Prao

God morgon! Allt bra med er?
Första dagen av prao:en idag då! Ganska nervös måste jag säga.... Men det går säkert bra! Jag börjar vid 10 idag så kommer ta en buss som går 10 över hemmi från. Väldigt slappt att börja så sent men det behövdes också, kom inte i säng för en närmare halv 1 i går kväll.
Sitter i alla fall helt klar nu och väntar på att bussen ska gå (ett bra tag kvar men aja!) Tänkte ladda över lite bilder från Köpenhamn om jag hinner och även lägga upp dagens outfit till ett senare inlägg... Har inte tillgång till internet under hela dagarna under prao så blir lite sämre uppdatering. Tyckte dock jag skötte mig riktigt bra i Skåne! Blev jätte sjuk med feber och så ont i halsen att jag inte kunde prata i går och orkade därför inte blogga något men nu är jag tillbaka!

Jag just nu!

En lång dag tar slut

Oj oj, vilken lång dag det har varit idag! Åkte från morfar vid 9 i morse och kom hem först halv 11. Men det har varit en riktigt rolig dag också! Har en massa bilder som kommer upp i morgon, orkar inte ladda över dom nu i kväll men tänkte gå igenom dagen lite snabbt.
Vi tog en buss in till Malmö C, där i från tog vi något som kallas för Öresunds-tåg. Fungerar typ som Stockholms tunnelbana bara det att man kan åka mycket längre sträcka, du kan boka platser och tågen var MYCKET fräschare! Det tåget tog oss över till den Danska sidan, vi hade en lite bit att gå från stationen in till själva "city". När vi väl var framme så gick vi på en shopping gata, typ som Drottning-gatan fast den hette Ströget (som man uttalar det på svenska men vet inte hur det stavas...) och var mycket större än Drottning gatan. Den hade alla underbara butiker så som Abercrombie, Top Shop, Body Shop, Gina, BikBok, H&M och många många fler! Dock är det 25% dyrare att handla i Danmark så jag kom ut tom hänt ur dom butikerna. Har dock bestämt mig för att jag måste åka till London och shoppa sönder någon gång! Kanske under våren?
Lunchen åt vi på en jätte mysigt liten restaurang som hette Huks Flux(hahaha, så bra namn!) Och innan vi gick på tåget så fika vi även med te och kaffe på en mysig servering ganska nära stationen.
Hemma i Sverige igen så hämtade morfar oss och vi åkte direkt till Smyge för att äta middag.
Lång dag va? Men det har varit sjukt kul och jag är så himla trött! Så säger god natt nu för jag tänkte hoppa ner i sägen och läsa direkt.
God Natt och Sov så gott! ♥

Bilden är tagen på stranden vi brukar bada på här i Skåne under sommaren. Vi tänkte ta en promenad dit i morgon så kommer troligen bilder där i från då med!

Vintern 2010

Det här hände i mitt liv vintern 2011.....
Vi sålde börd i skolan för att tjäna pengar till klasskassan, dock fick vi nästan ingen vinst...
Sarah och jag hittade vårt intresse för att fota... Jag minns att jag var väldigt nljd med den här bilden!


Julia och Lollo hade världens mysigt julfest!

(ursäkta den dåliga bilden) Julen kom och vi klädde julgranen!

(åter igen, förlåt för den dåliga bilden,, vet inte riktigt vad det var med mig förra vintern...)
Den årliga ljus stöpningen!

Så var det jul afton och morfar hade kommit för att fira! (fråga inte varför jag inte tittar i kameran..)

Jag tog mig ner till Skåne och hälsdade på!


Firade nyår med mamma och pappa uppe i fjällen


Ännu mera fotande med Sarah!

Slumber party!!  (fråga inte om vita fläcken...)

Japp så såg min vinter ut förra året... Hoppas årets blir lika bra!

Mot Köpenhamn!

Hej, hej!
Nu sitter vi färdiga här och väntar på att klockan ska bli nio så vi kan åka iväg med bussen och sedan tåget in till Köpenhamn. Har haft en ganska stressig och kort morgon men tänkt bara slänga in ett snabbt inlägg innan vi åker i väg. När vi kommer hem till Sverige i gen kommer vi nämligen åka direkt till kusinerna och äta middag och sedan kommer vi hem sent i kväll. Ingen tid för bloggning men har ett tidsinställd på G.
Påsken 2011 i Grebbestad

@ Morfars

Hejsan!
Nu har jag kommit fram till morfar. Vårt tåg var nästan en timme försenat så vi kom till stationen runt halv 10 i stället för halv 9. Kom hem hit till morfar klockan tio. Sen dess har vi hunnit fika lite och nu är det snart dags att bädda och krypa till sängs, ska upp tidigt i morgon när vi ska in till Köpenhamn. Åker från Höllviken (det heter så där morfar bor) fem i nio. Under kvällen så ska vi även till kusinerna och äta middag så kommer nog bli en lång dag!
Ni anar inte hur sugen jag har varit på lussebullar idag! Luktade saffran i skolan hela dagen efter som vi fått paketen som ska säljas, sen så har det luktat hela tågresan också. Tog nämligen med mig ett par paket som ska säljas till släkten här nere...
Den här bilden togs förra vintern med Sarah inne på Delcelius i Gustavsberg.

God natt och sov så gott! ♥

Fredag!!

Yees! Äntligen fredag! Sista dagen innan prao:en avklarad! Nu väntar det 3 dagar i Skåne och sen kör vi!
Har precis kommit hem från skolan nu, var en ganska slapp dag. Hade svenska, engelska och sen gick vi på promenad under idrotten. Har hunnit äta lite i skolan men pappa gör pannkakor här hemma så kommer äta några stycken av dom också (vem vill liksom missa pannkakor?)
Har några timmar hemma nu innan vi måste åka i väg till tåget, det går halv 4 från Stockholms central så åker här ifrån 14.15. Sedan kommer vi fram sent i kväll därför kommer jag inte hinna blogga så mycket mer idag men kör på något tidsinställd inlägg under kvällen. Samma sak i morgon då vi ska vara i Köpenhamn nästan hela dagen, kommer inte ha tillgång till internet då heller. Men som sagt tidsinställda kommer...

Äntligen över!

Gud vad skönt att dissekeringen är över!! Det luktade så sjukt äckligt!!!

Dissekering - Hjärta

Hej och god morgon!
Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja, och gissa vad vi ska göra på no:n som första lektion? Vi ska dissekera hjärta... Mysigt va? Nej men vet inte ens om jag kommer få göra det, man skulle kunna alla delar, själv klart kan jag inte ens hälften! Så vi får se hur det går!
Vi slutar vid 3, då ska jag i väg och passa en liten tjej och senare i kväll så ska jag även i väg och träna med Lollo. Vi tar ett medel pass tror jag.
Hoppas jag kommer kunna köpa en sådan här god choklad när vi är i Köpenhamn!

Bilder - Växjö

Nu så är internet bättre igen! Så här kommer lite fler bilder från när jag var i växjö!
Vi betalde ca 72 spänn (!!!) för att få komma in till Växjö centrum och shoppa, sjukt dyr resa men vi hade det riktigt mysigt inne i stan!
Lagade sjukt god kyckling till middag, trots att vi nästan fick igång brandlarmet innan vi lyckades sätta på fläkten...
Mycket flum var det hemma hos Natta och Clara!
Hahaha, kollade på Scary Movie!
Så nu har ni fått se lite bilder!
Kram och God natt!

Växjö-resan

Hej, hej!
Nu är jag hemma, vi fick slita redan vid halv 3 idag så jag hann komma hem med 3 bussen. Super skönt för nu har jag kunnat ta det lite lugnt ett tag och ska alldeles strax börja plugga. Måste kunna alla hjärtats delar till i morgon, vi ska dissekera ett hjärta.... Mysigt va? Kommer typ dö men aja, det blir säkert bra!
Ikväll kommer vi ha gäster, mamma har en kompis som ska komma hit med sin familj och äta middag. Om jag inte kommer i håg fel så kommer dom vid fem.
Här kommer lite bilder från Växjö resan!
Nattas ur gulliga hund Shaggy (stavning?) Det bästa med honom var att hans ansikte var så litet och att han hade riktigt under bett! hahah :D
Vi tjockade oss med över 2 kg godis!
Internet segar sig så får bli mer bilder en annan dag!

Onsdag 16 November

Heej! Hur är det med er idag??
Just nu sitter jag i skolan har jätte lång rast. Skulle inte ha någon no idag så har lunch rast + rast under no:n
Nu om en liten stund så ska jag och några andra dra till Orminge, orkar inte hänga i skolan hela tiden!
Just nu!
Drar nu, ses! <3

Måndags mys!

Hejsan! Sitter inne på mitt rum just nu och har lite "måndags mys" hahaha, nej men har tagit en kopp te samdigit som jag målar naglarna och kollar på Gossip Girl, mys! Älskar att ha långa kvällar trots att det är en vanlig dag i veckan. Det gör själva skolan så mycket enklare.

Kvällen kommer fortsätta inne på rummet, kommer kolla på lite mer Gossip Girl avsnitt och sen så ska jag försöka lägga mig ganksa tidigt. Skulle vilja vara riktigt ut vilad i morgon bitti. Idag var jag nämligen jätte trött när jag vaknade, kunde inte somna i går kväll och sen upp tidigt, ingen bra kombo kan jag säga!
Kram! <3

14 November

Oj oj oj, är det redan 14 november? Förra året kom ju den första snön 22 oktober! Och i år har vi inte sett någon snö alls.... Jaja, hsr hört att det troligen ska snöa nu i helgen men man vet ju aldrig, det är ju inte så farligt kallt ute änså länge....

Sitter i alla fall i skolan nu, har klarat av 2 matte prov och 5 timmars skola. Bara 2 timmar kvar då rå!



Bilder på mig och Sarah från helgen!

Matte prov

Hej och god morgon!
Nu sitter jag i skolan, typ 1 och en halv timme innan vi brukar börja. Men ska ha matte prov  så var tvugna att skippa sovmorgonen. Så himla dåligt byte asså!

Idag är det måndag då rå, sista veckan innan praon, så skönt! Är i alla fall ingen spelning idag så jag och mamma ska simma under eftermiddagen/kvällen.

Hahaha, flummade ur lite när jag och Sarah var ute och fotade i lördags....

Före och Efter

Hejsan!
Äntligen har jag städat rummet! Det tog ett tag kan jag säga.... Har inte städat här på jätte länge. Här kommer före och efter bilder:

Fars Dag

God morgon!
Hur är det med er idag? Med mig är det ganska bra, var nog dumt att träna i går, har nämligen fått tillbaka lite av sjukan igen.. Har blivit dålig i halsen och så igen. Bara hoppas att det går över! Men tänkte i alla fall ta en lugn hemma dag idag och städa lite på rummet, plugga lite matte (två prov i morgon!!) Och sen får vi se, kommer säkert hitta på något mer att göra.
Det är ju Fars Dag idag, brukar ni fira det? Kommentera i så fall hur! Är alltid roligt att höra hur folk firar olika "högtider" Vi här hemma ska i alla fall fira med en god middag och se till så pappa får en riktigt bra dag! Enkelt men det behöver inte vara krångligt för att vara bra!
Tagen i Januari/Februari 2011
Funderar på om jag ska lägga upp ett "collage" med bilder från förra vintern, har så himla mycket bilder så tänkte att de kunde vara lite roligt! Vad tycker ni?

Gossip Girl

Hejsan!
Jag har haft en jätte bra dag idag! Tränade med Sarah i morse (så skönt, har ju inte fått träna på jätte länge!) Var super kul att få dansa en massa och bara släppa loss! Hahaha, man blir så glad när träning är kul.
Hängde med Sarah resten av dagen också, vi gick ut och fotade men det var så sjukt kallt så gick snabbt in igen efter att våra händer blivit till isbitar. Så dagen spenderades hemma på rummet där vi kollade på Vampire Diaries och kollade på en massa bilder från det senaste året.
Tänkte att jag kunde ladda upp några av mina favoriter!

Vet inte hur många långa fikor på delcelius med kameran vi har haft!


Jag försökte få Sarah att le med ögonen, och det gick ju bra!


Hahah, så små vi var förra vintern, vet det är nästan inte ens ett år sedan men ändå när man kollar på bilderna så ser man verkligen skillnaden!


Många desperata försök på att göra coola bilder...


Mina fina vänner

Nu blir det dags för gossip girl!

Snabbt morgon inlägg!

God morgon! Sovit gott?? Själv har jag sovit super bra, har inte gjort det dom senaste dagarna efter som jag varit sjuk men det känns att man är frisk igen nu!
Ska iväg  och träna med Sarah nu på morgonen, kommer dock ta ett pass som inte är lika jobbigt efter som att jag inte är hlet frisk. Har inte kunnat träna på över en månag efter som att jag varit sjuk och haft benhinnsinflamation. Men nu är jag Back on Track igen med träningen!

Måste springa iväg nu!
Puss!

I hate being sick, thats why I get well so fast

Hejsan!! Hur är det med er?? Jag har varit sjuk dom senaste dagarna (torsdag, fredag) och kännde inte att jag ville tråka ut er med en massa snack om hur dåligt jag mådde, så struntade i att blogga som ni kanske märkte. Men nu är jag tillbaka och bloggningen ska vara på topp!
Har inte gjort så mycket dom här dagarna i alla fall, kollat på film och pluggat matte inför provet som vi har på måndag. I går kväll firade vi även Mårtens afton med familjen, det är en skånsk tradtion som vi firar varje år efter som att mamma är där nere i från.

I morgon så ska jag i alla fall vara med Sarah och fota. (har bestämmt mig för att jag ska vara friks nu!!) Sen får vi se, kommer säkert göra något annat också.

Hittade en så otroligt snygg(host, host) bild på mig idag när jag kollade runt på gamla bilder. Den här togs i Sarahs båt i sommras, saknar verkligen sommaren, tror nog aldrig jag haft en så bra sommar som det här året. Det är så härligt att kolla tillbaka på!

8:e November

Hejsan! Allt bra med er? Med mig är det i alla fall bra, har lite onte i halsen och rösten försvinner i bland, med det är grymt!
Idag är det onsdag då rå! Hade spanska som första lektion, övade lite Lucia låtar i stället för att ha hemkunskap och nu sitter vi och har lunch rast!
Efter skolan så ska jag spela, slutar där halv 5 så kommer väll ta 5 bussen hem. Då blir det en massa plugg och sen i kväll så kollar jag på Grey's som vanligt på onsdagar.

Plugg vs Träning

Hejsan!
Nu sitter jag hemma och pluggar, tråkigt men det måste göras! Har två prov i nästa vecka.
Idag så kommer jag plugga en massa och sen om jag känner att jag hinner så ska jag i väg och träna i kväll, får se om det blir ett medel pass eller dans. Känner för att ta ett dans pass men vet inte om det kommer finnas några platser kvar... We'll see!
Vid nio blir det i alla fall Desperate!

Tisdag 8:e November

God morgon! Har ni sovit gott? Själv sov jag så bra att jag inte märkte när klockan ringde i morse! Hahah, pappa kom in och väckte mig 45 minuter innan jag skulle ute till bussen. STRESS!
Nu sitter jag i alla fall i skolan och väntar på att matten ska börja. Slutar med idrott idag halv 3, då går jag hem och börjar plugga. Senare i kväll så ska jag träna med Cila, hoppade över yoga:n igår. Kände att det är ändå det som ger minst träning så tar dom passen som är lite mer jobbiga i stället!
Malta ♥

En lektion kvar!!

Yees! Har bara en lektion kvar för dagen! Efter det så ska jag som sagt iväg och spela, får se om jag och mamma hinner med och köper några jeans. Ska träna på friskis också i kväll men Sarah och Lollo. Det börjar vid åtta i kväll så kommer väll hem strax efter 9 eller närmare halv 10.
Saknar det här fina blommorna som kommer på våren. Nu är det bara jätte tråkigt ute! Alla löven har fallit av och inte har det kommit någon snö heller! Längtar både till snön och till att sommaren ska komma igen!!
Bilden tagen i Kungsträdgården tidig vår 2011

Skola Igen

Då var man tillbaka i skolan igen då, känns ganska tungt efter att ha haft ett så bra lov. Men det är i alla fall bara 2 veckor nu innan prao:n. Hoppas dom går fort!!!
Idag blir det en vanlig måndag, skola som vanligt fram till halv fyra. Stannar i skolan ett tag för att vänta på bussen sen hem och hämta klarinetten och vidare till spelningen. Kommer komma hem ganska sent idag, mamma och jag ska nämligen försöka hitta ett par svarta jeans, Lina och jag letade ihjäl oss i går men lyckades inte hitta några bra jeans!

Im Back

Hejsan! Är allt bra med er? Med mig är det helt okej, började sakna alla från Växjö redan när jag satte mig på tåget. Försöker tänka på något annat så ska in till stan med Lina idag! Behöver köpa ett par svarta jeans bla.

Nu om en liten stund så ska jag gå och duscha och fixa mig i ordning sen tror jag att jag kommer träffa lina vid kanske 2 tiden, vi har inte riktigt bestämmt något än.

Perfect for Friday

Här kommer ett tips på hur du ser prefekt ut på en fredag i skolan!

Här funkar det med antingen utsläppt eller uppsatt hår, bestäm själv. Om du har uppsatt hår så kör på stora silvriga örhängen. Om du har utsläppt ha då stora vita pärlor i öronen.

Party outfit!

Kände att det var ett tag sen jag la upp ett tips på outfit till olika tillfällen, här kommer i alla fall en outfit som passar tilld dem mesta festerna! Antingen middag med familje vänner, middag med kompisarna ute eller hemma. Eller om du ska ut och festa någonstans!

Kör med håret i hästsvans(lös eller stram) och sotade ögon. Om du inte känner för att ha högklackad så kör med ballerina skor eller ett par stövlar utan klack om ni ska vara utomhus.

Hos Natta!

Hejsan!
Tänkte bara blogga lite snabbt och säga att jag lever! Vi har det as bra här nere i småland, kollar på film hela kvällarna och tjockar oss med en massa godis!
I går var vi mest hemma, gick ner till ett litet fik här i lilla hovmantrop och sen gick vi hem en sväng till Clara. Idag ska vi in till Växjö och shoppa och äta på McDonalds (vår specialare från Malta!)

Hade inte tillgång till internet på tåget, dom hade tagit bort gratis surf så kommer inte kunna blogga när jag åker hem i morgon heller, berättar mer om resan här när jag kommer hem under lördagen.


Kram!♥

Black vs White

Vad tycker ni? Är den är super snygga klänningen bäst i Vit eller Svart? Själv har jag väldigt svårt att bestämma mig, det svarta känns mer "vintrig" Även om den vita skulle vara sjukt snygg till bruna ben!



Vit......



Eller...

....Svart

Höstens bästa

Här kommer några bilder från hösten, är i alla fall några av dom jag tycker är balnd dom bästa! Vad tycker ni??

















Längtar!!!!

Är det redan kväll? Känns som den här dagen har gått hur fort som helst! Hahah, har dock hunnit göra ganska mycket. Städat, packat, tränat och tagit en promenad (kom in nu precis)
Om en liten stund när Magnus kommer hem så ska vi göra lite middag, blir omelett tror jag. Varken han eller jag orkar göra någon stor middag nu när vi bara är två som är hemma och äter.

I morgon drar jag i väg till Växjö, får se hur det blir med bloggningen där nere, kommer väll ett och annat tidsinställt i alla fall! På tåget tror jag jag kommer ha internet så där under morgon dagen blir det bloggning som vanligt.

Packing time!

Hej, hej!
Just nu håller jag på att packa inför resan, åker ju till Växjö i morgon bitti för att träffa mina fina vänner Clara och Natalie (Sofia ska också komma!) Åker som sagt i morgon bitti och kommer hem under lördagen, kommer inte riktigt ihåg när tåget kom in....
I alla fall så sitter jag och kollar igenom bilder som jag lagt upp som "dagens outfit" för att kunna bestämma vad jag ska ta med mig bort...

Dagen kommer spenderas med förberedelser inför resan, städning i rummet och troligen så kommer jag också träna i kväll om jag hinner.

Vi har haft jätte mycket älgar i trädgården nu den senaste veckan, nästan varje dag har man vaknat upp och sett dom äta våra äpplen!

RSS 2.0