella historier från olika sidor av gjorden men som hade samma syfte. Att ge djur ungar en ny chans men ändå hjälpa dom till ett så naturligt liv som möjlig när dom inte längre behövde våran hjälp. Det människorna som jobbade på dessa "företag" försökte göra var att lära ungarna det som deras mammor egentligen skulle gjort.

Verkligen ett hett tips att gå och se den! Om inte bara för att den har ett bra budskap men också för att elefant ungarna är så otroligt söta! Hahah, dom sprang runt och spelade fotboll med skötarna!

Our christmas tree!

2 Januari 2012

Gud vad ovant det känns att skriva 2012, hahah är så van vid 2011!
God morgon alla glada! Allt bra med er?? Med mig är det i alla fall super bra. Har varit vaken i lite mer än en timme och ska alldeles strax byta om, försöker få någon kompis att hänga med och springa idag. Skulle gjort det med Cila men hon valde att springa ute i stället, inte riktigt min grej så ska se om någon kan komma och springa inne på friksis i stället.

Senare idag så ska jag börja sy lite på en av mina julklappar (fick av kusinerna så man kunde sy sin egen one pice!) Ska även in till Natur historiska museet och kolla på en film som heter Born to be wild, åker dit men några av familjen. Ska bli super mysigt!

Ha en bra dag!!♥

Bilder Julen 2011









Det var lite bilder från julhelgen! Fick även ett tips om att jag skulle ladda upp bilder på det jag fick i julklapp så visst kan jag göra det! kommer dock bli i morgon, orkar inte ta fram kameran i kväll och ta kort på allt. Lägger tiden på det i morgon i stället!
Nu ska jag nämligen gå och sätta mig framför Gossip Girl, har inte gjort mycke annat idag men det behövs när man inte fått sova någonting under natten!

2012

Hej alla! Hur har ni haft det dom senaste veckorna?? Har jul och nyår varit bra? Själv har båda två varit super bra för mig!! Blev den bästa julen på länge! Nyår blev också över förväntningarna och jag kom inte hem hit för en 2/3 tiden i går kväll. Vi åkte i väg till ett berg där man såg ut över hela Stockholm, var super fint att se alla raketer och ljuslyktor som folksläppte i väg. Vi försökte oss också på ljuslyktorna. 1 fastnade i trädet och en var det hål i så den gick inte att få iväg. Men vi lyckades med ett par andra i alla fall!

Nu är det nytt år och jag tänkte börja om på nytt med bloggen. Håller på att fixa med ny design bla, ska även försöka blogga mycket mer under detta året! Önska mig lycka till med det!


Update:
Just nu sitter jag hemma och myser, kom inte upp från sängen förens vid tolv i dag och har inte gjort någonting alls! Bara suttit i min mys dress (som jag fick i julklapp!) och kollat på film. Skönt att inte behöv göra någontting under en sådan här dag. Måste dock bestämma vad vi ska äta till middag! Familjen försöker komma fram till någonting bra så jag kanske ska hjälpa till lite!

Funderar på att ladda upp bilder från julen, vad tycker ni om det?

RSS 2.0