Glöm inte bort!

I morron är de 1 April! Glöm inte bort att lura någon! Har ni något bra skämt att tipsa om?? :)   Själv har jag ingen aning om vad jag ska göra! E as dålig på att komma på sånt!

Har i alla fall precis varit där uppe och fikat nu. Men idag så ska jag förovanlighetens skull inte sätta mig och kolla på tv utan i stället så sätter jag mig i sängen(redan klockan 9!) Med en stor kudde bakom ryggen och läser den sjukt braiga boken! Gissa vilken?    Jooo, jag har liksom börjat geeka Vampire Diaries böckerna nu när jag inte har några avsnitt lavar att kolla på. Så håller på att läsa första boken just nu :)

Känner mig dock lite smått dålig som läser den på svenska....

Lite om morgon dagen då rå...
Först skola som  vanligt sen hem och hämmta klarinetten och tbx till skolan för att spela. Sen så skyndar jag mig hem med 2 bussen och då borde frisören vara här vilken minut som helst(!) för att klippa och slinga mig. Så de tar väl runt en timma och sen så tror jag att jag tar bussen till Lollo och är med gänget i någon timma. Kommer hem runt 6 tiden och ger mig ut och springer efter som att de inte blev någon träning idag :) Sen blir de väl en almänt chill kväll framför tv:n med familjen eller ensam.


Ps; Orkar inte svara på frågorna nu så de blir kanske under dagen i morron eller under helgen. Men passa på att ställa lite frågor innna dess!


Sov så gott nu allihopa!!!! <3

Te och Bulle

Har precis duschat och ska gå upp och fika på te och bulle :) Mamma bakde egna kanelbullar när hon kom hem från jobbet så de luktade jätte gott när jag kom hem från spelingen!
Där upp så ska jag göra om "manikyren" lite. Ska ta bort de gammal och lägga på ett enkelt lager vanlig lack. Känner att de gammal har börjat se lite väl slitet ut nu!

My Easy'

En lite läsar fråga bara... Tycker ni att jag ska börja med veckans/dagens blogg? där jag då asså länkar någon varje dag ;) Kommentera och säga vad ni tycker!!

Kram! <3

Svar till Malin:

ee, a egentligen men har glömmt svara på frågorna... Men gör de i kväll!
Kram!

Klarinette ensambel

Heej! Har ni haft en bra dag? De har jag, fast lite stressig!
Först var de ju skola och så.. sen åkte Lollo och jag hem till mig för att göra klart Hemkunskaps redovisningen. När klockan var typ kvart över 4 så påminde Malin mig om att de var en extra spelning ikväll vilket jag helt hade glömt! Så då behöde jag ta bussen som gick 20 5 här hemmi från till orminge och byta buss vidare till björknäs... Fast fick ett mess av Malin att hon kunde skjussa mig så jag gick av vid förmansvägen ist och gick hem till henne. Stannade där i typ en kvart sen så åkte vi till björknäs och spelade i en timme. Sen nu har jag precis kommit hem igen. Blev skjussad av Malin till soptippen och där blev jag hämmtad av pappa.
Nu tror jag att ska skissa lite på bilden och sen om en liten stund är de middag. Då ska jag duscha och sen blir de nog lite mer tv och data ikväll.

Otroligt(inte) snygg liten bild på mig som Sarah tog i början av Januari :)

Ha en bra kväll! :) <3

Ingen träning :)

Hinne inte med träning, Malin påminde precis mig om att de är extra spelning idag så jag måste dra till den om typ 10 minuter.
Hinner inte blogga nu!
Puss! <3

Dagens Outfit

God morron! Sovit gott? De har jag! Sommnade så fort jag la huvet på kudden igår och kände mig jätte ut vilad när jag vaknad :) Och så känner jag mig helt friks! Super skönt!
Men tänkte i alla fall slänga upp en dagens outfit:

Tröja: H&M
Jeans: Cubus
Linne: Typ h&m

Nu ska jag ha No sen lunch och efter de så blir de spanska :) Sen efter skolan så ska jag som sagt vara med Lollo Ö hemma hos mig och plugg. Sen drar jag i väg och tränar.
Vad ska ni göra idag?

Grey´s Anatomy

Nu sitter jag med ett nytt lager lack på naglana och ska bara blogga lite sen ska jag gå upp och kolla på grey´s anatomy med familjen.
Mår super mycket bättre nu! Så blir garanterat skolan i morron. Ritktigt skönt om jag ska vara ärlig. Efter skolan så ska jag vara med Lollo Ö, vi ska göra klart Hemkunskaps presentation. Sen klockan 6 så ska jag på ett friskis pass med Lollo och tror att Lina skulle följa med... Men aja. Egentligen så borde jag inte träna men känns som jag inte tränat på evigtheter och sommaren på stranden närmar sig! Så jag måste verkligen i väg och träna!

BJUDER! på en otroligt ful bild på lilla mig i början av sjuan. Men tänkte iaf säga att jag precis kommit på att jag typ har så långt hår nu igen! Känns jätte skönt med tanke på att jag i typ oktober klippte så att de var precis vid axlarna! Kommer inte bli så kort nu på fredag igen. De lovar jag! Känner mig inte redo för kort hår igen!


Sov så Gott!

Dusch

Heej!
Har suttit och ritat ett tag nu, eller i typ en och en halv timma...  Bilden är inte helt klar, har lite saker kvar. Funderar på att ladda upp den. Tycker ni att jag ska göra de?
Nu ska jag iaf gå och duscha och sen troligen chatta lite mer med kusinen :)


Glöm inte bort att jag gör GRATIS design till dig!! :)

Städa i hallen

Heej!
Nu har jag gjort klar all spanskan som jag missad under lektionen igår. Ska gå ut och städa lite i hallen. Har hur mycket saker som helst där ute just nu!!
Sen så är maten färdig så ska äta fiskpinnar med potatismos.
Kram! <3

Thailändskt

Hej, heej, heej, hej!:D

Vad gör ni då?? Själv sitter jag och har precis hittat en meny på thailänska recept som jag ska göra till familjen om kanske... 2 veckor eller nåt sånt :) Var ju så kul att fixa mat till alla så de kommer defenetift upprepas!
Mamma och pappa kom hem för typ en timme sen men mamma åkte igen för hon skulle hjälpa några barn med läxor typ...  Men pappa är fortfarande hemma så jag ska väl vara lite med honom. Eller så ska jag sätta mig och läsa. hm, svårt val!

Skapade en blogg i går som jag troligen kommer ha som en resedag bok när jag är på malta. Anledningen till att jag inte kommer ha den här är att jag inte vill att min familj ska se vad jag skriver om dagarna. Så därför skapar jag en annan blogg som dom får se när jag är där. Kommer länka till den typ dagen/veckan innan jag åker :) I alla fall så är de headern på den bloggen :)

Ut och plugga

Heej, heej!
Nu mår jag lite bättre :)(btw.. gillade ni min video blogg?? ^.^) Så ska sätta på mig en tjock jacka, halsduck och sol glasögon och dra ut på terrasen och plugga lite :) Har ju lite spanska glosror och får se om de blir matte... eller nej, de lbir de inte. Har ju inte böckerna hemm :)

Puss på er!

Omg :D första video bloggen!



Ne men e man ändå sjuk så!

Lite mera data

Sitter fortfarande vid datan. Har kollat på film och ätit lite glass, har fått ännu mer ont i halsen så de var skönt att få lite sval glass ner i halsen :)
har inget roligt att säga så ses senare :) <3

Fortfarande hemma

jaha fortfarnade hemma dårå. Har fortfarnade hög feber så de blir sängen idag igen. Men de är ju bra för er läsare för de betyder mer bloggning!! :)
Men nu har jag ätit frukost(gjorde ju allt som vanligt till en början på morronen) och  sitter i sängen och ska sätta på en film.

En söt bikini jag hittade på we<3it

Kram på er! <3

God Natt

Sak gå och tvätta mig nu och sen gå och lägga mig :) Så säger god natt nu! Hoppas att ni sover gott!

En bild på fina mig innan idag xD Frös så sjukt mycket så hade luvan över hörlurarna när jag kollade på film xD

I morron så ska jag gå upp i vanlig tid och kolla febern och om jag inte har feber blir de skolan, annrs ännu en sjuk dag hemma :)

Sov så gott! <3

Hjälp! Vad hände?

Upptäckte precis att statisiken har gått upp i taket!! Har haft cp många besökare idag!!
Tack för de alla! Blir alltid så myck roligare att bogga då!
Puss och Kram på er! <3

Snart middag

Tjenare! Hur mås de?? själv mår jag inte så bra, men de ska jag inte tråka ut er med nu för de vet ni redan :P
Har precis kollat på ett avsnitt av Glee är typ inga avsnitt kvar snart och inte heller av VD så vet inte riktigt hur jag ska över leva då... Får väl hitta något annat att geeka helt enkelt :P
Ska stänga igen datan nu och gå och hjälpa pappa att göra middan, tror att de skulle bli kyckling sallad. Tycker är as gott så synd bara att jag har ont i halsen så att de kommer vara "jobbigt" att äta. Men de blir säkert några räster över som jag kan äta när jag blir frisk igen :)

En liten bild på bästa kompisarna och mig :) <3

Kram!

Svar till Inez

Sv; Ja asså efter som att jag har varit sjuk fram och till i flera veckor typ oh gott hem från skolan och varti tbx nästa dag så förstår jag om de verkar som om jag "fejkar" men de gör jag verkligen inte!! <33

Har precis kollat på VD. Innan de så var mamma hemma. Hon kom hem på lunchen och åt :P så de var skönt att få lite sälskap!
Chattar fortfarnade med kusinen och har sökt lite sommar jobb :P Fast inte fått något än så länge...

aja tror att jag ska ta lite glass eller en kaka nu!

Kollat på film

Heej, heej!
Nu har jag precis ätit lite lunch, fast de tog typ as lång tid efter som att jag har ont i halsen och knappt kan svälja :(
Men i alla fall så måste jag ta ut Valle en lite kortis, är ju ingen annan hemma så jag får göra de fast jag är sjuk.

Jaha, sen sist då. Joo jag har mest kollat på film och chattat men kusinen  som också är hemma och är sjuk. Hahah vi sjukar oss tillsammans..... Och sen har jag ju ätit lunch också.

Sarah gittar ;)

Just nu hatar jag mitt liv

De måste ju vara nåt fel på mig. När jag vaknade i morse hade jag 39° feber. Kommer jag aldrig att bli frisk? Så såklart är jag hemma från skolan idag.
Jag vet att några tror att jag bara "lossas" att vara sjuk för att slippa skolan, men så är de verkligen inte! Just nu vill jag inget häldre än att vara frisk så att jag kan gå i skolan! Men mår så himmla dåligt att de inte går! Så snälla tro inte de!

I alla fall så är de typ inte alls samma sjukdom som förra veckan. Utan idag har jag så ont i halsen att jag knappt kan svälja och huvet känns som en ända stor degklump! Är yr också...


Hoppas att ni frå en bra dag i alla fall! För nu ska jag sätta på en film :)


Oredigerad, osminkad men ny duschad

Hej, hej!
Nu sitter jag vid skrivbordet och har precis kommit ut från duschen. Innan de så åt jag middag.
Var super kul på orkestern idag! Är alltid de veckan innan konserten när alla liksom kan låtarna :) (juste har btw konsert nästa måndag...) Var dock lite tråkigt den första typ halv timman när Pree Nacka var med och spelade( de är dom som ska börja nästa termin som är med och provar en gång...) Men som sagt de var ju bara en halv timma :)
Nu ska jag smörja mig och borsta håret sen kolla lite på glee och läsa innan jag går och lägger mig. I morron så är de tisdag då rå, om någon har missat de ;)  Tror att de blir en vanlig dag i skolan och sen efter de så är de ofc ridning. Sen kommer de nog att bli lite plugg när jag kommer hem där i från :)





Oredigerad, osminkad men ny duschad Maja leker  med Photo Both, här ser ni resultatet!

Mellis

Heej, heej!
Nu är jag i köket och äter mellis :) Har precis övat lite på spanksa glosorna som är tills i morron och ska fortsätta med de efter jag ätit.
Sen runt typ kvart över 4 så ska jag åka till orminge med mamma och köpa nån fika som vi skulle ha med oss till orkestern sen direkt vidare till orkestern. Och kommer väl hem runt 7 tiden :P

Saknar verkligen dig fia! Speciellt när jag kollar på bilderna du tog när jag var nere i skåne :)

Kram!

Spanska läxan

God Morron!!
Nu sitter jag på spanskan. Håller på att skirva upp glosorna men jag har dom redan ;) Innna de så hade vi idrott, körde basket men ingen match så de var inte så kul men mycket bättre än fys som vi haft dom senaste veckorna.(ojj vilken tävlings-inriktad-männiksa jag lät som där!) Typ 10 över tror jag de är så har vi lunch och sen spanska igen. Sen som sita lektion har vi svenska. Typ bara språk idag!
Men måste stänga ner datan nu!
Puss! <3

Vampire Diaries

Har preics kollat på ett ansitt av vampire diaries. Var typ as länge sen jag gjorde de! Men älskar de fortfarande ;)
Innan jag satte mig och kolla på duschade jag och smorde in mig :P
Nu så ska jag gå upp och kolla på tv med familjen eller kolla på et avsnitt av Glee. Kommer i alla fall inte blogga mer i kväll så säger god natt!

I morron blir de en vanlig måndag. Först skola som vanligt, fast vi har ingen hamkunskap så slutar ganska tidigt :P Sen hem och plugga och äta mellis. Runt halv 5 så drar jag till orkestern och är där till halv 7 och kommer hem runt kvart i sju. Då äter jag middag och duchar. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra men de får ni se i morron!

Sov så gott!! <3

Slut på ändringar

Nej nu ska jag sluta att ändra en massa. Har hållt på i snart 3 dagar och ändrat saker i bloggen. Så nu får de räcka. Men tänkte ändå fråga, hur tyckte ni att de blev? Själv blev jag nöjd, en ganska så ren design men har med allting jag vill.

Inte världens bästa bild på mig kan man ju säga.....

Dax för middag nu sen dusch och efter de blir de lite tv titt :)

Lite mer blogg design

Har precis fikat med familjen. Åt upp de sista på kakan från igår och tog en macka och te :) Nu har precis mamma, pappa och magnus åkt in till stan. Dom skulle typ kolla på ett ställe mamma skulle till med sin klass under veckan... Eller nåt sånt...
Sitter i alla fall här i vardags rummet med Tesa och Cila och lyssnar på radio nu. Dom håller på att göra nåt skolarbete och jag sak precis fortsätta lite med designen :)
Några tips på vad jag sak göra?? :)


Varför går de inte?

Ha suttit as länge nu och jobbat med att ändra bekrundsfärgen i menyn men de funkar aldrig! Inte med något säta alls!!!
Någon som vet hur jag ska göra? :)



Svar till fia:

JAGSAKNARDIGMEDKUSIN!!LÄNGTARTILLMALTASÅATTJAGDÖRMENVISKAHADEASBRAIGREBBESTADTILLPÅSK,
KANINTEVÄNTAPÅATTVIKOMMERDIT!!


hahah, kram iaf :D

Städat :P

Nu jag städat aaaas mycket på rummet! brhödes verkligen, har inte gjort de på flera veckor :P Men nu är de rent och fint över allt i rummet :)
För tillfället sitter jag och chattar med kära kusinen Fia. Saknar dig super mycket fia!!! Är så himmla taggad på påske och malta!!!

hahah tror att jag ska sätta mig och spela de lite ;)

Ska chatta vidare nu, ses <3

Sommartid

God morron! Sovit gott? de har jag! Sommnade så fort jag la huvet på kudden i går kväll och blev väckt av mamma för en halv timma sen! Hahaha, behövde väll ta igen mig från i går när jag typ inte sov någoting :P
Men nu har jag i alla fall precis ätir frukost så ska gå upp och tvätta av mig i ansiktet och sen byta om. Vet inte riktigt vad som kommer hända idag. Kanske fixa lite på rummet :) Slänga ut tv:n som inte funkar och i stället ta tillbaka CD spelaren.

Så här såg man ut i går när man var ute då ;) kommer nog bli samma kläder idag.
Linne: H&M
Mjukisar: Lindex
Kofta: H&M

Ps: Statistiken har gott upp jätte mycket dom senaste dagarna! Känns jätte bra så fortsätt så! <3

Hela familjen sover i soffan xD

Hahaha nu e de bara jag som är vaken här :D hela familjen har sommnat i soffan. Cila sommnade så fort hon kom hem :)
Men antar att jag ska väcka alla nu och gå och lägga mig jag med. Vaknade ju facktisk innan halv 8 i morse så borde hålla på att sommna!
Sov så gott i alla fall! <3

Grejar med en massa saker :D

hhaha aa håller på att greja med en massa olika saker därför alla dessa konstiga inlägg :)

<a href="http://www.commo.se"><img src="http://www.commo.se/webicon.gif" border="0" alt="Reggad på Commo.se" ></a>

Earth Hour

Heej, heej!
Sitter här upp nu med familjen. Vi har precis spelat TP under tiden att det var Earth Hour. Super mysigt, gör alltid de på Earth Hour :) Är dock tråkigt att Cila har slutat vara hemma dom här kvällarna. Hon är inne i stan och kollar på en konsert som dom alltid håller där man får se hur stan släcks ner. Tydligen väldigt häftigt :)
Middagen blev i alla fall väldigt lyckad. Fast jag höll på att glömma och göra förträtten men kom på de typ 10 minuter innan vi tänkte sätta oss och äta så han med och göra den ändå ^.^
Och kakan blev också super bra! Så himmla god, som tur va för jag stog och bakade den i ca 1 och en halv timma! Sen var de bara dags att sätta i gång med själva middagen :)

hahaha en dålig wevcam bild på hur mycket jag kladdade ner när jag bakade xD Man skulle knåda degen med händerna så allting jag tog i blev helt jätte kladdigt!

Nu ska jag sitta lite vid datan och kanske fixa lite till saker med bloggen annars bara vara inne och surfa på nätet :)

Jag gjorde de!!

Åhh! Äntligen så blev de bra igen!! Till och med designen blev ju bra!(om jag får skryta lite ^.^) Nu känns de myk bättre!
Nu ska jag sätta på mig en jacka, skor och ett par solglasögon(!) och gå ut och sola lite, känner att jag behöver de nu efter timmar framför datan :)

Vad tycker ni om nya designen då?

Har btw kommit på vad jag ska baka. Blir en Chokladkolapaj :D Hahaha, den fanns i boken jag fick i fördeledagspresent ^.^ Så kanske om typ en timma så åker mamma och jag i väg för att handal grädde och mörkchoklad som ska vara i kakan :)
Ha de bra så länge!

Fortsättining

God morron!
Nu sitter jag vid skrivbordet om bytt och mår så mycket bättre än i går! Idag känner jag mig facktisk frisk!
Men de e jag nog inte... Sommnade vid typ halv 12 i går och vaknade innan halv 8! Jätte konstigt! Men de var ändå skönt. Låg kvar i sängen och kollade på 1 och en halv film :)
Nu har jag precis lagt in dom rena kläderna i garderoben, bäddat sängen och tagit undan lite på golvet.


I kväll så ska jag laga en riktigt god 3 rätters middag till familjen. Har alla rätter utom en... Efter rätten. Så ska sätta mig och kolla lite på de nu, kolla i lite böcker och kanske på nätet för att hitta något som passar :)
Har ni något förslag på vad jag kan baka?

Får se om jag bakar så fort jag hittar nåt( om allt finns hemma asså ;) ) eller om de blir lite fortsatt jobb på bloggen :) Men hoppas iaf att ni får en bra Lördag i de fina vår vädret!!

Blivit för trött

Okej, så länge du inte vill komma åt menyn eller kolla på inläggen som ligger längst ner så går de bra att läsa bloggen. Men jag håller på att få lite panik här för de funkar inte att fixa! Menyn har liksom hopppat ner under alla inlägg och bloggen blir smalar och smalar ju längre ner man kommer! NÅGON SOM VET HUR MAN FIXAR DET HÄR?!?!?!?! Isf kommentera och hjälp mig!
Kommer inte kunna fixa det här i kväll, är alldeles för trött nu och har börjat få ont i magen igen.. Men kommer att fixa det i morron ist! Lovar de :)
kommer inte heller blogga mer i kväll. Ska sätta på Eclips och lägga mig i soffan där uppe med familjen :)

hahaha så åt vi melon på Samos xD

Renovering

Håller på att "renovera" bloggen jsut nu så ignorera hur den ser ut :)

Klippning på Fredag

Heej, Heej!
Mamma har precis bokat klippning till nästa fredag så jag har suttit och funderat lite på hur jag ska klippa mig.. Vill inte klippa bort så mycket hår för jag håller på att spara till långt men skulle ändå vilja att de händer något med håret :) Så funderat lite på att klippa upp de lite där fram och kanske slinga lite röd/bruna slingor. Vad tror ni om de?
Hahaha, funderar alltid så mycket på hur jag ska göra med håret när de är dax för klippning :P

Annars så har ju Hilary Duff så sjukt snyggt hår!

Nu ska jag sitta lite vid datan, kanske börja på en ny design, en lite "vårigare" men får se hur de blir :P
Iaf ha en fortsatt bra fredags kväll, hoppas att ni haft en roligare fredag än mig! :)

Gammla arkivet :)

Nu har jag precis kollat på ett avsnitt av Glee och ätit lunch. Gick facktisk bra att äta, har iaf inte fått ont i magen än! Men känns verkligen som en jätte tråkig fredag, bara ligga hemma och vara sjuk! Hoppas att jag är frisk i morron så att jag kan vara med nån då :P ;Men tänker iaf inte att träna något den här helgen efter som att jag har varit sjuk så mycket. Fast de kommer nog inte hålla för jag älskar att träna! Känns så himmla bra sen näm man kommer hem liksom :P

Åhh gud!! Bjuder asså! Första bilden jag laddade upp på de då varade bloggen majaslivssaga.blogg.se xD hahaha de var typ i fyran!


Hittade den när jag satt och kollade i gammla bloggarnas arkiv :) som jag gjort typ den senaste timman :P

Typ magsjuk.....

Heej och God morron på er!
Just nu sitter jag i sängen här hemma, e typ magsjuk. Var tvungen att gå hem från föräldra middan i går för att jag hade så kramp i magen, jätte synd verkligen för på kompisarna låter de som om dom hade de jätte kul sen när alla hade gått hem :) Sen så kunde jag inte njuta av maten för att jag hade så ont! Så de var ju inte riktigt en lyckad kväll kan man säga.
Men har iaf inte haft nån kramp i magen sen jag kom hem i går kväll så hoppas verkligen att de har gått över...  Men känns så synd att vara sjuk på en fredag då jag alltid är med kompisarna! Plus att jag typ har varit hemma hela den här veckan! Men antar att jag bara aldrig blivit frisk.
Nu ska jag iaf försöka äta något till frukost. Hoppas att jag inte får ont av de för e riktigt hungrig nu. Sen så vet jag inte riktigt vad som kommer att hända med mig men hittar säkert på något :)


Men ska inte tråka ut er mer med min tråkiga dag så hoppas att iaf ni får en bra dag! <3

Snart projektid :)

Sitter på engelskan nu och ska snart ha projekttid :) Då ska vi typ duka och fixa de sista inför föräldra middan i kväll. Några ska åka och handla och några ska fixa som sista preiserna. Men jag ska iaf vara kvar och duka :P
Sen så slutar vi vid typ 3 och då åker jag hem och byter om och lite sånt. Sen 4 bussen tillbaka till skolan och laga mat till middan :)
Tänkte bara säga att jag tycker synd om dig Ebba! Synd att du blev sjuk just idag när vi har middan!
Men tycker iaf att ni ska ta och gå in på hennnes och Ellens blogg för dom båda är hemma och är lite sjuuka.
Men ska fortsätta jobbba nu :)
Kram! <3

Lite besviken......

Blev lite besviken på dansen idag om jag ska vara ärlig... Trodde att de skulle vara mer streat/hiphop men skulle tydligen vara disco.... Så de var jag inte riktigt brädd på. Sen så han vi inte dansa nåt för lokalen var upptagen. Men hoppas verkligen att de blir bättre nästa vecka, då ska vi börja vid 5 i stället och så e man lite vanare vid att dansa.


Men nu ska vi inte vara negativa! Jag har ju världens bästa sommar att se fram i mot! (hahaha, kommer verkligen att leva på de hela våren xD)

Bild som Sarah tog på Jullovet

Nu har jag precis duschat och ätit midda. Om några minuter så börjar Grey´s Anatomy så ska kolla på de och sen blir de nog sova :P
I morron blir de en lite annorlund dag. Fram till typ lunch och lektionen efter så är de typ helt vanligt. Sen så på Svenskan och projekt tiden ska vi fixa inför föräldra middan. Handla och lite sånt. Slutar typ 15.10. Sen ska jag vara till baka på skolan vid 16.15 för att börja fixa middagen. Sen tror jag att de var vid halv 6 eller 6 som föräldrarna skulle komma. Så då blir de middag med dom som slutar typ 9 eller nåt. Så kommer nog hem halv 10 eller 10. Lite jobbigt men har sovmorron sen på fredag till typ 10! Så de e super najjs!

Ojj, nu börjar de där uppe!
God Natt alla underbara!<3

Drar till dansen

Nu e jag hemma, fast ska dra till dansen nu :)
Lollo och jag han inte klart med läxan men får fixa de nästa vecka ist. Tror inte att vi har så myk kvar :)

Bild tagen från we<3it

Men måste dra nu!

@ Lollo Ö

Heej, heej
Nu sitter jag i Lollos kök och håller på med en hemkunskaps läxa. Går inte så fort med aja ;) Vi har precis ätit mellis.
Sen när jag kommer hem så ska jag äta nåt lite snappt mellis(typ en banan) sen drar jag till folkan och dansar :) Ska bli as najjs, fast har inte dansat på typ över 1 år så de kommer nog inte gå så bra :P
Men måste fortsätta nu iaf :)
Ses! <3

Har betämmt att jag är friks nu

hahahah, aa orkar verkligen inte vara sjuk längre så kag bestämmde mig för att jag är frisk så att jag går till skolan idag :)
Har precis ätit frukost och ska byta om, borsta tänderna, sminka mig och packa lite saker :P

Juste en liten sak om tävlingenn.... Ni måste kommentera och säga att ni är med. Och glöm då inte att skriva er blogg addres så jag ser om ni lönAR :) <3

DE E HELT STÖRT!!!!!!

VET NI HUR J*VLA CP BRA SOMMAREN 2011 KOMMER ATT BLI ELLER???(sorry att jag svor....)
Den kommer börja med att min syrra tar studenten och hela släckten kommer och bla, bla, bla. Roligt iaf :) Sen en kortis i skolan. Vidare ner till skåne för att fira min kusin som tar studenten, super kul. Allltid lika roligt att träffa dom och vara där nere :) Sen hem typ 3-4 dagar i skolan under den tiden packar jag. Och sen de bästa....... Jag drar ner till skåne igen för att åka vidare till köpenhamn... därifrån åker jag till..............MALTA!!!!!!!!!! BOKAT OCH KLART, DEN 15/6 DRAR JAG OCH KUSINEN MED MÅNGA ANDRA SVENSKAR IVÄG PÅ VÅR LIVS STÖRSTA SOMMAR!!!!!

Nu har jag preics bokat och de är dags för lite tv med DH och godis!!

I have uppload it before, but i do it agin. Because I can´t stop loving it!
Puss!! <3

No

Sitter på no:n nu. Innan de så hade vi läsning. Har äntligen läst ut En Komikers Uppväxt.
Mår inte bra idag heller, med andra ord mår as dåligt! Så tror att jag går hem efter No:n. Mamma e fortfarnade hemma. Hon har typ 40° feber så hon har väll smittat mig antar jag :/
Tror inte att jag har feber så får väll ta hand om henne lite grannna idag :)
Nu ska jag nog vara med lite på lektionen... Hahhaha låter lite skumt :)
Kram! <3

Ses i morron

Ska stänga ner datan nu och gå upp och kolla på tv.
Tänkte bara säga God Natt <3

Frågestund och Tävling


En liten frågestund då rå, avslutar den på Söndag med svar på alla frågor under kvällen. Så fråga på nu bara! Svarar på de mesta!

Sen så en liten tävling också :)
Den går ut på att man ska "sammla påäng" Med andra ord så ska man länka mig på sin blogg och den som har länkat mig mest gånger under en vecka vinner då rå ;) Priset blir att jag länkar er i min blogg och skriver varför man ska läsa just din/er blogg. Sen så om du vill så gör jag ett logg inlägg på facebook där din länk är med :) Om man inte vill ha sin blogg på facebook så kan jag i stället göra en header till dig.

Hoppas att ni vill vara med i tävlingen och fråga :)



Nu har jag precis duschat, innan de så åt jag middag. Blev vegitarisk lasagn. Ganska gott facktiskt men tycker bättre om vanlig.
Nu ska jag sitta lite vid datan och sen så tror jag att de blir lite tv.
I morron så ska jag till skolan i alla fall. Hoppas att jag orkar med hela dagen. Känns som man borde vara med nu nör de är så nära föräldra middagen och vi inte är helt klara med filmen som vi ska göra. Men de fixar sig nog :)

Ska ni göra nåt kul under veckan?
Ha en bra kväll! <3

Skola i morron :)

heej, heej!
idag har jag varit hemma och varit sjuk,, störande att jag aldrig blir frisk men hoppas att de är över nu iaf :)
Idag så har jag inte gjort så myk, har pluggat lite och läst i boken som vi läser i skolan(en komikers uppväxt). Sen nu har jag precis kollat på film och ska innan middan åka i väg med pappa och lämmna fimen vi hyrde i lördags.
Tänkte bara säga förlåt att jag inte bloggat så myk under helgen men de e nog så de kommer bli! Man vill ju inte lägga ner tid på att sitta vid datan när man är med kompisar :)
Iaf så köpte jag tre saker i går som jag inte tagit kort på än. Men de var iaf en SUPER MEGA SÖT tröja som de e en liten gul fågel på. Den håller i en mickrofon och så kommer de noter från den. Ovan för står de TALENT. Så himmla söt! Blev helt kär i den liksom ^.^ Så till den så köpte jag ett par ljus gula så mjukis shorts. Kommer nog mest använda de som pyjamas men ändå, så himmla söt! Båda två från new yorker.
Sen så köpte jag en saltvattens sprey för mitt presentkort på kicks :)  Ricktigt nöjd med köpen och de var verkligen en super kul dag i fourum med kompisarna :)

Lyckades lösa de med bilden btw, men har inte laddat upp den som profil bild än :P

Måste åka nu! Puss! <3

Träning med Lollo och Lina

God Morrron!
Nu sitter jag vid skriv bordet och har precis ätit frukost, om typ en timma så ska jag få skjuss till ormige och träna. Ett medel pass igen :) Sen efter de så ska jag hem och duscha och typ äta lunch sen i väg till forum med Lollo och Sarah. Så de blir en ganska najjs dag :)
Vad ska ni göra idag? <3

Good Night :)

Har precis kollat på ett avsitt av Vampire diaries och nu så ska jag stänga ner datan och sova :)
I morron så ska jag nog vara med Lollo och Sarah. Fast innan de så ska jag och träna med Lollo och Lina vid halv 11.
Tror att jag skulle till forum med Lollo och Sarah men får se hur de blir :)
Iaf, sov så gott! <3

Bee Movie xD

Haha, ska precis sätta mig med familjen och kolla på Bee Movie :D
Blev asså inget med Lina så blir en myskväll med familjen ist :)
Har precis ätit midda hemma lagade hamburgare, super gott! Sen så hade Tesa bakat brownis så de blev de till lite efterrätt :)
Nu ska jag ta en kopp te och börja kolla på filmen :)


En grej som gör mitt smått iriterad bara... Jag har en bild som de e både jag och sarah på. Som jag tänkte ha som preofil bild på facebook. Så jag har klippt ut bara mitt ansikte liksom men när jag laddar upp den så kommer hela bilden ist! Med både mig och Sarah!!
Nån som vet vad man kan göra?? Behöver verkligen hjälp!
Kram! <3

Kanske blir mys kväll :)

Nu har jag precis kommit hem från friskis, var super skönt att träna verkligen. Då kan man njuta av kvällen :)
På tal om kväll: I kväll så ska jag kankse vara med Lina och hyra film :) Kanske blir nåt godis också ^.^  Men de var inte säkert att hon kunde.  Annars så ska jag nog kolla på en film med familjen.
Vad ska ni göra ikväll? :) <3

Den perfekta skinjackan


Åhh! De finns inget som är fel med den häär jackan asså! den e bara helt underbar!
Skin Jacka: Cubus 199 :-


Ojj, då failade lite med ljuset....
Kort svart tub kjol: H&M  49.50 :-
Trosor: Lindex: 59.50 :-
Sjal: 99:- Men de var 2 för 149 så jag köpte två olika, men den andra har mamma i sina kassar :)

Har precis bestämmt med Lina att vi ska på ett Medel pass klockan 3 så ska snart börja byta om. Sen så skulle vi ta ett medel i morron bitti halv 11 också med Lollo :) Känns så bra att träna på helgen asså! :)

Nu ska jag spela lite klarinnet och sen åka iväg :)
Kram! <3


Dagens Outfit


Tröja: ?? Syrrans gammla
Linne: H&M
Jeans: Julklapp :P

Precis kommit hem från Forum med mamma, ska ta kort på de jag köpte så kommer de bilder alldelles strax :) <3

God middag med familjen

Heej, heej!
Nu har jga precis kommit hem från sarah. Håller på att göra en tre rätters middag med familjen. Sak sitta i "finrummet" och ha lite musik  på mede fin dukning i kväll :) Älskar familje middagar en halt vanlig fredag/lördag när man bara sitter och har de mysigt under middagen och sen kollar man på en film som ingen i familjen har sett uppe i soffan med lite godis/chips! Så himmla mysigt asså!
Men hemma hos sarah gjorde vi inte så myk. Bakade, splade kort och typ kollade på Ronjas bilder från att hon var i Thailand :D

hahaha, en klassisk bild på thiland, ofc från google ;)

Men nu ropar dom på att jag ska hjälpa till så måste dra :D
Kramis! <3

Fredag :D

Yeayh!! Fredag! As skönt!
Har precis fått rast. Innan de så hade vi svenska, satt bara och läste en komikers uppväxt med vikarie så de var slappt ;) Om en liten stund så ska vi ha engelska, blir vikarie då med efter som att Malin är sjuk.
Idag så ska jag vara med Sarah, lollo, elin och dom... Som vanligt på fredagar asså. Tror att vi ska vara hos Sarah, skulle vara hos lollo men hennes pappa var typ sjuk så de gick inte :)
Tänkte ta lite om min dag igår efter som att de inte blev någon bloggning då:
Var i skolan som vanligt, hade vanliga lektioner fram till havl 11 då gick jag och Ella till köket. Vi skulle hjälpa till där. Så stod där och hjälpte till i typ 2 timmar. Vid halv 1 så började vi torka bordet :) Men de va gansak najjs för man fick  en julmust och en glass. Sen så hade vi svenska och projekttid.
Efter de så tog jag bussen hem och mötte syrran på bussen så vi gjorde sällskap på vägen hem. När jag kom hem så kollade jag på ett avsnitt glee och åt mellis. När klockan var typ halv 6 så fick jag skjuss till friskis, tog ett medel pass. De var najjs :D
När jg kom hem så åt jag middag, men var inte ett dugg hunrig, ville liksom inte ha mat bara. Hahaha, lite udda men aja....
Sen så duschade jag och kollade lite på tv sen runt 10 så gick jag och la mig =)

Ojj, de här blev ett väääääligt tråkigt inlägg men aja :D

Har de halsdandet på mig idag :)
Puss!<3

Grey´s Anatomy

Om typ en timma så böjar Grey´s som jag kallar de... Super najjs vecka på kanal 5 asså! Alla program börjar ju nu igen!
Men aa, har precis ätit midda och sutti och sjungit lite för mig själv på rummet. Och om typ en timma så blir de grey´s. Sen ska jag facktisk sova, så att jag orkar med skolan fast jag är lite sjuk fortfarande :) 
Hmm... Vad ska jag göra under den här timman då?  Funderar på att spela lite klarinette. Men får se hur de blir med de :)

Ännu en bild av kusinen :)

Btw.. Ett litet tips: Om du är verkigen depprimerad, eller trött och orkar ingenting! Så sätt på en super bra låt, sjung till den och se till att lära dig texten! Funkar verkligen as bra! Gör de typ jämt när jag är nere :)
Puss! <3

Lite plugg på schemat :)

Heej heeJ!
Kom hem från tan läkaren för typ 1 och en halv timma sen, har hjälpt mamma att ta undan lite grejer i huset och kollat klart på ett avsnitt Glee. Har typ sett hela sesongen nu ju! Men aja... Mår myk bättre nu så kommer nog att bli skolan i morron, om de inte blir sämmre bara :) E så konsitg när man är sjuk att man facktisk VILL till skolan!  Men sen när man är där så är de inte så kul längre....

En bild tagen av min kära kusin Fia med min kamera när jag var där nere :)

Nu ska jag plugga lite spanska och sen typ läsa ut alla sidor man skulle i sv boken :P
Kram<3


Still Sick.....

Jaha, fortfarnade sjuk då. Orkar verkligen inte vara sjuk! Men kan inte göra så myk åt de.
Idag så ska jag inte göra så myk(ofc) typ samma som igår, kolla på tv/film och försöka att bli frisk :) Fast måste duscha också, känner mig jätte äcklig och måste till tandläkaren vid typ 3. Tappade ett fästa för typ 2-3 veckor sen men har inte haft tid och glömmt att ringa, så måste släpa mig dit idag!

Ganska gammal bild....

Hade hoppats på att jag skulle känna mig lite friskare i efter midda, eller typ runt 11/ 12 så att jag kunde ta en promenad i de fina vårvädret, men känns inte som om de kommer li bättre så får väll stanna hemma och ha tråkigt antar jag!
Kramisar! <3

Super myk grattis!! :D

Åhh! Så glad jag blev nu! har 3 anledningar:
1. Ebba har fått en syster! Så de e ju roligt! :D <3
2. Desperet Housewifse börjar typ nu!
3. Min Kusin har precis tagit körkort!
Så grattis på dig Jacob!!! :D Hoppas verkigen att ni kan komma till Grebbestad till påsk nu! :DDD

ojj! Nu börjar de, Puss! <3

Spanska och Läsa :)

Ojj, oj, oj... Har suttit och kollat på tv/film sen klockan 9 iadg! Känner att även om jag är sjuk så får jag nog göra nånting annat, så ska öva lite på spanska glosorna och läsa de som dom läste i skolan idag.
Som ni kanske märker så är jag inte på ridningen idag, vilket är ganska självklart efter som att jag är sjuk men ville bara säga de!
BYL! <3

En kortis till skolan

God Morron!
Nu sitter jag vid skrivbordet och är helt färdig. Dock mår jag inge bra... As ont i halsen och huvet bara dunkar! Så bestämmde med mamma att jag skulle till skolan och vara med första lektionen och hämmta böcker och sånt, sen så skulle jag gå hem. Men måste fråga Malin om jag kan gå typ 10 minuter tidigare på den lektionen så jag inner med bussen :)
Kommer inte ta med datan till skolan efter som att de bara är en lektion och vi aldrig använder datan på  den. Så jag bloggar mer när jag kommer hem!

A pic from the weekend :) <3

Gissa vad jag gör?

Hahhaa, ofc så sitter jag och kollar på Glee, kom hem för typ en timma sen. Så har duschat och fikat lite på te med familjen. Och som sagt nu sitter jag och kollar på Glee :)
Sitter i sängen så kommer nog att kollla tills jag ska sova som väll blir runt 10 halv 11 som vanligt :) Så kommer inte blogga mer idag :)
Puss Och God Natt! <3

Orkester nu :)

Nu måste jag dra till orkestern!
Men vill bara säga att de var as najjs att komma hem för mamma hade bakat bullar så så fort man kom innnan för dörren så luktade de nybakat! Super najjs välkommnade! Hahaa,, men måste dra nu!
Puss! <3

Matte spel

Heej heej!
Nu sitter man då i skolan, har matte. Som jag iof säg har haft hela dagen! E någon skum matte dag, eller Pi -dag som dom kallar de.... Har gjort lite olika "kluringar" Under tre laktioner. Inte varit kul riktigt men helt okej, ärligt talat bättre än en vanlig skoldag.
Började vid 10 i 10 idag, super skönt! Hade typ nästan 2 timmar på mig att göra mig färdig och sånt. Så jag han med att kolla på 1 och ett halvt avsnitt av Glee. Super skönt verkligen! :)
Tror att vi slutar 20 i 3 idag, då tar jag bussen hem och är hemma i typ en och en halv timma. Sen så är de orkester till 8... Orkar verkligen inte de men de e värt de för vi ska ha så J*KLA kul i Västerås!!
Men måste dra nu!
Puss!<3

Solsidan

Nu sitter jag och kollar på solsidan med familje, fast de  e reklam nu :) De e ju typ de ända som är bra med söndagawr att de e solsidan :D
Ne men lite kort om min dag: Åkte till lollo typ 12 eller stra efter, innan de så hade jag ätit pannkakor till lunch som pappa hade gjort :)
När jag kom fram så besämmde vi oss för att baka cupcakes. Så vi åkte till orminge och köpte lite ingredienser, men så klart så glömmde vi pengarna hemma så lollos föräldrar kom med pengar. Vi handlade och kollad lite på kicks sen så tog vi bussen hem till lollo igen, bakade cupcakens på ett lite eget recept,.... Men dom blev goda. Medans kakorna svalnade i kylen så kollade vi lite på bilder som Sarah och lollo hade tagit nån gång nyligen :) Sen satte vi på en film och åt några kakor :) När den var slut så var klockan prick 6 kom pappa och hämtade mig :P
Sen jag kommit hem så har jag bara ätit och duschat :)
Men nu så ska jag kolla!

Just another pic

Vad har ni gjort idag då? <3

Ha en bra dag!

Nu sitter jag helt färdig och ska har precis ätit, ska om bara några minuter dra till Lollo, där är både hon och Sarah :)

Ignorera mitt hemska anstikte på den bilden....
Dagen Outfit iaf:
Linne: H&M
Tröja(en av dom ny!): H&M
Jeans: ??
Halsband: Fick de på en fest ;)
Väska: Födelsedagspresent för ett par år sen ;)
Sen har jag mina nya ringar från Gina :)
Hörängena fick jag också på en fest :)
Vad tycker du om den Outfiten?
Sj tycker ajg att de är enkel men snygg, Går bra att ha både i skolan och på en dag på stranden om man byter ut jeansen mot shorts :)

Btw.. Sorry att jag inte bloggade så myk i går :) Men kommer inte bli så myk idag heller efter som att jag inte är hemma :)
Puss! <3


Träning :)

Ibl förstår jag inte mig sjölv, har gått upp (frivilligt!) klockan 8 på en lördag morron! haha, ne men jag ska i väg och träna nu, tar ett pass som börjar halv 10, sen ska jag hem och dushca och efter de så ska jag vara med Sarah. Fast de blir inte så länge för vid 4 så ska vi hem till mammas moster och äta middag :) Ska bli lite kuligt :)
Men sitter helt fördig i sängen nu och kollar lite på glee ska göra de till typ prick sen måste jag bädda och borsta tänderna :)

Söta tjejn som jag ska vara med idag ^.^

Puss!<3

Glee :)

Heej, Heej!
Nu har jag precis ätit midda, 2 olika pajer. Helt okej mat men inte en favo :)
Innan de så var jag hoss Lina med hela gänget ;) Vi hade de as kul!! Gjorde inte så myk dock, mest flummade runt xD
Men nu har jag som sagt precis ätit midda så ska kolla på ett avsnitt av Glee, ska börja kolla på första sesongen nu :) Har ju bara kollat på dom som gått på TV under andra sesongen :)
Just!! Fick mina H&M kläder och boken idag, men de blir bilder i morron ist, orkar inte ladda upp  nu :)
(ofc, de går inte att ladda upp bilder!)
Kramisar!! <3

Läraren sen :)

Då sitter man i klassrummet då ;) Skulle typ börja nu, fast stog på tavlan när vi kom in att Malin var 10 minuter sen. Fett najjs :D Men iaf så ska vi ha Sv nu fram till typ 5 över ? Sen blir de Engelska i sammma klassrum och efter de So x2. Efter de så... Ne orkar inte förklara hela dagen igen, om ni vill läsa de så står de i typ förra inlägget :)
Men nu ska jag göra nåt annat :)

Vet att jag har laddat upp den här bilden typ 100000 gånger men tycker att den är så fin!! Med ljuset och allt!

God Natt Inlägg <3

Ska verkligen inte sova en men har precis duschat och bestämmde mig för att inte sitta mer vid datan i kväll. Ist så ska jag sätta mig uppe i soffan med familjen :)
I morron är de ÄNTLIGEN fredag, super skönt. Då blir de först en vanlig skoldag med Svenska, Engelsak och So x2. När vi slutar drar jag hem och hämmtar klarinetten och sen så åker jag tbx till skolan och spelar. Efter de så ska jag vara med "gänget" alltså: sarah, lollo, lina, julia, elin, ronja(?), sofie(?). Tror att de var dom iaf, kommentera om jag har glömmt någon... Tror att vi ska vara hemma hos Sarah eller Lina, annars blir de säkert hos Elin som vanligt ;)
Men som sagt kommer inte blogga mer i kväll så säger:
God Natt! Ses i morron! <3

Snabbt inlägg :) <3

Efter en kort middag som bestog av mackor med gott pålägg så ska jag nu hoppa in i duschen och sen välja kläder till i morron och lite annat sånt :) Sen  blir de nåt lite tv... Eller så sitter jag och geekar datan :)
Puss! <3

Morfar is here :)

Heej!
Nu har pappa och jag precis hämmtat morfar i orminge :) Kan kom med tåget till centralen för typ 2 timmar sen och sen tog de ett litet tag för honom att komma till orminge :)
Idag har de varit en vanlig dag, har haft ma, no, sv, engeslka, språk och projektid. Hjälp har vi verkligen hunnit med allt de? Känns som om dagen har varit as kort! Hahaha, men iaf så blev jag hämmtad av pappa när han var på väg hem från skolan vid ca 20 över tre, då åt jag mellis och kollade på The seecret lifs of American Teenagers. Ganska bra pogram tycker jag facktisk :) Sen åkte jag som sagt och hämmtade morfar med pappa.
Nu ska jag gör engelska läxan och kanske lite spanska, sen när mamma kommer hem så blir troligen lite fika :)

Old, old pic...
Men de är iaf dagens outfit, fast jag hade ett par blåa/jeans färgade byxor ist =)
Kofta: H&M
Linne: H&M??
Jeans(på bilden): Gina ;)
Jeans(som jag har på mig idag): H&M Tror jag iaf... fick dom i julklappa :)
Halsband: Vet inte, har fått de från syrran ;)

Men måste plugga nu!
Kramis! <3

God Natt <3

Ska inte gå och lägga mig riktigt än men har precis tvättat mig och ska sitta i nattlinne/tröja och kolla på tv under en filt med familjen ett tag nu. Sen går jag nog och lägger mig vid halv 11 kanske(?)
I morron blir de en helt vanlig skoldag, slutar 15.10 tror jag och då tar jag 414 hem och chillar, typ? Tror inte att jag har nåtgot planerat, ska kanske åka till forum med mamma och kolla på jeans eller skinjacka :)

(ojj, råkade bli den suddiga bilden, men de är iaf dom ringarna som jag köpte för någon vecka sen....)

God Natt på er! Sov så gott :) vi ses i morron! <3

Simmat :)

Time for some Tv, but furst some up date :)
hahaha, ja nu har jag precis pluggat lite till spanska och innan de var jag och simma med mamma. Var ganska skönt fast hade så myk träningsverk så kunde inte simma så myk. Richars körde verkligen hårt med oss på idrotten idag!
Nu så ska jag gå upp och kolla lite på Glee med familjen och så ska vi fika på semla och tee. Blev ju inte de igår efter som att semlorna var slut när vi skulle köpa! :O Var nog första "fettisdag" som jag inte åt semla på väldigt länge......

(en lite tråkig bild men så såg iaf vår stuga ut i fjällen  )
Ojjj, nu börjar de där uppe :) <3

ps: e de bara jag som tycker att de börjar kännas lite ut tjatat med dessa vinter bilder? Kommentera gärna :)
Ska nog ut i helgen och ta några fina VÅR biler ist :) <3

For now, spanska plugg

Heej!
Just nu sitter jag och lyssnar Taylor Swift, like always. hahahah,  ne men kom hem för typ en och en halv timme sen. När vi slutade så åkte jag till Orminge och köpte en liten grej till min syrra... Men de får ni inte vet än ^.^
Sen jag kommit hem så har jag äiti mellis (müslii med fil ) Och kollat på Tv.
Nu så ska jag plugga spanska, kom precis på att vi har glosor tills i morron :) så måste öva lite på dom :P

(en till bild från fjällen)

Just! Kom på en rolig sak att säga....
Fick ju tillbaka so proven idag, och gissa vad jag fick!!                Fick MVG!! :D  *stolt*
ja, e riktigt stolt facktisk!hahaha, ne men de tycker jag att man får vara när man får högsta betyget! :)


Kram på er! <3

ps: vad har ni gjort under sportlovet då?? :) : Ds

Fika :)

Heej, heej!
Nu har jag precis kommit hem från dom som passade Valle när vi var i fjällen. Var där med pappa och Valle för att ge dom en kasse med lite ost, vin och hembakat bröd som tack för hjälpen :) Lilla Valle tyckte de var super kul att träffa dom men efter ett tag så blev han rädd att han skulle behöva stanna där igen. Så han klängde vi mitt ben tills jag tog upp honom i famnen, där ifrån vägrade han att gå tills vi var tillbaka i bilen igen, hahahah älskar min lilla parvel så mykl!
Nu ska jag upp till soffan och fika med lite te och en chokladboll som Tesa bakade igår.  Sen ska jag nog ta fram kläder och sånt till i morron.
Tror att de kommer bli en helt vanlig Onsdag, matte, no, so, musik och idrott. Super skönt att vi slutar tidigt(14.10) och att jag bara ska hem då. Tror att jag har lite läxor att göra och sen blir de troligtvis lite ritning :) Känner mig super sugen på att fortsätta med en bild jag började med i Söndags.
Eller just! Vi kanske skulle filma in en grej till föräldra middan på idrotten! Så de kommer ju bli kul!

(går inte att ladda upp bilder idag verkar de som....)

Men god natt på er iaf! <3

Fifteen

Åhh! Känner mig helt slut i benen! Var super jobbigt på ridningen idag verkligen!
Blev hämmtad av pappa vid typ 20 i 3. Fick lite bråttom hemma så fick bli müsli med fil till mellis. Bytte om och sen så drog jag på mig kläderna och skyndade ut till bilen :)

Och ja, nu e jag hemma precis, ska ta en banan och sen hoppa in i duschen.

Men som sagt ska duscha nu!
Puss! <3

JORDEN AROPAR D3

Sitter i skolan ochb väntar på att klassen ska sluta, fick sluta tidigare på spanskan :)
Ska ha no nu och och sen lunch? tror jag. Iaf SARAH OCH ALLA I 7D3! OM NI LÄSER DE HÄR SÅ ÄTER VI TSM IDAG!!! :) <3

KRAMISAR!

Choklad boll

Nu duschad ska jag nu gå ut och äta en choklad boll och dricka te med mamma och Tesa.
Kom hem från orkestern för typ 45 minuter sen,, var väll najjs. Orkade inte koncentrear mig den sissta timman men aja xD
I morron blir de en helt vanlig tisdag, skola och sen ridning. Känns som de var super länge sen jag var i stallet! Även om jag var där veckan innan lovet!

haha, våra super snygga spindel chokladbollar som vi hade på halloween xD

Kommer sluta tidigare :)

Sitter på hemkunskapen nu, sitter i pavilljongen :) Suger men e najjs att vi får sluta tidigare!!
Btw... förrra bilden var från semestern.....
hahah,, fett onödigt inlägg men aja,, går inte att ladda upp bilder här så får bli hemma ist :)
TTYL! <3

Svenska

Nu har jag precis haft spanksa x2 och innan de så var de idrott. Nu så ska vi ha sv efter de hamkunskap, en helt vanlig måndag asså ;)
Fast orkestern kommer bli as lång idag, börjar 5 och slutar vid 8 :/ Lite jobbtg, plus att vi ska spela utan noter typ.... Men aja, blir iaf en timma till med kompisarna :D

Börjar typ nu så ses!
Kramisar! <3

Middag

Ska äta midda nu, har precis kollat på ett avsnitt av vampire diaries. Innan de så satt ajg och lyssnade på min nya favvo(taylor Swift) Och mest kollat runt på lite olika hemsidor, hade de super mysigt iaf. Sen har jag också beställt hem den första boken i Vampire Diaries serien, kostade bara 44kr. Hoppas att böckerna är lika bra som serien :P

Men nu måste jag gå och äta, näte verkar vara för segt för att ladda upp bilder så de kommer lite senare i veckan :)
Kramisar!! <3

Vår känsla!!!

Heej!!!!
Sorry att jag inte blggade dom senaste dagarna, men näte la ner! Har blåst mellan 20 och 30 m/s dom senaste dagarna och de var tydligen en 3 mast som hade gått sönder då eller nåt sånt....
iaf så har alla dagar sett typ lika ut, blev väckt runt 7 halv 8 och åt frukost sen när liftarna öpppnade vid 9 så stod vi där och åkte upp! Vi stannade kvar till att klockan var 4(då liftarna stängde) varje dag. De var lite olika om vi åt i värmestuga eller ute i backen, brodde lite på om vi hittade något ställe där de var lä att äta på :)
Vädret har iof varit sissodär,, sol dom 3 första dagarna, typ ingen vind 2 dagar, och sen var de lite regn(!!) och växlade sol dom andra dagarna.
Igår åkte vi iaf hem, åkte skidor i till klockan 1 och sen var de dags att åka till stugan och byta om och sen hem till stockholm,, blev en väldigt mysig resa hem, var snöstorm hela tiden! Super mysigt att åka i! Jag gjorde inte så myk i bilen(ja menar, vad finns de att  göra när halva bilen sover?) Men efter ett tag så satte jag på en film (The Perfect Man, en super bra film!!) Ett tag senare så gick vi in på McDonalds och åt middag, var inte ett dugg hungrig så fick bara bli en sallad. Efter de så kollade jag på film med Cila (Min stora feta grekiska semester, också en bra film, men kanske lite mer en familje film.) Efter de så satte Cila på musik som vi lyssnade på tsm, har från och med nu en favo sångerska som har as skön röst att lyssnda på! OCh de e Taylor Swift, kan btw garantera att de e super bra musik att sova till i bilen! Haha, även om klockan bara var åtta så kunde jag inte hålla mig vaken alls länge efter att hennes underbara röst var i mina öron!
Sen kanske runt halv 10 så var vi hemma,  tog inte in någon packning i går kväll utan gick ist in och drack te, som Magnus hade satt på. (han stannade ju hemma efter som att han hade skola.)

Sen idag så har jag mest chillat, hjälpt pappa att ta in packningen från bilen och packat upp mina saker, duschat och nu har jagv precis kommit hem från en kortis promenad med Valle. (där av rubriken,, satte bara på mig min tunna jacka när vi var ute och gick i solen. Åhh vilken vårkänsla man fick asså!! solen var varm och vägarna torra och de bara känndes vår!!!!)
Kommer inte komma bilder från resan nu för dom har inte kommit till datan än :) Men ska nog sitta och fixa med de nu.  Så dom kommer nog lite senare idag.

favo albumet med henne

Namnsdag / Ebba bloggar

Godmorgon! :D Sovit gott? Det har jag gjort i alla fall, haha. Idag så är det söndag och det är inte alls kul eftersom det är skola imorgon och det är verkligen hemskt att börja skolan igen när man har haft lov. Usch! Jaja, det är ju faktiskt inte alls långt kvar till påsklovet så man får tänka positivt ;) Idag så har jag föresten namnsdag, det är Ebba och Ebbe dagen. Så grattis alla som heter det! Nu så ska jag klä på mig mjukiskläder, Puss! ♥
/ teenlifes.blogg.se


5 mars

Hejhej! :) Nu sitter jag och kollar på film med hela familjen om en stund börjar Melodifestivalen som vi ska se på och äta glass! Mums. Idag har jag varit med julia och ludvig, och vi har ätit lunch, spelat kort och tp och lite annat! ;) när dem åkte hem satt jag vid datorn, åt middag (kyckling och potatis) och så. Hoppas ni haft en bra dag!
Puss! (PS! Läs min och min kompis Ellens blogg teenlifes.blogg.se)


4 mars

Godmorgon! Nu är det Ebba som gästbloggar här igen! :) Uppdateringen har inte vart bra här, förlåt för det! Men i onsdags hade jag 39 graders feber på kvällen så därför mådde jag inte så bra sen har jag haft fullt upp med min egna blogg + att jag gästbloggar på louise blogg också! :P Men i alla fall. Idag så har jag faktiskt hunnit vakna, fixa iordning mig, varit ute och sprungit, duschat, städat mitt rum. Och klockan är bara elva. Det är faktiskt ganska bra, haha.
Men nu så ska jag göra nåt annat. Puss ♥ /byebbas.blogg.se

Lunch

Hejhej! :D Nu sitter jag i soffan, mår fortfarande dåligt. Tror att jag har feber, är i alla fall hängig och sådär. Vill verkligen bli frisk! Det är ju inte så roligt att vara sjuk på lovet. Jaja, jag blir nog frisk snart hoppas jag ;) ungt,Idag så har jag bara tagit det lungt, handlat med pappa och åt nyss pizza till lunch.
Nu tror jag att jag ska följa med pappa och hämta Valter på dagis, vi ska gå dit så det blir väl skönt med frisk luft, haha.. Jaja, bloggar senare. Puss! /byebbas.blogg.se


Jag nyvaken igår.. hemsk bild! :P

Godmorgon

Godmorgon alla Majas bloggläsare! :)
Nu sitter jag i sängen och mår inte speciellt bra.. Igårkväll hade jag feber, var hängig, ont i huvudet och yr och idag känner jag samma sak fast jag har ont i halsen också. Jag orkar inte vara sjuk! Jaja, idag ska jag bara ta det lungt och vila eftersom jag inte mår så bra. Kram /Ebba

Ebba gästbloggar!

Hej alla Majas läsare! :)
Nu så kan jag gästblogga här, hade inte fått lösen och epost men nu har jag det! Kommer inte blogga så jättemycket här, men något inlägg om dagen kommer det nog att bli ;)
I alla fall, kan berätta om min dag. Idag så har jag varit i stan med mamma och Tilda. Shoppade, fikade och åt lunch. Jag köpte en kofta, t-shirt, skjorta och blus. Kanske lägger in bilder sen.
Men nu så ska jag mata kaninerna, sen duscha! Puss! /byebbas.blogg.se


Liten bild på mig, hihi.

RSS 2.0