Fixat in för i morgon

Hejsan!! Hur är de med er?? Med mig är de ännu mera toppen! Sarah och Lollo har precis bokat biltejjer till grebbestad nu!! Kommer bli så sjukt najjs!!

I alla fall, kom hem från orkstern för snart 2 timmar sen. Har fixat saker inför i morgon. Bland annat blåst upp alla ballonger :D
Nu har jag precis duschat och ska lägga på ett till lager nagelack innan jag går upp och dricker te.


Kommer inte bli alls mycket bloggning i morgon, tänker verkligen inte lägga ner den ända gången Cila tar studenten på att blogga, där går gränsen!! Hahah men blir nog 1-2 inlägg i alla fall :)

Lektion

Hej, hej!! Nu sitter jag uppe vid skåpen, har egentligen idrott men självklart glömde jag kläder så jag och Ronja sitter vid datan och gör inte så mycket.

Idag blir de i alla fall en vanlig måndag. I skolan så har vi språk x2, svenska och sen hemkunskap. Tror att vi slutar halv 4, då blir jag troligen hämtat av mamma så jag hinner vara hemma och äta lite innan orkestern. Tar i alla fall bussen till orkestern klockan 4.

Nu blir de lite data geek innan spanskan börjar :)

Ny målade naglar

Hjesan!! Hur är de med er idag?? Med mig är de toppen!! Har bara en dag att gå i skolan nu sen ledig en sn en dag att gå och efter de ca 5 dagars lång helg och sen har jag bara en halv dag kvar innan jag åker till Skåne!!!! Så jävla pepp!


I alla fall, vaknade för ca 45 minuter sen, har hunnit äta frukost, borsta tänder, byta om och sminkat mig. Är riktigt stlåt att jag också han måla naglarna och de är fortfarande mer än en halv timme tills jag ska ut till bussen :)

Målade med de rosa nagelacket från MNY. Fick de av Elin när jag hade fest och tänkte att de nog passar till studen klädseln.

En dag kvar!

Hejsan!!
Nu har jag precis duschat, tog en riktigt lång dusch och passade på att raka benen. Kommer ändå inte hinna de i morgon eller på tisdag. Kommer ju vara barbent på Studenten och då är rakede ben ett måste!
På tal om studenten så är de bara en dag kvar nu!! Är så pepp på att träffa alla släcktingar som kommer, själv klart ska de också bli kul att se Cilas glädje över att skolan äntligen är slut!


Nu ska jag välja kläder till i morgon och sen gå upp och kolla lite på tv med morfar och resten av familjen. Fast dom kollar på ett dåligt pogram så sätter nog på någon serie i stället.

fatta vad bra den här bliden hade blivit om jag fått bara lite bättre fokus!

Nu: Middag och Dusch

Hej, hej!
Nu har jag precis tränat fädigt och ska gå ner och kolla om middagen är klar om inte så tar jag en dusch innan.
Vad har ni för er i kväll?

Efter mycket plugg blir de träning

Pluggade alldesles för länge mörkte jag så blir cyckla i stället och sen lite stryka nere på rummet. Är så tråkigt väder också så vill inte ut.
Efter träningen blir de en dusch och sen tror jag nästan att middagen är färdig. Annars kollar jag nog lite på The Vampire Diaries.

// Maja

Morsdag


Hejsna!! Hur är de med er?? Med mig är de ganska bra facktiskt. Blev hämtad hos Lollo vid 12 tiden, då åkte jag, Tesa och Magnus till först foruj och köpte 3 slipsar och 2 skjortor till Magnus sen åkte vi till Sickla och köpte en studentpresent till Cila. Vi kom hem för lite mer än en timme sen, har bara hunnit äta lunch och firat morsdag.
Nu blir de dags för lite matte plugg och sen runt 4/halv 5 så ska jag ut och springa. Om de har slutat regna asså, annars blir de lite cyklong där uppe.

Riktigt dålig bild på där vi spelade i Köping på väg till Västerås. Tagen genom buss fönsteret :)


Har ni fiarat morsdag?? Eller ska ni?? I så fall hur gör ni de??

Osminkad drar jag till Lollo

Hejsan!!
Bestämde med Lollo att jag ska sova där i natt, kommer typ vara sista gången på en månad som vi kan göra nåt! Nästa helg drar hon nämligen till New York (avis!!) och sen hinner ingen av oss träffas innan jag drar till Malta! Så får verkligen passa på att vara med varandra nu medans båda är hemma.
Jag har i alla fall precis duschat och bytt om, håller på att packa lite sov saker nu innan middagen.

Stockholm Marathon
CREW
Lördagen 28 Maj 2011



Kram!!

Stockholm Marathon 2011

Hejsna!
Har kommti hem från Stockholm Marathon nu. Eller kom för en timme sen men i alla fall. Var ganska jobbigt att vara där borta, hade ett as stort område att plocka skärp på och folkm bara slängde på marken hela tiden fast de fanns soptunnor över allt! As störanade!
Träffade Jenny där borta, min ena klassförestånare. Hon skulle springa, btw undra om hon kommit fram än? Hon sattsade på 3 timmar så man vet aldrig! Känner ni någon som springer??

Försökte laddaupp en bild på min sjukt snygga (eller inte...) tröja som vi fick där borta, men värkar som om nätet är för segt så får bli senare.

Kram!!

Bloggning i sista hand!

hejsna!! Tänkte börja med att säga sorry för as dålig bloggning på sista tiden, men tyärr så har bloggen fått komm ai sisita hand just nu. Har haft så mycket med plugget, kompisrna och alla resor att tänka på! Vill ju så gärna hinna vara med alla innan jag åker till Skåne och sen till Malta. Den kommer ligga nere i drygt en månad nu efter som att jag snart åker till skåne men sen kommer jag tillbaka i Julia månad när jag är hemma.


I alla fall... Nu sitter jag i sängen och ska snart sova. Känns tråkigt att sova så tidigt på en lördag men ska ju jobba på stickholm marathon med klassen i morgon och vi ska mötas på slussen vid halv 9 så jag behöver åka härifrån innan åtta...
Hade en riktigt kul eftermiddag idag, först spelning till typ 2 sen stack jag till forum och träffade Sarah och Lollo. Vi stannade där till strax efter halv 5. Då åkte vi till Orminge (coolt va?? Hänga i Oriming! not....!) och gick runt lite på karnevalen där, köte en godis räm som dock inte var god så tröstade mig med en sockervadd som jag delade med tjejerna.
Sen kom jag hem med halv 6 bussen. Då satte jag mig inne på kontoret och snackade med mamma under tiden hon strök. Vid 7 tiden åt vi middag, då hade jag hunnit duscha så efter middagen gick jag och fixade en grej till Cilas student, en liten present som inte rikigt är klar än..... Har suttit och jobbet med den ända tills nu så är helt borta i järnan.

Väldigt ful bild på mig från konserthusets park i Västerås. Satt där och åt jorgubbar innan konserten på lördagen

Men ska som sagt sova nu, blev et mycket längre inlägg än jag planerat men, men får ju ta igen lite fetr en dålig bloggvecka!

Puss&Godnatt!

The day after tomorow

Heej!! Hu är de med er idag?? Med mig är de toppen, har konstigt nog ingnen tränings värk. Men klagar inte!! Munnen gör dock skit ont fortfarande. Kommer inte kunna äta något idag eller...

Nu siter jag i alla fall i skolan. Har precis haft engelsa prov, tror att de gick bra, kändes så i alla fall. Om en liten stund ska vi ha so, ska kolla på the day after tomorrow.  Har inte sett den på as länge men kommer troligen gårta as mycket.. gjorde de sist....


Tog den i tisdags

Börjar nu så bloggar mer senare!!

Kommer ha träningsvärk!!

hejsna!! Nu är jag hemma från Core passet, eller kom hem för kanske en halv timme sen. Har ätit lite bara, man måste ju få i sig någonting efter ett träningspass.
Nu ska jag ducha och sen kolla på ett avsnitt av The Vampire Diaries.

Kommer inte bli kul i morgon asså, känner redan av träningsvärken i bålen. Fatta då vad jag kommer ha i morgon!



Torsdag 26/5 - 2011

Hej,hej!! Hur mår ni idag??
Nu stter jag i skolan och har precis haft matte. Om några minuter börjar engelskan, men vet inte riktigt vad vi ska göra. Hoppas att vi får plugga till provet, behöver verkligen de!

Lite om min dag då... (: Efter språket åker vi till velamsund och har picknik med Agge (en av våra lärare) Sen slutar vi när vi kommer hem vilket vi gör vid typ halv 4. Då siticker jag hem och äter mellis och pluggar. Sen runt 6 tiden så går jag ut och springer. Ska på ett Core pass med lollo klockan sju men de är bara för att träna bålen och ingen kondison alls. Sen kommer jag hem typ vid 8 och då duschar jag och äter middag. Kollar nog på tv till typ 10 innan jag sover.

Vad ska ni göra idag??


Nu blir de sängen!

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och säga god natt! Hoppas ni sover bra, kommer nog inte jag göra. Har så ont i munnen efter att jag spännt tandställningen + att jag har en himmla gummisnodd som drar i hela käken!! Super störande, men de är värt de!

I alla fall, GOD NATT! <3

Orkar inte mer!!!!

Gudd! Jag årkar verkligen inte plugga mer ikväll! Får bli i morogn i stället. Så hoppar in i duschen nu!

Kram! <3

Så onyttig!!

Hahaha, sitter på rummet och pluggar nu.... och tjockar mig med choklad xD Känns as onytigt men känner att jag behöver lite hjälp med plugget för att orka med allt! Och då kan jag lova att choklad är ett bra hjälpmedel!

I alla fall ska plugga i lite mer än en timme till sen blir de en snabb dusch innan Grey´s Anatomy börjar klockan 9.


Vilken tycker ni är bäst??

Den eller........



Den??


Ron Rope - A drop in the Ocean

Hejsan!!
Nu har jag precis kommit hem från skolan och ätit ett äpple. Ska till tandläkarn om typ 35 minuter men hinner plugga en del innan de. Känns skönt att So provet är över fast har ändå 2 prov att plugga till... Matte och Engelska. Så kommer nog bli en hel del jobb i helgen också.

Lyssnar i alla fall på Ron Rope - A drop in the Ocean just nu, en liten paus måste man ha när man kommer hem från skolan ^.^

//M

Onsdag 25 Maj 2011

God morgon solstrålar!! Hur är de med er?? Med mig är de toppen! Mår riktigt bra idag! Vet inte rikitgt varför men tänker inte klaga utan bara njuta av de!

Sitter på rummet och väntar på att de ska bli dax att gå ut till bussen, men kan ju berätta lite om min dag:
Först skola som vanligt, har so prov efter lunchen. Tror att jag blir hämtad vid 14.10 när vi slutar. Då åler jag hem och äter ett snabtt mellis sen åker pappa och jag för att lämmna in bilen och tar sedan bussen från ektorp till tannläkaren i finntorp. Sen antar jag att vi tar bussen hem. Får se lite vad klockan är då, om jag hinner träna eller om jag måste plugga till engelska provet som vi har på fredag. Får försöka hinna med båda!!
Ja de var lite om min dag, ganska vanlig, händer inget specillet riktigt (:
Vad ska ni göra idag??

Vad hände??

Ojj, oj, oj! Kollade in på statisken precis och såg att jag bara haft 3 besöker idag... 3!! Brukar ha typ upp åt 100!! Tror nästan att de är blogg.se som laggar och inte registerar att man får besökare. För annars, de kan ju inte stämma!

Iallafall ska gå och lägga mig nu.
Sov så gott!! <3

Bilder från Västerås på FB

Hjesan!!
Nu har jag precis lagt upp lite bilder från Västerås på FB så för er som är vänner med mig, kolla in dom!!

Ska alldelses strax gå och ta en dusch och sen blir de DH vid nio. Kommer nog hoppa i säng efter de, trots att jag tagit igen all sömn från Västerås så vill man ju inte vara trött på provet i morgon. Har pluggat as mycket till de idag så tror att de kommer gå bra men ändå, nervöst!!

Från promenaden idag

Tränings kläder och en promenad!

Nej, de funkar inte att plugga längre! Vädret har spruckigt upp så de blir i stället en promenad med kameran och musik. Sätter på mig träningskläderna så får vi se om jag springer en bit på slutet. Annars ger jag mig ut vid 6 tiden igen för att springa.

Ha de så bra!!! <3

Så trött på att plugga!

Hej igen!!
Sitter här ute i fotöljen nu och håller på att plugga, men gud vad tråkigt de är!! Håller på att dööö! Har försökt göra de mysgt genom att ha en vetevärmare bakomryggen, gjort en till kopp te. Satt på radion. Men ändå! Så himla tråkigt!
Så skönt att de snart är sommar lov, då slipper man allt detta plugg! Dock känns de inte som sommar idag, inte när de är 10° och regn. Måste ju bli strålade sol så jag kan bli lite brun inför Cilas student som btw är om exakt en vecka!


Nej måste fortsätte nu, ses! <3

Kolla in!!

Ett litet inlägg uppe på Maltabloggen, kolla in de!!

OREDIGERAD!!!

It´s epic...

Hemma tidigt

Hejsan!
Kom hem super tdigt idag, slutade redan vid halv 12 för att de var så dåligt väder. Blev hämtad av pappa då så kom hem strax före 12. Sen dess har jag druckigt en kopp te och kollat på ett avsnitt av Vampire Diaries, men måste plugga till alla prov/läxförhör vi har den här veckan. Kommer nog göra de fram till kanske 5 tiden och då går jag ut och springer om de inte har börjat regna igen.

Skulle verkligen vilja ha en liten G-Klav runt halsen, skulle vara så symboliskt!!

Friluftsdag - Björknäs IP

God morgon!! Sovit gott? Själv har ajg sovit länge och bra. Gick och la mig vid halv tio i går och klockan ringde halv 8 i morse. Har nämligen friluftsdag på björknäs IP idag så börjar inte förens vid nio. Pappa har inget jobb idag så får skjuss dit och  blir hämtad efter, lite lyx tycker jag facktiskt att de är ^.^

Dagens:
Kofta: H&M
Uppvikta mjukisar: Lindex (super gammla btw...)
Linne: H&M
Inte specielt snyggt men ska ju ha idrott hela dagen!

Vet inte riktigt när jag kommer hem, står nämligen ingenstans men kommer iallafall inte bli någon bloggning under skoldagen idag efter som att datan får stanna hemma. Men bloggar så fort jag kommer hem.

Kram! <3

Måndag kväll

HejHej!! Hur är de med er??
Just nu sitter jag ny duschad uppe i soffan och väntar på att ett avsnitt VD ska ladda fördigt. Kommer kolla på de och sen kommer jag nog gå och lägga mig runt halv 10 tiden, behöver fortfarande ta igen sömn från helgen XD

Var super kul att träffa alla på orkestern igen, även om de bara var ett dyng sen vi sågs sits hade vi så himmla mycket att snacka om!! Hoppas verkligen att vi kommer åka i väg så här i gen nån gång!
Tuva kommer inte vara med på varken repet eller student spelningen nästa vecka. Men vi har as mycket planer på vad alla vi ska göra i sommar. Måste verkligen träffas!!

//Maja

Bergarter

Hejsan!!
Nu har jag precis kommit hem från Lollo, var där och filmade in en sak för skolan ju. Blev klara as fort, super skönt att få komma hem så tidigt när man varit borta hela helgen.
Ska gå och ta något mellis nu och sen börja plugga till so provet som vi har på onsdag. Känner att de är lite sent att börja plugga nu men fick reda på att vi hade de i går kväll!!

Om jag känner att de går bra att plugga till so:n blir de nog även en del engelska och spanska plugg. Men ska ju i väg med 4 bussen så får se om jag hinner.

Koft: Cubus
Linne: H&M
Jeans: Cubus


Back to normal

God morgon!! Hur är de med er? Hr ni haft en bra helg?? Själv har jag haft en helt sjukt bra helg!! De var så sjukt kul att vara i västerås med orkestern. Har lärt känna många från NSB också. Hade rikitgt kul med dom på festen i lördagskväll. Känns bara så jävla tråkigt att jag typ inte kommer träffa dom alls på jätte länge! Nacka Blåset träffar man ändå varje måndag ju...

I alla fall, tänkte berätta lite mer om helgen senare under dagen/veckan. För nu ska jag strax ta bussen till skolan. Sitter helt färdig och väntar på att klockan ska bli 5 över så jag kan gå ut.
Har en kort dag i skolan idag. Börjar halv 10 och slutar 12.50. Fast då ska jag hem till någon och göra en film som är som en gruppläxa. (De är därför vi slutar så tidigt)

Älskar dessa vår blider!!!

mobilblogg - bussen

Hejsan!sed Nu sitter jag på bussen på väg först till köping för att marshera. Och sedan vidare till västerås. Tror att vi ska ha en vanlig konsert där men Är inte riktigt säker.. Kommer ui alla fall att få middag runt sex tiden. Har inte gjort så mycket på bussen typ bara lysnat på musik. Men måste fixa lite tmed noterna nu. Ses!

Mot Västerås!!

Hejsan!! Hur är de med er?? Med mig är de as bra!! Eller, fortfarnade lite sjuk men kommer ju följa med till västerås!! Så de kan inte bli bättre :D
Har inte hunnit göra så mycket idag, gick upp vid 8 för att fixa den sista packningen och sen så han jag ta en promenad också. Nu har jag precis dsuchat och håller på att laga lunch.
Får se om jag hinner med en dagens oufit innan jag åker.  Annars säger jag HejDå!! Kommer som sagt inte kunna blgga där borta men  försöker hitta någon som kan gäst blogga.

Från i går, 19/5-11


KRAM!! //M

Hemma en dag till

Hejsna!!
Tänkte säga god natt nu!!
Vid 2 tiden idag började jag må så mycket bättre så jag la mig ute i solen lite. Tog även en hel del mer vår bilder. Sen runt 5 tiden gick Cila och jag en liten bit för att möta mamma som kom på cycklen.

I morgon kommer jag dock stanna hemma, har facktiskt haft feber hela dagen idag även fast jag mått bra. Men kommer nog inte riktigt ta morgon dagen som en "sjukdag" utan mer som en ledig dag. Tar en promenad på morgonen och sen hem och packa de sista till västerrås (japp, jag ska i väg, tänker inte stanna hemma och ha tråkigt hela helgen!) Runt 12 tiden kommer magnus skjussa mig till simhallen, och sen bär de av till västerrås! Så taggad!
Kommer inte ha någon tillgång till nät där borta men kommer kolla om någon kompis kan gästblogga åt mig :)

From to day!!

Puss&GodNatt!

Promenad med Valle

Hejsan! Känner mig lite bättre nu, tror att febern har gott ner. Så nu blir de en kort promenad med Valle innan jag ska försöka hitta någon lunch.

Är så glad att de värkar bli Västerrås ändå, hade varit hemskt att behöva avboka de!!

//M

38° feber

hejsan!! Hur är de med er?? Med mig blir de bara sämmre, kollade om jag hade feber i morse och den visade på 38, 3° Kul va??? Nej, inte ett dugg! Ska ju i väg till Västerrås i morgon, och de tänker jag inte missa! Typ hela terminen har gått ut på de så då tänker jag inte stanna hemma!!


Ligger alltså hemma idag med och kollar på tv. Har precis kollat på The Proposol och ska sätta på ett avsnitt av VD.

Önksa mig lycka till med att bli frisk!!

Aldrig blir man frisk!

Hej!!
Är hemma idag med, eller gick till skolan i morse men var tvungen att gå hem efter idrotten. Fick så himmla ont i magen så jag typ höll på att börja gråta!! Så mamma kom och hämtade mig, hon hade varit med Cila hos doktron för att kolla vad hon var för sjuk.

Sen jag kom hem så har jag kollat på film och ätit lite lunch. Kollade på Remember me, en super bra film fast den slutar as sorligt! Kommer inte berätta hur utan ni måste se den själv! 

Just nu sitter jag uppe i soffan med Cila och pappa.Tror att jag ska sätta på en till film nu innan jag pluggar lite av de som jag missat i veckan.

14/7

Åska

Hejsan!!
Är de bara hos mig som de har åskat idag?? När vi satt och åt middag kom de först en blixt och ganska långtid senare kom knallen. Stackars lilla Valle blev helt liv rädd och hoppad snabbt upp i mammas knä, han hatar åska!!

Just nu sitter jag uppe i soffan med mamma och min sjuka syster. Hon värkar ha fått någon form av influensa eller liknande.
Ska i alla fall kolla på ett avnsitt av VD(Hahah, har börjar om igen xD) innan DH börjar klockan nio.


Kram!! <3

Laga pannkakor med pappa

Hejsan!!
Nu har jag precis kollat på ett avsnitt av VD och ska gå ut i köket och hjälpa pappa göra pannkakor. Känns som jag ätit de hur mycket som helst dom senaste veckorna!! Senast var i söndags!! hahah, men de e gott så varför inte??

Älskar den här bilden asså! Man ser verkligen att tulpanerna riktar sig mot solen, sån härlig vår bild!!

Kortpromenad med Valle

Hej, hej!!
Nu har jag precis ätit lunch och är på väg ut med Valle. Ska se om jag får ont i magen av att gå, fick ju de i går. Och om jag inte får de kanske de blir en liten längre promenad senare under dagen.
Kram!! <3

Hemma idag igen

God morgon!! Nu har jag precis vaknat, är hemma från skolan idag med nämligen. Innan jag åkte till orketstern igår så trodde jag att jag skulle kunna gå idag men när vi var ute och övade på att marchera så fick jag så himmla ont i magen igen. Precis som jag hade i går morse, så "vågade" inte gå till skolan idag. Men som sagt, kommer nog i morgon. Har mått bra i typ 12 timmar nu så tror att jag är friks.

Nu ska jag gå och göra lite frukost och sen titta lite på tv. Senare idag så kommer jag nog plugga lite. Göra läxor och sånt. Men får se hur jag mår, går verkligen inte att plugga om man är för trött!

14/5-11

GRATTIS till körkortet!!

Hejsan! Nu har jag blivit mycket bättre, eller ganska i alla fall. Har inte mått så jätte dåligt den senaste timmen så åker och spelar fast jag varit hemma. Är ju sista repetionen innan vi åker till västerås, och måste verkligen vara med på den. Och ta hem noterna.

Så om typ en halv timme får jag skjuss till nacka aula för att spela. Hoppas de har slutat regna då, just nu öser de ner utan för fönstret. Har gjort de från och till hela dagen!


GRATTIS!! Till körkortet Magnus!!

Japp, idag kom min brosa hem och sa att han hade tagit körkort. Viste att kan skulle köra upp någon gång den här veckan men inte vilken dag, så de blev som en chock! Men i alla fall GRATTIS!!

Så var man sjuk igen då....

Hejhej! Hur är de med er?? Med mig är de inge bra alls. vaknade halv 6 i morse av att jag hade jätte, jätte ont i magen. Och de visade sig att jag var lite halft magsjuk. Så la mig i sängen igen runt halv 7 tiden och sommande om runt 7. Sen vaknade jag typ halv tio. Och sen dess har jag bara hunnit äta lite lätt frukost och kollat på ett VD avsnitt.

Nu ska jag nog sätta på en film, kanske fråga pappa om vi inte kan hyra en på nätet.
I alla fall, ha de så bra!!
//M

lördag 14/5

Söndags ångest

Åhh, har fått värsta söndags ångesten! Hatar när man inser att klockan är 10 på söndag kvällen och en hel lång vecka väntar framför en.

Nu ska jag i alla fall gå ner och tvätta mig och ta fram lite saker till skolan i morgon, sen skaa jg nog gå och lägga mig. Känner verkligen inte för att vara trött i morgon. Har orkster till havl 8 så kommer inte hem från skolan för ens runt 8 tiden. Äker derket från skolan också. De är de värst på måndagar, jag är borta i nästan 12 timmar.

Vad ska ni göra i morgon??

Sov så gott! // M

Lördag 15 maj 2011

Hejsan!!
Nu har jag precis tittat på utterligare ett avsnitt av VD. Och nu är de dags att ta en duch och sen sätta mig vid tv:n. Kommer nog inte göra så mycket mer än de i kväll. Känner för att ha en lung och mysig lördags kväll.

Från i går

// M

Mys framför VD

Hejsan! Hur har ni haft de sen i går kväll? Själv har jag haft de super bra. Kollade ju på Eurovison med Julia hemma hos henne och sov där sen. Stannade där till typ 1, då åkta hon och jag hem till mig ochb efter ett litet tag kom sarah och Lollo och hjälpte oss att göra pannkakor till lunch.
När klockan var typ 3 så gick vi ut och sålde tandborstar, dom jobbar ihop till klasskassan. Var ute jätte länge kem hem för bara en timme sen så de blev nästan 2 timmar!

Nu har jag precis kollat klart på ett VD avsnitt ute i fotöljen. Sitte här och myser med Valle i knät. Ska nog sätta på ett till avsnitt innan maten, bloggar mer sen!! <3
// M

Snart till Julia

Hejsan!
Hur är de med er?? Med mig är de i alla fall bra. Har precis duschat och packa de jag behöver hos Julia.
Ska alldeles strax gå och börja på maten.
Ha de super!
// M


Fråga inte om denna konstiga bild...


Planer för kvällen!

Heej!
Tänkte tala om vad jag ska göra i kväll, har nämligen precis bestämmt de.
Först ska jag med hjälp av syskonen laga en god middag till mamma och pappa, dom har nämligen bröloppsdag idag ^.^
Sen när vi har ätit och sånt så drar jag hem till Julia och kolla på eurovison songcontest. Ska även sova över där så de blir mysigt.

Okej, de var inte så stora planer men ändå, mer än inga! Och de ska bli kul!! :D


En av många bilder jag tog idag!

Nu ska jag nog spela lite klarinett och tänka lite på packningen inför västerås, kommer inte få så mycket tid till att packa under veckan så tror jag ska ha nästan allt klart i helgen.

// M

Länkning - http://www.nattstad.se/Zamiii


*klicka**klicka**klicka**klicka**klicka**klicka**klicka**klicka**klicka**klicka**klicka**klicka**klicka**klicka*

Jobb ute i trädgården

Hej, hej!
Nu har jag precis ätit lite lunch. Åt de som blev över från i går från middagen. Innan de så var ajg ute i trädgården och jobbade lite. Mamma hade ett litet jobb som hon behövde hjälp med så jag känade 100 kr! Riktigt najjs!

Tror att jag ska ut och göra de sista på jobbet nu och sen kanske ta ett till? Man vet aldrig!
hahaha, hoppas i alla fall att ni får en skön lördag trots att vädret är så där.
Kram!/ M

Slö morgon

Hejsan, och god morgon på er! Har ni haft en bra lördag så här långt?? Själv har man inte gjort någonting, legat i sängen och kollat på VD i typ 2 timmar. Vet inte rikitgt vad som kommer hända idag, kanske bara vara hemma och ta de lungt. Fast egentligen känner jag att jag borde vara med någon.... Kommer få en sån deppig dag annars!

Vad ska ni göra idag??

Kom på att jag kanske kunde fylla på kameran med lite bilder. Är ju inte toppen väder idag men funkar att fota i!

Fredag den trettonde

Hej, hej!
Har hunnit kolla på 2 avsnitt nu och ska alldeles strax sätta på ett till. Sen så blir de sängen.
I morgon vet jag inte riktigt vad som händer, kanske ska till Grönan med en tjej från orkestern annars så är jag nog med Sarah och Lollo. hahah, brukar alltid sluta så... Men inte så mycket planer som ni märker, mest ta de chill som jag gjort dom sista helgern nu. Men kommer bli så himmla mycket sen i slutet av maj/början av juni så måste liksom vila innan dess (:

Hur har er fredag den trettonde gått då? Hänt nåt hemsk? Själv är jag nöjd, har inte ens ramlat idag, och ändå har jag tagit årets första dopp, blivit skussad på cycklen av Sarah hem till Lollo och ja, finns en hel del saker som skulle kunnat gå fel om vi säger så... Men här är jag nu, utan en skråma!!

Sov så gott alla sötisar!

Sesongs avslutning - The Vampire Diaries

Är så sjukt taggad på att se sista avsnittet av VD!! Känner att de är så stor risk att jag kommer bli sjukt besviken, men de är värt de. Kan också bli åt andra hållet, att jag typ blir helt extas över slutet! Och inte kan vänta till i höst när nästa sesong kommer ut.
Blir i alla fall en anskitsmask under tiden jag kollar.


Kram!!

Mysig fredag

Hejsan!
Nu har jag precis kommit hem från Lollo. Hade de as mysigt, var först nere vid trollan och bada (årets första dopp!!) och sen hem till Lollo och kollade på en film som alla satt och grät till under ett täcke.. hahah, så mysigt att vara med folket och bara ta de lungt!!

Nu ska jag följa med pappa att hämta pizza och sen så blir de då middag. Senare under kvällen ska jag nog kolla på säsings avslutningen av The vampire Diaries, annars så spara jag de till i morgon ;) <33


Puss&Kram! / M

So - lektion

Hejsan!
Nu sitter jag i blå 10 och väntar på att so:n ska börja. Har bara 2 lektioner kvar sen slutar vi, älskar att fredagar är så korta!!

Blev ett lite onödigt inlägg men aja :)
Kram! <3

Fredag 13 Maj 2011

God morgon på er! Sovit gott? De har jag, gick och la mig lite senare än vanligt i går och ändå vaknade jag innan klockan ringde!
Nu sitter jag helt klar och väntar på att våran städare ska komma. Ska släppa in henne och sen så går jag ut till bussen.


Blev bara en snabb bild idag..
Kofta: JC
Linne: H&M
Linne: Cubus
Jeans: Cubus
Hade på mig de i går kväll också :)

Efter skolan idag så har jag först spelning och sen drar jag hem till någon av kompisarna. (alla ska ju vara där så vet inte vem vi ska vara hos...) Tror att vi tänkte dra ner till trollan och bada. Blir årets första dopp för mig!

Grymkväll!

Hej, hej!!
Nu har jag precis kommit hem från en grymt rolig kväll! Massa uppträdande av så många talanger! Viste inte ens att vi hade så många stora talanger i skolan!
De började med att en lärar läste en novell i högtalarna, inte så roligt kanske men man var jävligt peppad in för resten av kvällen!
Sen runt 7 tiden gick vi ner till idrotts salen och satte oss, strax efter de började showen med alla dukitga myrsjöelever. I slutet kom Marcolio upp på scen! Gansak coolt om jag ska vara ärlig, även om han kanske är en B-kändis så är de ändå coolt att en kändis vill komma till lilla myrsjö! (juste! ni vet väl att han gick på myrsjö för ca 20 år sen?)

Nu blir de mys uppe i soffan, tar en liten macka och te. Känner mig lite hungrig efter som att de blev en tidig middag idag.


Sov så gott alla undebara läsare!

Min eftermiddag:

Hejsann!!
Nu sitter jag hemma då rå. Kom hem för några minuter sen, har bara hunnit göra lite mellis och sätta mig vid datan. Fick sluta typ 40 minuter tidigare idag, halv 3 i stället för 10 över. Super najjs!!
Nu ska jag i alla fall äta mellis samtidigt som jag kollar på VD och sen om typ en timme ger jag mig ut och springer.
Vad har ni för planer för dagen? :)

Länkning - http://happyss.blogg.se/

Kika in på den här tjejens blogg vettja!

*klick*

Skolan

Hejsan!!
Nu sitter jag utan för no:n och väntar, har precis haft Engslska och hinnan de matte. Hade vikarie som typ var as dålig på att förklara så man fatta ingenting!! Hon stog typ i 20 minuter och förklarade någonting jag inte ens behövde hjälp med! Så Jäkla skum tjej asså...

Idag bilder de skola som valigt sen så tror jag att jag hinner med 3 bussen hem så. Då tar jag lite mellis och runt 4 tiden ger jag mig ut och springer. Blir dock inte en lika lång runda som de blev med Cila, tror inte att jag skulle klara den rundan utan hennes "pepptalk" Men blir nog den i helgen igen.
Senare i kväll så tar jag 6 bussen till skolan för att vara med på kulturkvällen. Kommer hem runt nio tiden.
Vad sak ni göra idag??

Saknar påsken i Grebbestad. Men nu är de bara några månader tills jag är där igen!

Trevlig Onsdags kväll!

Hej, hej!
Nu har jag precis kommit hem från konserten, pappa och jag tog 414 ända från forum till västertäppsvägen och där i från gick vi. Ganska lätt väg hem asså!
Nu blir de lite te och mys uppe i soffan med mamma innan jag går och lägger mig. Kommer bli ganska så tidigt idag, är så himmla trött och de kommer bli en lång dag i morgon med. Först skola som vanligt fram till 15.10 och sen hem och träna. Sen runt halv 7 tiden ska jag vara på skolan, är ju kulturkväll som är obligatorisk för alla på skolan. Kan nog bli ganska kul men kommer inte hem förens nio tiden då heller.

Kvällen kläder blev en ganska kort orange tunika med ett par vita leggings under. Satte ett brett, brunt skärp över de för att få de lite mera "festligt". Sen blev de vanlig smnkning till de ny tvättade håret.

Blev bara en liten bild på hur jag typ såg ut i kväll, men kommer nog ha kläderna i skolan med så ni får bättre bilder i morgon!

Puss&GodNatt!

Länkning - http://fubbles.blogg.se/

Hahah, ännu mera länkningar....

*klick*

Dusch och sedan iväg

Heej, heej!!
Är hemma nu, eller kom hem med 2 busssen så har hunnit äta mellis och så.... Nu ska jag i alla fall ta en dusch, sen blir de nog en stund i solen innan jag måste i väg med bussen.

Får se om jag hinner blogga mer innan jag drar, men ni får ha de så bra i alla fall!!

Onsdag 11 Maj 2011

Hejsan!!
Sorry för att jag inte bloggat något idag men har inte haft datan uppe! Under lunchen var vi ute i härliga solen och innan de blev de inte tillfälle.
Nu sitter jag i alla fall i skolan och har precis haft so och om bara några minuter så börjar no:n. Efter de slutar vi och då måste jag gå hem för, fast har as mycket skoskav så de kommer någ inte gå så bra... Hahaha men aja får väll ta av skorna om de inte går xD
Sen tror jag att jag tar 4 bussen till forum och har konsert som börjar vid 7 fast har genrep vid 15.10.

Vad ska ni göra idag??


Nu; The Vampire Diaries

Nu sitter jag och kollar på VD då, eller har kollat på ett avsnitt och ska sätta på ett till innan DH börjar. Efter tv tittadet blir de sängen.

Planerna för i morgon är först skola som vanligt och sen hem i lite mer än en timme då jag ska hinna dusha och göra en matlåda. Sen tror jag att jag tar 4 bussen till forum för att sedan ha gen rp inför konserten som börjar klockan 19.

Kommer inte blogga mer i kväll så säger God Natt så ses vi i morgon!

Osminkad tjej leker med kamera

Hejsan!
Nu har jag precis ätit middag, blev tidigt idag så man kunde sitta ute och äta. Ska vara inne liten stund på datan nu och sen blir de dusch och raka benen. Har inte gjort de på år och känner att de behövs om man ska kunna gå barbent i skolan.
Efter duschen hinner jag nog med ett avsnitt av VD innan DH börjar klockan nio. (hahhaa, många förkortningar där....)
Vad har ni för er i kväll??

DRIV!!!!!!!!!


Muppad.......

Oj vad snygg man kan vara..... (inte....)

Sorry för dessa otroligt mycket driv bilder men en osminkad Maja gillar att leka med Photo Bhots alla effekter!
(anledningen till att jag är osminkad är att jag solade innan idag och de är ju inte bra att sola med smink!)

Kram!!

Länkning - http://hanniklasduvet.blogg.se/

Kör ett litet länkbyte nu igen ;)

*klick*


Oj oj oj vad varmt de är ute!! Har suttit ute sen typ kvart i 3 och bara solat och pluggat en massa!! Fast behövde mest läsa en massa saker så de var perfekt att liga och steka! Låg i bara Bh shorts och solade, så himmla skönt att de börjat bli varmt nu!!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske lägga mig ute en stund till? fast den här gången utan plugg och kanske lite musik.

Som ni märkte så blev de inget jobb idag, kände att jag hade alldeles för mycket plugg så ställde in de och låg hemma i solen med plugg i stället.

Vad har ni gjort denna underbara vårdag??

Samling

Hejsna!!
Nu sitter jag och har samling,, oj då! SKa byta platser! Måste dra!!

Veckans Planer

Hejsan!
Tänkte att jag kunde slänga in en veckans planer :)))
Tisdag: Skola & Jobb
Onsdag: Skola & konsert
Torsdag: Skola & Kulturkväll
Fredag: Skola & Vara med gänget
Lördag: Vara med någon??
Söndag: Vara med någon??


Ha de bra!! :) <3

Tisdag 10 Maj 2011

God Morgon!! Sovit gott??
Nu sitter jag i skolan och väntar på att läsningen ska börja.

Idag blir de en ganska vanlig tisdag, först skola och sen åker jag och jobbar i några timmar. Kommer nog hem runt 5/6 tiden skulle jag tro. Blir trädgårdsarbete precis som förra helgen.
Vad ska ni göra idag??

God Natt!!

Nu blir de mys uppe i soffan sen sova.
God Natt på er!!

Jag idag :)


Skjorta: H&M ( köpte den i lördags!!)
Strumpbyxor: H&M
Linne: H&M
Kjol: H&M

Hahaha, en riktig H&M outfit idag :D Vad tycks??


Nu sitter jag nu duschad och ren ute i fåtöljen. Kom hem för typ 1 och en halv timme sen, har bara hunnit äta middag och duschat... Inte så mycket dekret (:

Ska alldeles strax kolla på ett avsnitt av VD och dricka te, men tänkte att jag han blogga lite innan de ^.^

Sommarenpamalta.blogg.se

Hejsan!!
Nu har jag precis gjort första inlägget på bloggen som jag kommer använda på Malta. Kolla in de! *klick*

I väntan på bussen.....

Hejsna!
Nu sitter jag i skolan och vätar på att bussen ska gå. Åker ju derekt till forum för att spela och hinner inte hem i mellan. Bussen går 54 från korset så går ut typ kvart i eller nåt sånt.

Ha de bra! Kram!!

Blogg.se dampar

Hejsan! Hur är de med er?? Med mig är de bra, har lite ont i huvet bara hem de har jag haft hela dagen.
Har precis haft spanska nu och ska ha svenska eller engelsak. Efter de så har jag hemkunskap. Slutar vid typ halv 4, fast komer inte hem förens vid 7 i kväll. Har extra långt rep med orkestern i dag så hinner inte hem efter skolan. Utan får sitta här  min ensamhet och vänta på att de är dags att ta bussen till forum.
Vad ska ni göra idag??


Gammal bild...

Fössökte blogga i morse men funkade inte, gick typ inte att ladda upp inlägget..... Skumt, men nu funkar de i alla fall!!

Länkning


*klicka på bilden*



Hej igen!!
Nu sitter  jag ute i vardags rummet och gör inte så mycket facktikst. Kom hem från en lååång (6km *stolt*) spring tur för typ en timme sen. Sen dess har jag hunnit duscha, ta undan lite efter festen och tjatat lite mer på mamma om att vi ska köpa en iPad. hahaha, blev typ helt super mega glad när hon sa att hon funderar på om vi ska köpa en xD

Sprang med Cila idag, typ första gången på väldigt länge som jag lyckats springa med någon. Men de gick riktigt bra! När jag nästan la av så peppade hon mig så jag klarade hela varvet! Som som sagt var på hela 6 km och lite till tror jag. När vi kom hem så körde vi båda lite styrke träning tillsammans så nu känns de riktigt bra att kunna sätta sig med en anskikt mask och tjoka sig med choklad framför tv:n i kväll.

Vad ska ni göra i kväll??

Om bara ett litet tag så blir de middag, hem lagad rostbiff med potatis klyftor. Super gott ^.^

Sol!!

De hände igen, jag somnade ute i solen idag med. Efter att vi ätit lunch runt typ 12 så la jag mig ner på en madrass och somnade igen. Är så sjukt himmla skönt att sova i solen! Brukar aldrig göra de men i år har de hänt flera gånger!

Nu är jag i alla fall bara inne en snabbis för att blogga men ska ut i solen igen sen. Sen runt 3 halv 4 ger jag mig ut och springer en liten rund.

Google bild xD

Söndag 8 Maj 2011

God morgon solstrålar!!! Sovit gott? Själv har jag sovit som en stock! Folket gick hem vid 11 i går och då tog jag undan en hel del efter festen och sen kom jag i säng runt 12 halv 1.

Vaknade för typ en halv timme sen och har bara hunnit äta frukost men ska byta om nu så jag hinner njuta ute i solen idag. Känns som de var länge sen jag hade en hel dag hemma utan några planer. Har liksom bara haft typ halva eller en liten del av dagen.

Maja leker med sin nya hatt bild

Sommar!!

oj, oj, oj! De är ju sommar ute!! Låg i bara under kläder och solade ute på terassen. Råkade somna(och då menar jag somna!) I nästan en 1 och en halv timme! Vilket gjorde att jag inte hinner ut och springa. Så blir lite styrke träning på mattan i stället. Inte riktigt lika bra men bättre än inget!

Så ska börja med de nu sen blir de dusch och fia in för festen.
Ha en fortsatt bra lördag!! :D

Shoppat!!

hej igen!
Nu har precis kommit hem från forum. Fick köpt en massa saker, handlade för över 600kr! (vilket då är mycket för mig...) Kommer bilder senare idag...

Lite om går kvällen då:
Gästerna kom vd typ halv 7, då tog vi en liten drink och snacks. Sen runt 7 tiden satte vi oss vid bordet och åt lax sida(lax som varit i ugnen med grönskaer och potatis) Efter de blev de efterrätt, fruktsallad som varit ugnen med vit choklad på(så himmla gott!) Sen satt vi kvar vid bordet med lite godis och chips tills klockan blev typ halv 10, då gick vi upp och satte oss i soffan. Satt där till typ 1 då gick alla hem och jag kom i säng runt halv 2 tiden.

Sammanfattning av kvällen var otroligt trevligt!

Nu ska jag sitta ute lite och sen blir de en spring tur om kanske 1 och en halv timme. Senare i kväll kommer några tjejer över och ätar middag, sen stannar dom ett bra tag efter ockås så de blir inte så mycket bloggning i kväll heller.

Jag och min nya hatt ^.^
Vad tycks??

On my way!

Hejsan och god morgon!!
Sitter helt färdig på rummet nu och ska åka i väg till forum med mamma. Hon står och väntar så hinner inte blogga så mycket nu, mer säga att jag lever och vi ses senare idag! Då berättar jag om går kvällen!

Puss! :*

Kvällens Outfit:


Tröja: Gina
Shorts:??
Strumpbyxor: Lindex
Skärp: H&M
Örhängen: Presetnt:
Earcuff: Gabbe ;)


Smink: Lite eyeliner runt ögonen, ljus rosa ögonskugga, vitt i ögon vrån, lite lätt rouge. Och sen de vanliga med Mascara och cover.
Lockade håret lite lätt, blev dock inte så bra men lite snyggt tyckte jag ändå! ^.^ Tog lite saltvattens sprays också så att lockatna skulle hålla sig och så att jag fick lite mer volym i håret.

Vad tycker ni om kvällens look?

Gäster!!

Heeej!!
Nu sitter jag helt färdig på rummet och väntar på att folket ska komma. Tänkte bara slänga in ett litet snabbt inlägg innan de.
Önskar er alla en underbar fredags kväll! <3

Mellis + The Vampire Diaries

Hejsan!
Nu har jag precis kommit hem från spelningen och gjort mellis. 2 Kneckemackor med gott på lägg och ett glas mjölk.
Känner att jag borde träna idag, har inte gjort de sens i måndags men orkar verkligen inte! Är så himmla trött och vill bara vara hemma! Så de blir ett friskis pass på morgonen i morgon i stället.


NU: The vampire dirares :D

Fredag 6 Maj 2011

God morgon! Sovit gott? De har jag, fick till och med sova extra länge i morse. Pappa började ganska sent så han hade tid att skjussa mig.
Nu sitter jag i alla fall i skolan och har rast. Har precis haft engelska och ska ha de igen efter rasten. Sen blir de So x2.
Efter skolan så blir de spelning och sen hem och fixa in för i kväll. Måla naglarna och lite sånt.
Vad ska ni göra i kväll??

Natti Natti!

Nu hoppar jag i sängen. Tänkte bara göra ett litet "sov så gott" inlägg (:
I morgon är de (äntilgen!) fredag! Tror att jag ska vara med gänget med troligen inte så länge efter sim att vi går gäster senare under kvällen. Med andra ord runt 6 tiden. Skulle gärna vilja ha riktigt lång tid på mig att göra mig snygg den här gången, raka benen, måla naglarna, lägga ner energi på sminkningen osv! Var så länge sen jag han med de, känns som jag bara klämmt in sånna här familje fester på sista tiden. Men de får de bli ändring på!

Hoppas att ni har en fortsatt bra torsdags kväll!

Städning

hejsan!! Nu sitter jag hemma vid skrivbordet, fick skjuss hem av Ellens mamma så kom hem riktigt fort. (lite slött kanske att inte gå hem när jag har så nära från ebba...) Men i alla fall så måste jag hjälpa till att städa lite nu innan maten, ska ha gäster i morgon så mamma håller på att storstäda! hahaha, blir alltid så innan vi ska ha "fest".

Efter maten ska jag nog ligga uppe i soffan och mysa lite, troligen med te som vanlige xD Kommer nog kolla lite på VD också, älskar verkligen den serien! Om ni inte sett den borde ni se den!

Linne; H&M
Jeans;Cubus
Kofta; H&M
Örhängen; Present ;)
Litet hjörta; Made by Inez


Ipad

Hejsan! Nu sitter jag hemma hos eebba, bloggar på en iPad. Så hursökta stavfelen. Vi gör inte så mycket, mest snackar en massa. Tror ja ska hem vid typ 6 eller nåt sånt. Men ska vara lite social nu, ses!

Engelska

Heej!
Nu sitter jag och väntar på att engelsakn ska börja. Alldeles snys så hade vi spanska, mamma var med på den(har ju sån vecka då föräldarna ska vara med)

Men nu börjar vi, ses! <3

Mer mode kommer!

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg om att de är påväg mer "mode" inlägg men har bara inte hunnit fixa dom än!
Kommer troligen i helgen :D

Kram! <3

Skriv stund

Hej, hej!
Nu har jag precis duschat och ska sätta mig och skriva lite. Sen när klockan blir 9 så blir de kolla på Grey´s Anatomy.

I morgon då, jo bli en vanlig torsdag. Först skola och sen ska jag vara med någon kompis, antingen Ebba eller Sarah. Kommer inte i håg om jag bestämmde med Sarah eller inte nämligen. Sen så kvällen vet jag inte riktigt vad som händer. Lite slappa då med troligen, VD Maraton kanske?
Vad ska ni göra i kväll?

God Natt på er! Ses i morgon :)

Slappar kväll

Hejsan!
Nu har jag precis ätit middag, håller på att laga lite te och kaffe till mamma. Sen blir de en dusch och efter de en riktigt slapp kväll uppe i soffan. Är så himmla trött så känner att jag måste slappa riktigt mycket!

Var ritktigt kul på dansen idag, man känner att man kan alla steg och liksom kan fin slipa lite på dom nu. Åhh! Var så länge sen man riktigt kände så!! Är verkligen synd att jag inte kommer kunna vara med och visa upp den.

Vad tycker ni om den nya headern?? Själv är jag ganska nöjd med den. Dock fortfarnade inte helt klar med designen..


Dans

Blev inte riktigt färdig med designen men lite fick jag gjort i alla fall! Hinner inte med mer nu, måste dra i väg till dansen.
Kram!

"Under renoverign"

Hålller på att "renovera" bloggen lite just nu, de är därför den ser ut som den gör....

Dagens :P

Nu har vi precis slutat, sitter och väntar på bussen så tänkte att jag kunde slänga upp en liten dagens outfit:

T-shirt: H&M
Kofta: H&M
Jeans: Cubus


Fick hem t-shirten för ett tag sen från H&M men glömmde att visa den :) Köpte jeansen i går med mamma, precis likadana som dom förra men dom här är HELA! hahaha, alla mina byxor går sönder...


Veckans Planer

Onsdag: Skola, dans och springa
Torsdag: Skola, Vara med Sarah eller Ebba :)
Fredag: Skola, vara med "gänget" gäster senare under kvällen.
Lördag: Forum med Mamma, träning.
Söndag: Träning, slappa, vara med nån?


Ganska slapp och skön vecka som väntar, hur ser er vecka ut?? :) <3

Brand på KTH


Blev typ as rädd först, min brosa går på KTH i kista men de här var tydligen inne i stockholm....


Har precis haft so och sitter i grön korridor och väntar på att No:n ska börja. Efter de så slutar vi och då drar jag hem och äter lite mellis, sen ut och springa innan dansen.
Vad ska ni göra idag?


Trötter

Hejsan!
Har precis kommit hem från forum med mamma. Köpte lite olika saker... Blev ett par treggings, en skjorta och en klänning som jag kommer ha på Cilas student. Men kommer ändå åka till forum under lördagen med mamma, finns lite andra saker som garderoben skulle vilja ha :D

Nu blir de en liten dusch och sen DH upp vid tv:n. Känner mig så himmla trött så jag får se om de blir mer bloggning ikväll.

Så känner jag mig just nu!

Juste, håller på att fixa en ny design, får se när den kommer upp men headern är i alla fall färdig, ska bara hinna med och fixa de andra också.

Kram och God Natt! <3

Pannkaks Maja

Hejsan!
Kom hem från Julia för 2 timmar sen. Då satte jag i gång att laga pannkakor, vilket jag precis är färdig med (: Är dukat och klart så väntar bara på att mamma och pappa ska komma hem sen så äter vi.
Tog lite bilder medans jag lagade:

Tog många bilder men de blev bara en nu innan maten, tog den med datan men kommer bättre senare som är tagna med kameran.

Med Ebba

Hejsan!
Är lite gladare nu (: Har upptäckt att de inte snöar längre utan har börjat regna i stället. *Glad*
Nu sitter jag i alla fall på rast med Ebba. Vi sitter och äter choklad, fick de av rektorn innan i dag. Vår skola var typ en 8 skolor som hade alla rätt på någonting. Så nu sitter hela skolan och äter choklad :D

Efter rasten så har vi en kort bild lektion och sen så slutar vi. Yeah!!

Bloggar mer senare! <3

Snö! I maj?!??!?

God morgon på er!
Är de bara jag som blir as sur när man vaknar och ser att de snöar ute!! De är ju fan maj!!


hahah, ja de var mitt lilla utbrott.... Men nu sitter jag i alla fall i skolan och väntar på att läsningen ska börja, sitter och snackar lite med Lollo.

Idag slutar vi ju som sagt vid 1. Tror att jag drar hem till Julia då, med Sarah och Lollo. Sen måste jag hem vid typ 5 och laga middan, efter de drar mamma och jag till forum en snabbis och köper ett par teggings, har typ 4 st men 2 är sönder...

En lite udda bild jag tog på bussen hem från kungsan (:


Tomorrow is another day

Hej igen!
Har precis kollat på 2 avsnitt av VD, ska borsta tänderna nu och sen så blir de sängen. Känner att jag behöver sova i natt, hade ju så svårt att sommna i går kväll så måste ta igen de lite :) Börja dagen med nya krafter liksom!

I morgon blir de en kort dag, börjar 8 och slutar vid 1(!) Är typ en halv studie dag eller nåt sånt så hela skolan är lediga från 1. Då drar jag i alla fall hem med Lollo, Sarah och troligen Julia. Hänger med dom ett tag till kanske 5 och sen åker jag hem och lagar middag. Fick läxa på hemkunskapen att laga någon maträtt så kunde lika gärna gör de så fort som möjligt.

Hmm.. känner att jag gillar webbcam bilder idag...

Vad ska ni göra i morgon?? <3

Måndag 2 Maj 2011

Hejsan! Haft en bra dag? Min har varit helt okej :) Skolan som vanligt, hade spanska x2, svenska och hemkunskap. Bakde pankakor, hihi blev super gott ^.^

Nu har jag precis ätit lite middag, innan de var de ju orkester. Var ganska kul där, kändes dock lite tråkigt att våran ledare inte riktigt värkar tycka att vi duger för att spela själva utan måste ha med orkestern över oss på konserterna. Känns inte riktigt som de kommer bli så kul i västerrås då... Men, men får hoppas på de bästa :)

Webbcam; Me right now

Nu blir de te och ett avsnitt av Vampire Diraries.
Ha en bra måndags kväll! ( Nu är de bara 4 mornar kvar tills de är helg!)

Snabbis

Hejsan!
Hemma från skolan nu, gick hem i de fina vår vädret. Känndes som man behövde de efter en lång dag inne i skolan.
Hinner egentligen inte blogga nu, har lite brådis. Ska med bussen som går 5 över så måste springa ut till den nu!

Juste! Kanske ska säga att jag ska till orksestern, super kul verkligen, vart typ 3 veckor sen jag var där :P
Men måste sticka nu!

Lite udda morgon

God morgon! Sovit gott? Själva hade jag jätte svårt att sommna igår kväll men när jag väl somnat så sov jag helt underbart!

Idag är de måndag, har en lite udda morgon idag,, På idrotten ska vi nämligen springa men jag klarar inte av att springa på så "kort" tid, utan jag måste verkligen ha tid på mig annars blir jag jätte stressad! Så i stället så ska jag nu ge mig ut och springa om ca 20 minuter, hinner duscha och äta frukost och allt sånt i god tid till att jag tar 10 bussen till skolan och är med på språket. Känns riktigt duktigt facktiska att springa INNAN man äter frukost!
Dock vet jag inte hur de går, kanske är alldeles för trött så här tidigt på morgonen men de skulle jag varit i skolan med så spelar inte riktigt någon roll...




Efter skolan så hinner jag bara hem en snabbis innan jag måste i väg till orkestern igen. Och efter de kommer jag nog hem vid 7 tiden.
Hur ser er dag ut idag?

Depprimerad dag

Tänkte bara göra ett kort inlägg och säga att jag har en väldigt depprimerad dag idag, så kommer inte blogga någonting (jag behöver ju inte göra er depprimerade också ;) )
Blir troligen ingen forum idag - även om de är precis de jag skulle behöva... - Har ingen att åka med och de är så sjukt tråkigt att åka själv! Men ska sätta mig och surfa lite på näte för att bestämma mig. Jag en lång lista här hemma på saker som jag vill köpa.

Hoppas i alla fall att ni hade en bra valborg, själv hade jag de super bra!

Kram!

RSS 2.0