Åmål - Bilder

Tog inte så mycket bilder där borta, inte så roliga heller men de är bättre än inget iaf!

Måndag 14 Maj

Heeeej!! Allt bra med er? Med mig är de iaf bra, glömde att vi hade sovmorgon i morse så ställde klockan på halv sju, hahah lite fail men fick iaf en lång morgon här hemma. Har hunnit duscha och äta en god frukost. Nu sitter jag helt färdig och väntar på att de ska bli dags att gå ut till bussen för att åka till skolan. Tror jag bara går till 13.50 idag, skönt med kort dag! Då kommer jag hem och är hemma ett tag, eller så är jag med någon får se. Men ska iaf i väf på spelning senare i kväll.
Men ska spela lite gittarr nu innan jag ska gå så, vi hörs! ♥
Bilderna tagna av mig i Åmål
Blev mest nöjd med den första bilden även om jag fick lite fel fokus men gillar dom ändå!

Kortis

Hello!
Tänkte bara göra ett lite kort inlägg om dagen. Började med en seg gudstjänst men träffade iaf lite kompisar där så de var tur, hade nog dött av uttråkning annars. Kom hem vid ett tiden, då gjorde jag lunch och var lite social på facebook i några timmar innan jag åkte för att träffa Sarah, spenderade några lugna timmar med henne, musik och massa tjejsnack. Känner att den här helgen blev väldigt seg, inte gjort så mycket men behöver det efter förra helgen då de var fullt ös från fredag eftermiddag till söndag kväll! Kommer bli sjukt stressig helg nästa vecka också med konfirmation, släckt och sedan en massa bokat med kompisar. Men kommer väll troligt bli kul iaf!!

Nej nu ska jag spela lite gittarr och sedan får vi se vad som händer resten av kvällen!

13 Maj 2012

God morgon alla!
Gud vad glad man blev att vakna när solen lyste in genom fönstret idag! Börjar verkligen bli vår nu!!

Vaknade ganska tidigt idag, hade ställt klockan på 9 eftersom jag måste i väg på en till Gudstjänst innan konfirmationen nästa vecka. Har haft en lugn och mysig morgon, började med en dusch och sedan gjorde jag en god frukost som jag åt framför tv:n. Nu ska jag börja göra mig färdig, välja kläder och så, för att sedan gå iväg ner mot boo kyrka om typ en timme.
Vet inte riktigt vad som händer under resten av dagen, skulle behöva till forum och köpa vår jacka men har ingen att åka med. Kanske skulle åka med Sarah men hon är på landet.. Aja får se vad som händer!
Min goda frukost!
Havregrynsgröt med hallon och ett stort glas juice!

Nu kör vi!!

Okej, nu kör vi igång igen! Hört att den kompisar vill att jag ska börja blogga igen så nu kör vi igång igen efter lite mer än en månads uppehåll. Känner mig fett taggad!!


Update:
Dagen har spenderats med Lollo, skulle egentligen iväg och bada med några från konfan men kände mig alldeles för förkyld för de så tog en lugn dag hemma hos Lollo med mycket snack och musik. Mys!! Kom hem från Lollo vid fem tiden, hon skulle typ ha gäster så kunde inte vara kvar längre. Har haft ett par lugna timmar här hemma nu och bara fixat med designen men ska troligen gå ut och träffa någon under kvällen, får se om de blir film kväll eller hur de slutar!


Ny start?

Funderar på att börja blogga igen, vad tycker ni om de? Är hemma och är sjuk så ska nog försöka jobba på en desgign och så ser i sedan om jag orkar börja blogga igen!

RSS 2.0