Fest!

Hejsan! Hinner inte blogga så mycket, ska iväg på fest nu men tänkte bara tala om att jag lever!
Dagen har varit bra ända fram till att jag tappade en av mina ny inköpta saker på väg hem från forum idag, mer om de senare! Måste gå nu!

Björknäs IP - Friluftsdag!

God morgon! Sovit gott? Själv har jag sovit som en stock! hahah, somnde tidigt i går och gick upp for lite mindre en en timme sen.
Idag så är det ÄNTLIGEN fredag, trodde aldrig jag skulle okra mig igenom veckan när jag vaknade i måndags, men det gjorde jag! Och nu idag så blir det en slapp dag, har friidrotts dag på Björknäs IP och slutar vid 1 tiden. Då ska jag bara byta om och sen drar jag till forum med Sarah och några till.
Vad ska ni göra idag??

Träning med Lina!

Hejsan alla glada! (och sura!)
Nu har jag precis kommit hem från att ha varit barnvakt, blev nästan 2 timmar idag så tjänade runt 100:-  idag.
Dagen har varit ganska rolig faktiskt, hela klassen har varit så glada hela tiden och då blir men själv så glad! På en av rasterna satt vi till och med och sjöng allihopa! hhaha, skumma som vi är så stirrade hela korridoren...

Om en timme så ska jag i väg och träna med Lina på friskis, vi kör ett Core pass idag. Ska blir riktigt skönt att träna igen (hahah var bara  2 dagar sen sist men ändå!) Sen i kväll så ska jag plugga lite innan jag går och lägger mig.

Anledningen till att det inte kommer några nya bilder är att jag vill "spara mig" till det att jag fått min systemkamera, men efter det lovar jag att det kommer massa ny bilder!!

Torsdag 29 september

God morgon! Hur är det med er? Med mig är det bra sitter helt klar och väntar på att bussen ska gå.
Idag blir det en vanlig dag i skolan med bland annat språk. Sen efter skolan så ska jag i väg och vara barnvakt direkt efter skolan. Kommer hem därifrån vid 6 tiden och då äter jag och byter om innan jag ska i väg på ett friskis pass med Lina. Kör core idag, känner att det var ganska länge sen så det är väl dags!

Liten bild på mig just nu:


Vad ska ni göra idag?

Glad!!

Känner mig riktigt glad just nu, konstigt nog med tanke på hur sjukt mycket plugg jag har just nu men det känns ändå inte så farligt jobbigt. Har det under kontrol kan man säga. Sitter och jobbar matte just nu ( har prov nästa vecka) och det går riktigt bra! Mamma fick precis rätta häftet som vi jobbar med och jag hade alla rätt ^^ hihi, då blir man lite glad....

I kväll så kommer jag fortsätta plugga och kanske se på lite serier om jag hinner.



Lång onsdag

God morgon på er, är allt  bra med er?
Just nu sitter jag hemma helt färdig för skolan. Börjar vid 8 idag och slutar vid halv 4! Hatar onsdagar, dom är så långa!! Sen efter det så åker jag till orminge och spelar en stund och kommer hem vid 5 tiden. Blir en lång dag idag, måste plugga sen när jag kommer hem också...

Plugg tisdag

Hej! Hur har eran dag varit? Min har varit helt okej. Kom hem med 3 bussen efter att ha sprungit på idrott så tog jag en dusch och tvättade håret innan jag började med allt pluggande. Trodde inte det var något kvar i går men nu har lärarna lagt på en massa saker som måste göras. Irriterande!
Har i alla fall gjort klart den största saken nu, blev riktigt stolt över min so redovisning! Nu gäller det bara att plugga till matte och spanska provet som är i nästa vecka.


Nu kommer kvällen spenderas med lite mer plugg och sen film tittade!
Kram!♥

Tisdag 27 september

Heej!!!!
Nu sitter jag i skolan och har rast, har precis haft so i 1 timme och 10 minuter. Jätte seg lektion men de gick bra! Våran lärare sa att jag hade en bra text! Så det blev men lite glad av.
Nu om några minuter så ska vi ha no, vet inte vad vi ska göra. Eller vi fortsätter väll men molekyler, protoner och en annan massa jobbiga saker! hahah, gillar inte no:n just....


Efter skolan idag så ska jag hem och plugga lite, var så glad i går när jag trodde att jag inte hade några läxor kvar den här veckan men sen så ändrar lärarna på det så nu måste jag plugga till matte prov och plugga so... Roligt va?

Mys måndag

Just nu sitter jag på rummet och har precis ätit lite middag. Blev köttfärslimpa med sås och potatis, super gott!
Efter middagen har spenderats hemma med te och plugg, har det mesta klart inför veckan nu. Så skönt att göra allt klart på måndag så man slipper det sen resten av veckan!
Under kvällen så kommer jag ta en dusch och kolla lite på en film, lite mys på måndagskvällen gör att hela veckan blir mycket lättare! 


Fick mina pengar från sommar jobbet idag så kommer köpa min systemkamera nu till helgen! Längtar.......!!

Måndag 26 september

Hej! Hur är det mer er?
Just nu sitter jag i skolan, har precis haft en kort spanska lektion och ska ha so om bara några minuter.
Blir en kort dag i skolan idag, ska nämligen i väg till tandläkaren 10 i två idag. Min käke typ kankar och gör jätte ont nä jag tuggar så vi måste kolla upp det.
Sen får vi se om jag går på orkestern i kväll, känner mig så himla trött bara! Men vi får se, det brukar ju bli bättre när man kommer dit.

Kram♥

Söndag 25 september

Hej! Allt bra med er?
Just nu sitter jag på rummet och har pluggat en del av det jag inte han innan moster och kusin kom i torsdags. Går inte så bra, är så himla tråkigt att behöva plugga på helgen!
Dagen har i alla fall varit bra, vaknade halv 9 i morse och åt en riktigt god frukost. Sen så satt jag ute i det vackre vädret och ritade ett tag medan dom andra i familjen fikade. Har mest suttit och pratat med  moster och kusinen hela dagen innan dom åkte hem runt 3 tiden. Har verkligen haft en super bra helg med dom, vi har gjort så mycket roliga saker!

I kväll så ska jag jobba lite (mamma hade några böcker som behövde plastas) och sen så blir det väl mer plugg antar jag!


Östasiatiska

Hej!
Tänkte börja med att berätta om kvällen i går:
Vid halv 5 tiden så åkte jag, mamma, kusinen och moster in till Operan i Stockholm, vi var framme där vid halv 6 tiden. Då gick vi upp för miljoner trappor upp till den balkongen som vi skulle sitta på. Trots att vi satt så högt man kunde så såg man riktigt, riktigt bra efter som att vi satt rakt framför scenen.
Baletten vad uppdelad i 4 akter (alltså 3 pauser) under den andra pausen så hade vi beställt fika. Var sin dricka och en liten kaka.
Kvällen avslutades efter en underbar balett med fika hemma med hela familjen.

Sen idag så har jag mycket för mig! Halv 11 i morse åkte alla in till forum en stund och sen fortsatte jag, Cila, kusin och moster in till Östasiatiska museet för att kolla på utställningen om Inkaindianerna. Den var faktiskt riktigt intressant! När vi var klara där så satt vi oss ute i det härliga höstvädret och åt vår lunch som vi hade med.
Och nu i kväll så blir det firade för Magnus som fyller år (GRATTIS!!!) och sen senare under kvällen så åker Fia och jag in till fryshuset och är med på återträffen efter språkresan.
Här kommer lite bilder:

Kvällens
Klänning: H&M
Väska: Accessori
Halsband: Guldfynd



Rakt framför min plats, visst satt vi bra!


Dagens:
Sjal: H&M
Väska: Mormors gamla
Tunika: Gina
Skor: Dinsko
Jacka: Tesas


Inne i stan idag

Kram♥

Ps: Bloggar så mycket jag kan nu när kusinerna är här men blir lite mindre än det brukar :) Ds

Fredag 23 september

God morgon alla glada! Allt bra med er? Med mig är det i alla fall bra, trött men älskar att det är fredag! Går bara mellan 8 och 11.20 idag, så det blir en kort dag.
När jag kommer hem från skolan så ska jag ta mig ut och springa en runda och sen hem och vila fram till dess att jag, mamma, kusinen och moster ska åka till Operan här i Stockholm och se på Svansjöbaletten. Ser mest fram i mot musiken, brukar vara så vacker musik i baletter!

Här kommer dagens:

Dålig bild, jag vet..
Tröja: H&M
Kjol: Gina Tricot
BRUNA strumpbyxor:H&M

Snart är det helg!

Hej!
Nu ska jag gå och lägga mig, har varit en lång dag idag. Skola till tre, jobb till halv 6 och sen massa mys med kusinen och moster som kom idag under eftermiddagen. Ser verkligen fram i mot den här helgen, är så mycket kul som händer!

Kommer komma nya bilder efter helgen, känner att dom här börjar bli lite tråkiga nu...

Hoppas ni haft en bra dag! Kram♥

Bild!

Hej!
Nu ska vi precis ha våran sista lektion, det blir bild! Fast den är typ 1 och en halv timme bara för att vi är kulturklass. Men det är så rooligt ör nu har vi inte vikarie längre.
Dagen har varit seg, har bara längtat efter att jag ska få komma hem och träffa kusinerna.
Börjar nu"
Kram♥

Så blir det bakning igen!

Hej
Bestämmde mig för att jag skulle baka lite till att min moster och kusin kommer i morgon så jag har precis hittat ett recept som jag ska börja jobba med nu. Känner att jag bakar mycket nu för tiden men det är så roligt och finns så många tillfällen att göra det på nu under hösten. Komer dock inte äta så mycket av dom tror jag, blev lite för mycket förra helgen. Men man vet aldrig! Vi får se (:

Ännu en regnig dag

Hej! Nu har jag precis kommit hem, kom till ormninge strax efter 2 men åkte med Malin hem en liten stund så jag kunde ta tre bussen hem.
Skolan idag var riktigt skön! Började med språk och sen hemkunskap där vi bara fick göra oss en kopp varm chocklad efter som vi inte skulle ha hela lektionen. Vi skulle kollat på en film också men det var något som inte funkade så den lektionen gick ut på att vi satt och snackade en massa i stället. Sen efter det så åkte vi in till stan med hela arbetslaget och kollade på en film och dom Aids drappade i Zimbawe (tror det var där i alla fall) Den var slut runt halv 2 och då åkte vi hem igen och slutade för dagen! Så vi har inte riktigt gjort så mycket idag kan man säga.

Har jag laddat upp den förut?

Jag idag!

Hej och god morgon på er! Sovit gott?
Onsdag i dag då, blir en kort dag i skolan, har bara vanliga lektioner fram till strax före 11 sen åker vi in till stan med hela arbetslaget. Kommer inte riktgti ihåg vad vi skulle göra men slutar i alla fall inne i stan vid två tiden. Då åker jag hem och hoppas på att jag hinner med tre bussen så har jag en timme hemma innan pappa skjussar mig till spelningen senare i efter middag.

Tänkte att jag kunde slänga upp en liten dagens:

Halsduk: Cubus
Jeans (dom är blåa ser bara inte ut som det på bilden) : Gina Tricot
Kofta: H&M
Linne: Cubus


Vad ska ni göra idag?

Träning, plugg, plugg, plugg och plugg

Jaha, då har man varit ute och tränat då! Nu väntar bara plugg, plugg och ännu mera plugg! Måste ha hela veckans läxor klara innan torsdag efter som mina kusiner kommer då. Och det känns inte kul alls att sitta och plugga när dom är här, så nu dom dagarna som är kvar får jag jobba lite extra i stället!

Skolan idag har varit helt okej, var inte lika trött i dag så kunde koncentrera mig mycket mer under lektionerna. Sen efter skolan så åkte jag till forum och hämtade min prao lapp så nu har jag det fixat! Kom hem med halv 5 bussen. Då gick jag raka vägen ut och sprang, lika bra att få det överstökat! Dock har jag insett att jag inte sprungit alls så långt som jag trott under all den här tiden, blev riktigt besviken facktiskt! Men det är bara att jobba upp sig fram till myrsjö loppet nu då!

Tisdag 20 September

God morgon alla! Allt bra med er? Själv är jag sjukt trött! Håller verkligen på att somna här hemma. Får väll hoppas att det går över när jag kommer till skolan.
Idag blir det en vanlig dag i skolan, vanliga lektioner och så slutar vi med idrott halv 3. Då åker jag till Forum och och hämtar min prao lapp, hoppas bara dom har fyllt i den! Känns så onödigt att åka fram och tillbaka annars.
När jag kommer hem därifrån så ska jag ut och springa en stund och sen hem och plugga.


Nu ska jag vänta på att de blir dags att gå ut till bussen en stund!

Regnig Måndag

Gud så dåligt väder det är idag! Regnet bara öser ner och det blåser sjukt mycket.
Idag är det måndag då rå, blir en vanlig dag tror jag med skola och sen spelning under eftermiddagen. Kommer hem vid 7 tiden och då ska jag försöka göra hemkunskaps läxan och köra ett lång styrkepass här hemma. Kommer inte hinna ut och springa innan det blir mörkt.
Här kommer i alla all lite bilder på min tårta jag gjorde i lördags:

Mys med Cila

Hej!
Nu ska jag ta en liten dusch och sen blir det lite mys uppe i soffan med Cila. Vi ska kolla lite på Vampire Diaries sesong 2. Hon har inte sett hela den så jag kollar på den igen.
Under dagen har jag inte gjort så mycket, har fått gjort en del läxor som jag inte kommer hinna göra senare i veckan. Har spelning i morgon, på tisdag ska jag i väg och prata om prao och sen ska typ allting vara klart på onsdag!

Söndag 18/9

Hej!
Nu har jag precis kommit hem från forum, var där en liten korts med mamma, tesa och Cila innan Cila började jobba idag. Jag köpte inget utan följde bara med, hahah är lite pank!
Idag så ska jag plugga lite, kommer inte hinna göra så mycket av läxorna under måndag och tisdag så tänkte jag kunde göra dom nu istället! Sen så kommer vi ha lite gäster under eftermiddagen, eller mamma och pappa ska ha några som kommer hit och fikar en liten stund. Så kommer med andra ord bli en ganska slapp söndag.

Lite stolt att jag lyckades få en bild precis när det droppande ^^

Kvällens "look"








Tröja: Race Marine
Kjol: H&M
Strumpbyxor: H&M
Örhängen: Ur&Penn


Körde på lite finare men ändå sannsaga avslappnad klädsel till mammas födelsedags fest. Kanske slänger på på ett par högklagade skor också om jag känner att de behövs.
Är riktigt stolt över sminkningen idag! Första gången jag använder den eyelinern jag köpte förra helgen, men tycker som sagt att det blev bra! Vad tycker ni?

Bakning!

Nu ska jag precis börja baka mammas tråta/kaka. Kommer nog ta ett bra tag idag med efter som dekortationerna tar så sjukt lång tid!
Sen senare kommer jag även duka till i kväll, tror jag kommer ta inte lite höst löv och lägga på bordet så får man lite höst tema på det hela!
Kram♥

Grattis Mamma!

Idag fyller min mamma år så vi ska ha lite fest här hemma under eftermiddagen/kvällen. Om en liten stund så ska jag åka i väg med någon och handla lite saker tille en tårta som jag ska göra senare idag, Kommer bli samma resept som sist men lite andra dekorationer tror jag.

Nu blir det fredags mys!!!!

Ny tränad och ny duschad ska jag gå upp i soffan och ha lite fredags mys! Först ska jag kolla på Idol och sen det nya avsnittet av Vampire Diaries. Hade nästan glömt att det kom idag om inte Malin hade påmint mig.

Hundar är farliga!

Kom precis hem och kramade Valle som alltid när man kommer hem, och så blev han så glad och ivrig att kan kastade huvut mot min mun så min läpp spräcktes! Inte kul, ser ut som jag varit i slagsmål eller nåt!

I alla fall, har varit en super bra fredags efter middag. Först åkte alla till gustavsberg och köpte lite (eller mycket) godis, sen hem till Lollo där vi mest tog det lungt och även en promenad till Trollan.


Nu ska jag sätta mig på cycklen en stund innan middagen!

Fredag 16 september

Så var det fredag igen då! Känns som den här veckan har gått as fort trots alla långa dagar.
Nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja och ha svensak. Senare idag (efter skolan) så sk jag vara med en massa kompisar. Vet inte riktigt vad vi ska göra men de blir säkert något roligt!

Från i går


Nya bilder

Så har man lite nya bilder då rå! Tycker facktiskt att jag fick ett par riktigt bra bilder idag, var länge sen jag blev så nöjd med bilder.
Nu ska jag sätta i gång och kolla på någon serie, och det är väll så resten av kvällen kommer spenderas: med serier! Har nämligen inga läxor att göra nu resten av vecka, vilket är sjukt skönt har så mycket läxor nu.

Tagen nu i kväll!

Ut och fota!

Hejsan!
Har lite tid över just nu, inget plugg inget som behöver göras så jag tänkte gå ut och se om det finns något att fota. Har ju regnat en del idag så kanske kan få några fina bilder på det.
Jobbade bara 1 och 1/2 timme idag, hans mamma kom hem vid 5 tiden så det han inte bli så mycket. Men bättre än inget i alla fall!

Dagens Outfit

Hej!
Nu ska vi alldeles strax ha spanska och efter det lunch, tänkte att jag kunde slänga upp en dagens outfit nu under rasten.



Tröja: Mammas
Linne: H&M
Kjol: H&M
Halsband: Present
Väska: Accerosie

Fixat tvätt

'Har precis strukit lite, både mamma och pappa är sjuka så det behövs lite hjälp här hemma just nu. Så min kväll har varit så rolig att jag stått vid tv:n och fixat med tvätten. Roligt va?
Nu ska jag i alla fall sätta på mig pyjamasen och sätta mig framför tv:n och mysa en stund innan det blir dags att tvätta sig och sova. Vad ska ni göra i kväll?
God Natt!♥

Träning!

Hej!
Kom hem med halv 5 bussen idag, var på spelningen  så mycket för tidigt att jag kunde sluta 20 minuter tidigare också. Så nu har jag ätit lite och ska bara byta om sen så drar jag ut med Valle och springer i ca 40 minuter. Är riktigt taggad! Har inte tränat på så länge så det är verkligen dax nu!
Kram♥

Sista lektionen!

Hej!
Nu har vi precis haft matte och innan det var det no. Och om bara några minuter börjar svenskan, hatar onsdagar dom är så himmla lång! Först går jag mellan 8 och halv 4 sen iväg till spelningen dirket och kommer hem med 5 bussen.
Idag ska jag ju ut och träna också. Tror jag kommer ta en riktigt tidig middag och äta när jag kommer hem och sen ut och springa vid 6 tiden.
Jag just nu!

@ school

Hej!
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att spansakan ska börja.
Är en vanlig onsdag idag, skola och sen i väg på klarinnet. Kommer hem vid typ 5 tiden och då ska jag ut och springa lite. Hade inte riktigt tid med de i går när jag åkte i väg på dans i stället.
Hahah, skum bild jag vet! Men har bildbrist!

Klasisk jazz - Inte riktigt jag

Hej!
Under eftermiddagen har jag varit på en massa olika ställen! Stannade i skolan en timme och pluggade sen drog jag till forum och lämnade in praolappen till BikBok. Efter det han jag bara vara hemma i en halv timme, skulle nämligen i äg och prova på en dansgrupp. Var inte alls bestämmt utan det bara kom lite snabbt!
Gruppen skulle vara Show/Jazz men var mer Klasiks Jazz vilket inte riktigt känns som mig, så den gruppen blir det i alla fall inte. Kanske någon mer Stree/Jazz eller kanske en HipHop grupp. Vi får se vart det slutar för mig!

Nu är jag i alla fall hemma och har ätit lite middag. Ska sätta mig och plugga lite nu och senare i kväll ska jag försöka hitta en ny grupp som jag kan testa på!

Kram!♥

13.20

Hej! Hur är det med er?? Med mig är det i alla fall bra! Sitter i skolan och väntar på att so:n ska börja. Innan det hade vi matte, gick så sjukt bra! hahaha, det gjorde min dag att jag kunde jobba över 20 uppgifter på en lektion. Sen fick vi också reda på att vår sista lektion är inställd så vi slutar vid 13.20 i stället för halv 3.
Vi börjar nu men tänkte bara slänga in en snabb dagens:

Tröja: H&M
Linne: Cubus
Jeans: Cubus
Halsvband: H&M


Matte läxa

Hejsan! Allt bra med er? Med mig är det bra, så himla trött bara. Måndagar är så långa men först skola och sen i väg direkt till orksetern.
Kom hem från orketsern vid sju tiden och sen dess har jag bra hunnit äta middag och nu precis har jag gjort matte läxan, var så sjukt svår så tog lite hjälp av Magnus.
Under kvällen kommer jag duscha och sen kanske plugga lite mer annars blir det att jag kolla på någon serie eller film.


Vad ska ni göra ikväll??

Måndag 12 September

Just nu sitter jag i skolan med några andra ur klassen. Spanskan börjar om några minuter så ska väll gå ner snart, tänkte bara vänta på Elin.
Idag så blir det en vanlig måndag, skola som vanligt och sen åker jag direkt till spelningen och kommer hem runt 7 tiden i kväll. Då blir det troligen lite plugg och tv tittande.



Så var helgen slut

Jaha, då var den helgen slut. Nu väntar en ny vecka med långa dagar och jobbiga lektioner. Känner mig alltid lika deppig på söndags kvällar. Har haft en så bra helg också, sen att jag varit hemma sen i torsdags gör ju att det blir ännu konstigare/jobbigare att gå tillbaka.
Men nu ska vi inte deppa för mycket! Det är ju faktiskt lite roliga saker som händer i veckan! Som spelningen i morgon, jag ska börja jobb på riktigt (med andra ord så ska jag hämta den lilla killen själv!) jag ska på "intervju" hos BikBok och sen kommer det väll till en massa annat också.


Ganska gamla skor men kände för att ta lite kort på dom och det här är nog den bästa bilden jag fick!

Nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen och försöka sova lite, kommer vara så himla trött i skolan i morgon annars.
Sov så gott alla fina!

Lyckad tur

Hej!
Nu har jag precis kommit hem från Forum, blev en riktigt lyckad tur! Fick köpt riktigt mycket saker för presentkortet.
Dagen såg ut så här att först gick jag, Tesa, Cila och mamma runt en massa och kollade och jag köpte upp det mesta på kortet. Sen så kom pappa och Magnus för att äta lunch med oss på Barista.
Efter lunchen (och fika som vi också tog) så gick jag och pappa och kollade lite på några system kameror som jag funderar på att köpa. Sen som sista butik så gick jag, Tesa och Cila in på kicks där jag använde upp ett gammalt present kort. Så jag har köpt en massa snygga kläder och en eyeliner idag. Och ändå inte behövt betala något själv!

Här kommer dagens!



Linne: H&M
Jeans: Gina Tricot
Halsband: Ur&Penn
Kofta: H&M
Örhängen: Gina Tricot

Passar perfekt för en shopping dag men skulle också fungera riktigt bra i skolan!

Shoppingdag!

God morgon alla fina! Har ni sovit bra?
Själv vaknade jag upp riktigt glad trots att det är söndag, ska nämligen i väg med hela familjen idag och shoppa för ett presentkort jag fick när jag fyllde år. Sen ska vi även fika i Forum så det ska bli en riktigt mysig dag!
Vi skulle ju egentligen gjort det förra veckan men då blev jag sjuk så vi fick skjuta upp det.

Sitter på rummet nu och har precis ätit frukost. Ska gå och välja kläder nu och sen ska vi åka om ungefär en halv timme.

I Miss You

Hej!
Nu har jag precis ätit lite middag som jag facktiskt lagat själv! Hittade ett så gott recept här i veckan så tänkte att jag kunde laga de till familjen.
Kvällen kommer spenderas på rummet fram för datorn eller en film, känner i alla fall för att mysa! Har lite godis i köket också så kanske tar lite med en kopp te.


Ps: Har den nya designen blivit synlig för er??

Ständing på G

Hej!
Sarah var här en stund mitt på dagen men hon har precis gått hem. Tror hon skulle ut till landet eller så nu resten av helgen. Tänkte passa på att städa lite på rummet nu, är så himmla stökigt. Ligger verkligen saker över allt!
Senare under dagen kommer jag nog se om det finns något roligt att fota utomhus, blev inget fotande med Sarah idag men känner att de behövs lite bilder som jag kan jobba med.

You haven't seen the last of me - Cher

God morgon! Sovit gott?
Sitter och lyssnar på musiken från Burlesque. Finns så himmla bra låtar i den! (ni borde lyssna på den!)
Under dagen kommer jag vara med Sarah, vet inte riktigt vad vi ska göra. Kanske gå ut och fota lite? Är ganska sugen på det.

Mer jobb med designen!

Tänkte fortsätta jobb lite med designen nu. Har tagit lite bilder som jag kommer andvända till den nu under eftermiddagen.
Precis innan middagen så åkte jag med Magnus ner till Orminge och hämtade ett paket till honom, vi lämnade sopor också. Kan lova att mina händer sticker av soja nu! Hahaha, någon hade slängt en soja flaska som inte var tom och som läckte. Inte kul att få de över sig!



Choklad mosskaka

Hej!
Bakade en liten kaka tidigare idag, tog typ 1 och en halv timme att få den klar! Så mycket dekorationer!



Fikade precis på den med familjen, blev riktigt god facktiskt! Blev en del över så kommer nog bli en bit efter middagen också.

Kan säga att dom där blommorna tog hur lång tid som helst att göra! Var en massa olika delar so skulle sättas ihop. Men det var värt det för resultatet blev riktigt bra!

Fixat Prao!

Satte mig och ringde runt lite till olika butiker och Cafeér i Forum, fick nej på dom flesta men sen så ringde jag till Bik Bok och fick napp direkt! Så nu har jag fixat de! Ska dit i början av veckan och snacka med en tjej som också ska fylla i ett papper till skolan. Gud! Känns så himmla bra att ha fixat de! Och de var ett riktigt bra jobb också!

Nu tänkter jag städa lite på rummet och sen ta och fota lite, sen runt 2/3 tiden kommer jag ta en promenad med Valle.

Sista dagen hemma

Gos morgon på er! Sovit gott?
Är hemma från skolan idag med, kände att det var bättre att bli helt frisk innan man gick tillbaka.
Dagen kommer spenderas med lite fotande, pluggande och förhoppnings vis en promenad i höstsolen. Kommer inte kunna gå så fort men är skönt att röra lite på sig när man är hemma en hel dag.

Just nu sitter jag med Valle i knät inne på mitt rum och kollar på lite serier. Om en stund ska jag gå och duscha och göra mig fräch för dagen.
Vad ska ni göra idag?

8/7 - 11

Okej, de blev ingen tidig kväll. Fasande inne hos mamma med alla systrarna och snackade en massa. Men nu ska jag gå och lägga mig!
Kommer stanna hemma från skolan i morgon med för att bli helt frisk, känner att de behövs så jag inte får ett "återfall" nästa vecka utan kan gå hela.

Sov så gott!

Ny design?

Sitter och funderar på om jag skulle göra en ny design, känner den att gamla börjar kännas lite tråkigt. Vet dock inte hur den ska se ut, skulle vilja ha den ganska enkel men ändå snygg. Om ni fattar vad jag menar...  Tar gärna i mot tips!

Ska göra en kopp te och sitta och fundera lite mer på det här, senare i kväll kanske det blir lite tv om jag hinner. Tänkte försöka gå och lägga mig ganska tidigt också, man har ju hört att det ska hjälpa när man är sjuk. Att sova mycket alltså. Så det är bara att hoppas på det bästa och försöka sova bort det!

Anders Bagge nära på att börja gråta

Satt och kollade lite på Aftonbladets hemsida, under nöjes nyheter (Vet inte riktigt varför, är väll i desperat behov av en skvaller tidning eller något sånt..)
Hittade i alla fall den här artikeln och kände ett otroligt sug på att kolla på Idol! Det är liksom sånt man inte får missa!
Tyckte de var så fint de mamman och systern gjorde för henne! Blir så glad när man hör att sånt händer! Dock blir jag väldigt arg på "förjuryn" som inte ville låta henne möta Anders och gänget. Vem vet, hon kanske blir vår nästa idol?

Varm choklad

Nu sitter jag och drick en stor kopp varmchoklad uppe i soffan har tv:n på men kollar inte på något speciellt utan låter den mest rulla.
Mådde jätte dåligt för någon timme sen, känner mig lite bättre nu men vi får se hur det blir med skolan i morgon. Låter kanske lite konstigt men skulle facktiskt vilja gå i morgon så man kan vara med kompisarna efter sen. Det är ju det hela fredagarna går ut på! Men om jag är hemma i morgon kommer typ hela helgen vara förstörd, kommer inte göra något vettigt efter som man varit sjuk innan i veckan.


Skulle vilja ta mig u och springa i helgen också, är sånt perfekt väder för det! Men känner att jag behöver bli frisk först, annars kommer de nog bara bli värre....

Godis och Läsk är på väg!

Tesa är också hemma och är sjuk idag, hon är i väg köper lite godis och läsk till oss just nu, så de kommer väl hem snart!
Ska försöka spendera dagen med en massa plugg, kommer nog dock bli en hel del film och dator också under dagen. Är så dålig på att hålla mig borta från det när jag ligger hemma och är sjuk.

Har kollat på en film nu där dom tränar hela tiden, är så arg på att jag ska vara sjuk. Jag vill ju också kunna gå ut och springa i det fina höst vädret! (okej, idag och i går har regnet öst ner, men dagarna innan de menar jag!) Har inte tränat på över en vecka så känner att det verkligen behövs!

You belong whit me - Taylor Swift

Att jag aldrig ska bli frisk! Vaknade vid 3 i morse och hade jätte ont i huvudet och näsan var helt igen täppt. Kunde inte riktigt somna om efter det, men gick i alla fall upp som vanligt för att gå till skolan. Det var riktigt dumt gjort kan jag säga! Mådde så himmla dåligt, så kollade febern och de visade sig att jag hade en hel del feber. Fick alltså bli en dag hemma igen.... Hoppas verkligen att jag blir frisk nu! Får alltid så dåligt samvete när jag är hemma från skolan.

Nu ligger jag i alla fall uppe i soffan och försöker komma på en bra film att titta på. Vet ni någon bra??

För dagen då man är glad!


1. En lite snyggare klädsel till skolan, armbanden
går absolut att skippa och i stället ha något fint i öronen.
(Dock borde man inte ha något halsband...) Släng på dig
ett par converse och en skin jacka (gärna brun) när du ska
till skolan.

2.Lite mer ”stilfull” klädsel att ha i skolan, funkar bra att ha
på fredag när man ska iväg med kompisarna efter eller bara
en dag när man är glad!! Själv tycker jag att man kan byta
dom snygga örhängena till stora ringar eller fjädrar. Man kan
även lägga till fler accessoarer om man känner för det!

Nu säger jag God natt! Ska stänga ner datorn för kvällen, så vi ses i morgon!

Som ny

Hej!
Har precis kommit ut från duschen, passade på att ta en riktigt lång, varm och skön dusch idag. Var så himmla kallt att gå hem från jobbet när det blåste och jackan fortfarande var blöt från i morse. Men nu är jag i alla fall som en ny människa! Hahaha, nej inte riktigt kankse men nästan!

Tänkte sätta mig och kolla lite på H&M:s hemsida nu och sen kanske kolla på någon serie. Vad ska ni göra i kväll?


Håll utkik! Tänkte se om jag hinner lägga in ett inlägg i tankar om mode, dock ingen lång text men blir någ veckans outfit:s

Kram

50:- i min kassa!

Hej! Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Hann bara vara där i en timme, tog nämligen halv 5 bussen hem och sen gick jag direkt bort och jobbade.
Efter skolan var jag ju på klarintte, var riktigt roligt! Var kul att spela med Björne igen, dock förvånar det mig hur mycket jag kommer sen innan sommaren! Har inte spelat en ända ton sen Cila tog studenten i slutet av maj och ändå funkar det riktigt bra att spela! Och så blir man så glad när Björne säger att jag har utvecklats så mycket under sommaren. Lite stolt är man ju...^^

Nu ska jag gå ut och äta middag, senare i kväll så ska jag nog bara sitta och mysa framför en riktigt bra serie! Är så himmla trött och fortfarande ganska sjuk.

Lång dag

Heej!!
Nu sitter jag i skolan och har lunch rast. Har precis haft hemkunskap och innan de hade vi språk. Efter lunchen så har vi no. Går till halv 4 idag, onsdagar är vår längsta dag.
Senare idag så ska jag vara barnvakt och troligen plugga när jag kommer hem. Har lite matte och engelska kvar att göra innan veckans slut. Men innan jobbet så ska jag ha min första klarinette lektion för året också. Ska bli lite roligt tycker jag ^^

Från i mådags när jag var sjuk

Så här ser jag ut idag


Tröja: H&M
Halsband: H&M
Jeans: Cubus
Väska: Present


Hinner bara slänga in en snabb dagens outfit, ska nämligen ut till bussen. Bloggar mer i skolan!
Kram♥

Halo

Hej! Nu är jag så trött så jag skulle kunna lägga mig ner och sommna! Hahaha, men är så sjukt sugen på att kolla på lite serier så ska sätta på någon bra på datorn och sen gå och lägga mig.
Just nu sitter jag med radion på och chattar med en massa, går Halo (där av rubriken...) med Beyonce.

Vad gör ni i kväll??♥

Hemma

Hej! Nu har jag precis kommit hem från forum. Tänkte gå ut och duka fram till maten om en liten stund. Senare i kväll kommer jag plugga ännu mer och om jag hinner även fixa mina naglar. Vet dock inte riktigt vad jag ska ha för nagelack... Några ideer?
Sen skulle jag hoppas på att jag hinner titta lite på tv också, har enså länge inte sett ett ända idol avsnitt! Känner mig lite dålig, brukar nämligen ha sett alla avsnitt från en hel sesong. hahaha lite nördigt kanske men det är verkligen ett as bra program!

Tycker bilden har ett bra ljus, dock ser den lite.... dyster ut(?) Eller vad tycker ni??

Nu blir det ännu mera plugg!

@ Barista

Heej! Nu sitter jag på Barista och pluggar en massa. Ställde in barnpassningen efter som vi har så sjukt mycket attt göra med skolan just nu. Men kommer nog ändå jobba i morgon, vill ju tjäna pengar också!
Skolan idag var helt okej, dagen gick ganska fort. Hade matte och so på förmiddagen sen gick jag och Malin till köket och jobbade där fram till 1 tiden. Efter det hade vi bara en liten stund engelska och sen slutade vi en kvart tidigare från idrotten.
Var typ ingen i skolan idag, vi var bara 9 stycken i klassen (av 17) Helt stört! Men det var ganska mysigt att inte vara så många, blir inte så mycket av lektionerna då heller så det är ganska slappt.

Så här ser jag ut där jag sitter och pluggar! Ser lite skum ut på bilden, men aja. Man kan ju inte alltid vara perfekt ^^

Tisdag 6 September

God morgon på er! Sovit gott?? Själv har jag sovit as bra! Hahah, vaknade av att regnet öste ner uan för mitt fönster vid halv 7 tiden. Är verkligen jätte dåligt väder här i Stockholm idag, man känner att hösten börjar komma...

Nu är jag i alla falll färdig för att gå till skolan, väntar bara på att de ska bli dags att gå ut till bussen.
Så här ser jag ut idag:

Lite dåliga färger, men ni överlever nog...
Tröja: H&M
Linne: H&M
Jeans: Gina Tricot
Scarf: Cubus

Lite varmare kläder nu när de börjar bli höst, och riktgti sköna också så de passar när man är lite halv sjuk ^^

Kram♥

Frisk tjej!

Så glad! Kände mig riktigt frisk när jag åkte till orkestern, var skönt att komma ut bland folk igen.
Tog bussen hem idag så kom hem strax innan halv 8. Nu har jag precis ätit middag, är så sjukt trött i huvudet så ska bara byta om till mys kläder och lägga mig framför en  riktigt bra serie resten av kvällen! Sen i morgon blir de ju skola igen och sen på efter middagen så ska jag vara barnvakt.

Älskar kontrastern i den här bilden, det är nog det som gör den bra. Annars är den ganska vanlig liksom. Vad tycker ni??

Three months is a very long time

Hej! Hoppas allt är bra med er! Själv mår jag mycket bättre nu! Har bestämt mig för att jag ska till orkestern idag (och skolan i morgon) Känner att jag är tillräcklgt frisk för det. Ska bli så sjukt kul att träffa alla igen och få spela med alla! Var över 3 månader sen sist. Sista gången för terminen var på Cilas student, den 31 maj. Känns som en evighet sedan!

Nu ska jag i alla fall ta en duch innan mamma kommer hem så jag hinner snacka med henne en stund innan jag ska i väg med 4 bussen.

Kram♥

Nytt inlägg!

Heej! Tänkte bara tala om att jag har lagt in ett till in lägg på bloggen om Malta. Klicka er gärna in där!
Kram♥

Plugg

Sitter hemma och pluggar, känner mig lite bättre i huvet nu. Med andra ord jag kan tänka utan att hålla på att somna! Hahah, men antar att de är bra. Beyder väl att man håller på att bli frisk! Låter skumt att säga det men jag hoppas verkligen jag kan gå till skolan i morgon! Inte för att de är skolan utan för att jag inte orkar vara hemma och vara sjuk! Det finns ju ingenting att göra när man är sjuk!
Kommer fortsätta jobba lite med de jag missar nu och sen kanske fota lite här inne, har inte har haft de i tankarna ett bra tag nu men aldrig blivit av!

Kram♥

Bee Movie

Hej och god morgon på er! Allt bra? Själv är jag fortfarande sjuk, vaknade halv 8 i morse och hade jätte mycket feber så bestämmde att jag skulle stanna hemma idag med. Hoppas dock att jag kommer kunna gå till skolan i morgon, känns jobbigt att missa en massa!

Nu har jag precis kollat klart på Bee Movie, hahaha kollar nästan alltid på den när jag är sjuk! Tror jag ska gå upp och ta lite frukost nu och sen får vi se vad som händer, kankse sitter lite vid datorn eller så.

Bilden tagen tidigt i våras, var ute i trädgården och tog en massa kort på alla blomorna!

Jag ger de ett försök

Har bestämt mig för att jag ska ge skolan ett försök i morgon, ska med andra ord gå upp i tid och kolla hur och mår och om ja har feber. Broende på det får vi se om de blir någon skola.

Nu ska jag i alla fall lägga mig och läsa en stund innan jag ska släcka lampan, märker att man är sjuk efter som jag är så himmla trött hela tiden! Så måste försöka sova bort sjukan nu!
Hur har er helg varit??

Sov så gott alla fina! Kram♥

Och i morgon då?

Heej! Nu har jag precis ätit middag blev lax med potatis som hade varit i ugnen, riktigt gott facktiskt!
Sitter och försöker komma på hur jag ska göra i morgon. Om jag ska till skolan eller inte, känns inte kul att vara hemma och vara sjuk men å andra sidan känns det dumt att gå till skolan och smitta alla (om jag nu smittar asså..) Sen så vill jag ju så himmla gärna gå på orkestern också, var över 3 månader sen jag spelade och träffade alla.

Nu ska jag ta lite glass och sen sätta på en film på datorn, vet inte vad de blir riktigt. Kanske bara någon serie... Får se helt enkelt!

Det lutar åt att jag köper den här kameran, Canon Eos 1100D. Men är inte riktigt säker än!

Ben and Jerrys

Det finns verkligen inget bättre än Ben and Jerrys när man är sjuk! Det är så himmla gott och får en nästan att bli lite gladare! Hahaha, låter skumt man aja. Mamma har i alla fall köpte det till mig idag när hon var ch handla.
Under dagen har jag inte gjort alls mycket. Spelat lite spel på datorn och precis kollat klart på en film. Såg Miss Secret Agent, kollade sönder den filmen för ett par år sedan men nu har jag inte sett den på ett tag så det passade att kolla på den!

Om bara några minuter så ska pappa och jag sätta oss vid datorn och kolla lite på system kameror. Har velat köpa en ganska länge nu men har aldrig blivit av efter som jag inte riktigt vet vad det är jag ska ha! Men nu ska vi nog försöka komma fram till det!

Bra eller dålig? Själv kan jag inte riktigt bestämma mig....

Sjuk tjej

Hejsan! Hoppas ni mår bättre än vad jag gör! Jag vaknade i morse och hade hur ont som helst i halsen. Så dagens planer har blivit inställda och jag ligger hemma och är sjuk i stället. Känns riktigt tråkigt att vara sjuk när de är så fint väder ute! Är ju perfekt väder att vara ute och springa i! Men aja, sånt är livet, man blir sjuk i bland men de går över... Så nu ska jag inte tråka ut er med mina klagomål på att vara sjuk utan försöka göra det bästa av saken!

Kommer bli en lugn dag, kanske fota lite inne i rummet men annars kommer jag nog mest sitta vid datorn och kolla på film. Vad ska ni göra idag??

Lördag 3 September

Nu ska jag hoppa i säng, har suttit uppe i soffan och kollat på film med hela familjen hela kvällen. Höll nästan på att somna där uppe så trött jag var! Hahah, men nu ska jag som sagt sova....

I morgon så ska jag till forum med hela familjen, först med Cila, Mamma och Tesa för att shoppa och sen kommer pappa och Magnus för att fika med oss. Sen på efter middagen/kvällen kommer jag nog ut och springa, ska kolla om Cila kanske vill med är mycket roligare att springa 2.

Nej, sitter här och halv sover så ses i morgon i stället!!
God natt!

Hemlagad Pizza

Nu ska jag gå ut och äta middag, pappa har gjort hemlagad pizza med mozarella och en massa annat gott på!
Efter maten kommer jag nog byta om till mys kläder och sätta mig och läsa i den där boken vi läser mer skolan. Hahah, skulle gjort de för ett tag sen men blev aldrig av.

Boken heter Sansor/Slash/Ida ( ja, de den heter slash skumt men de har säkert en anledning hahaha) Den handlar om Ida som bor i Stockholm och har en mamma som är deprimerad och en pappa som inte bor i sverige hon dricker och tar sig in där det är 18 års gräns med sina "bästa kompisar" Hon tycker inte rikgtit om dom...
Och sen den andra huvudpersonen är Sandor. Han lever för sin dans och dansar flera gånger i veckan! Han är lite halft mobbad och har bara en kompis som han inte har något gemensamt med.
Boken handlar om att Sandor och Ida lär känna varandra över nätet efter som båda känner sig ensama.

Själv tycker jag boken är ganska bra, lite udda men de kan ju vara bra! Har inte kommit så långt än så får se vart de slutar!

100:- nu på mitt konto

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Känade 100:- på 2h, inte så mycket kanske men bättre än inget alls!
Nu ska jag sitta en stund vid dator och sen läsa en del av våran läsläxa så jag får de av klarat och i stället kan jobba med dom andra läxorna under veckan.

Vad ska ni göra ikväll?? <3

Drar i väg på jobb

Hej!
Nu ska jag dra i väg och jobba, tänkte bara slänga upp en bild på dagens klädval:

Slappt och skönt, passar till lite halv slöa lördagar:
Kofta; Cubus
Jeans; Cubus
Linne; H&M



Vattnet är av

Hej!
Kom hem från träningen för typ 1 timme sen. Har hunnit äta och ta en snbb dusch. Pappa skulle stänga av vattnet, vet inte riktigt varför men de var något som behövde fixas.
Träningen var riktigt riktigt kul! Ledaren var super bra, var länge sen jag var på ett så roligt pass! Synd bara att de bara går en gång i veckan...

Om ungefär en timme så ska jag i väg och träffa den lilla kille som jag ska börja passa. Får se hur länge jag stannar där, hoppas de inte blir så farligt länge i alla fall. Känner för att få vara hemma idag och kanske fota lite?

I Grebbestad med Sarah och Lollo när vi höll på att fiska krabbor så blev de även lite bilder, tycker bara att den här krabban ser så sjukt cool ut!

Busy Day

Heej! Hoppas allt är bra med er! Med mig är d toppen, är ju lördag!! Hahah!
Kan säga att dagen i går var sjukt kul men kändes som jag gjorde så mycket saker! Hade aldrig tid att sitta vid datorn. Först var de skolan med skolfoto och sen drog jag hem till Malin med några andra och efter ett tag drog vi alla till forum och sen tillbaka hem till Malin. Åkte därifrån med 6 bussen och kom hem strax efter 6. Då var de middag. Senare på kvällen tog jag en dusch och kollade på tv, var så sjukt trött så sommnade innan 10 uppe i soffan.

Nu har jag precis vaknat och ätit frukost. Kommer ta 10 bussen till orminge och köra ett danspass. Senare under dagen så ska jag i väg och träffa den lilla killen som jag passar en stund.

Elin, Jag och Malin på tatern i onsdags

Höst kläder

Heej!
Tänkte bara köra ett snabbt inlägg med höst kläder och mina kommentare på det!

1. Lite finare skolklädsel, passar till korta fredagar
eller vara i stan med kompisarna
2. Skön, slapp men riktigt snygg klädsel för en
vanlig skoldag. Funkar även för bio kväll .
3. Den funkar lika bra till skolan som en shopping
dag som en bio kväll.  De snygg armbandet är
inget måste men är sjukt snyggt att ha till!
De jag gillar mest är nog väskan och skorna, älskar att dom går att ha till iprinsip allting!

Vad tycker ni om dom? Något ni blir extra sugna på??

Sova på Schemat

Hej! Nu har jag precis kommit hem från ett riktigt jobbigt core pass. Gav verkligen allt och kan säga att de märktes när man gick ut! Gud orkade knappt stå upp! Hhaha, nu ska jag bara ta en dusch och äta lite sen ska jag lägga mig och läsa. Men kommer nog blogga innan jag går och lägger mig.

Har velat ha ett sånt här halsband sen tidigt i våras, någon som vet vart de går att köpa??

Länkbyte


Tycker verkligen att ni borde gå in på den här tjejens blogg! Inte nog med att hon tar helt underbara bilder utan hon skriver riktigt bra också!
besök besök besök besök besök

Merci

Hej, hej allesamans!
Nu har jag kommit hem fårn skolan för lite mer än en timme sen. Har hunnit plugga en del och varit lite med mamma som ska bort på middag i kväll. Har dock inte ätit något utan ska ta lite middag när klockan närmar sig 5. Ska nämligen träna senare idag så måste äta i förhållade till det.
Ska fortsätta plugga nu, kommer troligen äta lite på min merci ask som jag fick i födelsedags present också (hahah, sån liten tjockis jag är! )

Jag just nu!

I'll Love you more then you will ever now

Heej! Allt bra? Med mig är de toppen! Sitter i skolan och har lunch rast, blev inge god mat men är inte så hungrig så de gör inget.
Innan lunch hade vi spanska och nu ska vi alldeles stax ha So och sen som sista lektion så har vi typ 2h med bild. På bilden håller vi på med att göra framsidor till skolans telefonkatalog.

Sprang runt en massa ödlor på stranden där vi var på Malta, tog en hel del bilder men fick inte så många bra. Dock tycker jag den här är ganska bra!

Bärjar nu! Kram!

Sovmorgon

God morgon alla! Är de bra med er??
Nu sitter jag på rummet och har precis käkat frukost. Vaknade en halvtimme tidigare idag så jag fick riktigt lång tid på mig att sitta vid dator och kolla bloggar!
Idag börjar vi inte förens 9.25 fick sov morgon efter teatern i går (berättar mer om den sen) Kommer ha vanliga lektioner hela dagen och slutar vid 3 tiden. Då tror jag att jag ska hem, får se jag kanske skulle hämmta Oscar (den lilla killen jag är barn vakt åt) men de är inget bestämmt. Annars drar jag hem och tränar och sen pluggar. Har inte hunnit göra de på hela veckan!

Nu måste jag göra mig klar för skolan! Ses senare idag!

RSS 2.0