Sjukt ont i benen!

Nu sitter man uppkopplad på sin egna data då rå ;) E så najjs att kunna skriva normalt!! Var dock lite korngel med att installera 3G grejen men nu funkar de!
Tänkte göra som i går, dra min dagar lite kort:
Strax efter sju så blev jag väckt av mamma, jag bytte om och gick ut och gjorde lite frukost. Sen tog de ett tag att hitta alla kläder som man skulle ha på sig och så så runt halv 9 kom vi ibäg till skidbacke. Då köpte vi lift kort och började åka. E alltid lika roligt dom första åken på året!! Under morronen var de inte så myk sol, den tittade fram i bland bara bara. Och tror att de var  ca -7° på toppen. Så hetl super väder att åka i.
När klockan var kanske halv 11 så fikade  vi en snabbis på frukt, älskar verkligen frukt i backen!! Sen åkte vi runt tyyp as myk på massa olika fjäll och åt lunch mitt i backen runt halv 1, då hade de blivit STRÅLANDE  sol så vi satt i nästan en timme och bara solade! Så härligt att solen äntiligen börjar bli varm!
Pappa och Tesa slutade åka vid ungefär 3, då gick dom och satte sig i en värme stuga medans jag, mamma och Cila åkte till klockan fyra då liftarna stängde.
På vägen hem så åkte vi för bi en skidshop typ och köpte nya vantar till mig och pappa, ska bli så skönt i morron att inte frysa om händerna!!
När vi kom hem så satte jag på mig myskläder och satte mig under mammas värme filt och kollade på en film med Cila :P Vi kollade på Hoyne, en helt oke film men finns bättre :)
Vi kollade fram till maten som vi åt strax före sju. Blev en stekt kotlett med lite klyftpotatis, super gott bortsett från att vi typ inte har några kryddor!
Nu efter maten så har jag duschat och sitter och har så sjukt ont i ena benet! Bror troligen på överansträngning, hoppad bara inte att de är så dåligt att jag inte kan åka i morron! E ju så sjukt kul att åka!

Nu ska jag nog gå och lägga mig snart, eller iaf göra nåt åt mitt ben! Kanske kommer kolla lite på filmen som familjen kollar på.


Btw.. de kommer inte bli några bilder alls nu under den här veckan för näte är för segt så de går liksom inte att ladda upp bilder, går knappt att ladda upp ett vanligt inlägg. Men lovar att de ist blir ild bomb när jag kommer hem!

Ha de jätte bra där hemma! Själv som ni kanske har förståt så har jag de så super bra!! xD <3

Night, night!! <3

Pappas Data

Nu sitter man i stugan då rå ;) Kom fram för några timmar sen men inte kunnat blogga för en nu.
Kan dra lite kort om dagen:
mamma väckte mig vid typ halv 7, gick upp och åt frukost, bytte om och satte mig i bilen. Vi åkka till att klockan var ca halv 12, då åt vi lunch på McDonals. Jag kollade typ på film hela tiden, eller till typ 10 sov jag sen kollade jag på film. Såg på Step up(en film jag verkligen rekomenderar)
När klockan var kanske 3 halv 4 så  var vi vid skid uthyrningen, jag och mina systrar hyrde hjälm och mamma ett par skidor. Sen tog de ett tag att åka till stugan så vi var här runt halv 5.
Sen vi kommit fram har vi packat upp(i vår super lilla, men gulliga stuga. Kommer bilder innnan jag åker hem) De finns typ ingen plats att lägga saker på eller så men den e mysig. Och nu har de äntligen börjat bli varmt. Tyvärr så finns de knappt något varmvatten så man får ta kalla och korta duschar.
Till middag blev de en kyckling sallad som Therese hade gjort.  Sen tog vi lite efterrätt som jag gjorde igår ;)
Tyvärr så finns inte 4:an här( hur nu de går till när de är en gratis kanal!) så de blev ingen solsidan ikväll.

Så de var lite om dagen :) Vill bara säga tack till alla fina kommentarer! Såg att jag fått några stycken under  dagen och de blir man verkligen glad av! Då blir de myk roligare att blogga!
btw... Jag brukar ju vara gansak  "aktiv" med att kommentera på andras bloggar, men kommer inte bli så myk sånt under lovet. Kommer inte vara så myk vid datan och kommer spendera den tiden som jag är vid datan med att blogga eller besöka mina närmsta kompisars bloggar. Men kommer tillbaka med kommentrandet efter lovet!

Om de blev många stavfel i de här inlägget så är de för att jag skriver på pappas data och han har typ as stroa tangenter så jag träffar lite fel i bland.... ^.^

Kommer inte bli så myk bilder under veckan heller, efter som att vi ofta kopplar upp nätet på pappas data. Och där har jag inga bilder :) men kanske några bilder som jag tar med kameran.


Nu ska jag sitta lite vid datan en kortis sen troligen sova. Blev en tidig morron idag och kommer bli i morron med.

Sov så gott alla underbara läsare!! <3

Sleep Time

Ska gå och lägga mig nu, vet as tidigt men ska upp typ 6 i morron för att åka i väg till fjällen. Kommer nog iof bli en del soveti bilen men kommer bli en as jobbig morron om jag inte går och lägger mig :)
Kollade aldrig på Melodifestiveln, geekade Vampire Diaries ist :P Så nu har man då kollat på 2 avsnitt av de :)

Sov så Gott Alla Underbara Läsare!! <3

Melodifestivalen

Sitter och lyssnar på halejuha nu och har precis ätit midda :) Om några minuter så ska jag gå upp och kolla på Melodifestiveln :) första gången för i år facktiskt, brukar alltid kolla varje avsnitt men har bara inte blivit så i år :P
Har också fixat så att Ebba kommer att gäst blogga här under veckan, dock inte så myk men kanske 1-2 inlägg/dag. Men jag kommer ju också att göra 1-2 inlägg/ dag så de blir ganska myk bloggning iaf :P
(går inte att ladda upp bilder.... men bild texten skulle iaf vara:)
Saknar dig så sjukt myk Sarah!! Längtar till att du kommer hem så att vi kan träffas!! <3 <3 <3



Allting klart =)

Nu är allting packat och klart, pappa håller på att lasta ut de i bilen och om bara en liten stund ska jag äta middag :)
Har inte hittat någon som kan gästblogga än. Men ska se om de finns någon som vill :P
Men de ända problemet är att jag inte har en bra bok. Så ska leta lite här hemma. Är nämligen någonting som jag tycker känns viktigt med en skidresa. Att ha en bra bok att läsa när man kommer hem efter en lång skiddag.
Har du något tips på en bra bok?
<3

Tips, tips, tips!!! :D

Kram!! <3

Waka, Waka

Har precis ätit lunch nu, innnan de så har jag tagit undan en masssa på rummet. Var verkligen as stökigt innan :)
Till lunch åt jag en tråkig tallrik med musli och fil yougurt.
Just nu så sitter jag och lyssnar på Waka, Waka :D haha en super bra låt som verkligen får en att bli glad!! Känner att man behöver en sådan låt nu när jag myk häldre skulle sitta och geeka datan än och packa :)
Btw, vi kommer ha internet upp i Tänndalen men vet ändå inte hur myk bloggning de kommer och bli.. kanske kommer be någon att gäst blogga i stället efter som att de bara kommer bli 1-2 inlägg/dag för mig.
Men nu ska jag somsagt börja packa :P

Old, old picture... :)

Kramisar! <3

Packning

Nu ska jag ta en promenix med hunden och sen packa lite, vaknade för typ 1 och en halv timma sen(?)  Har bara ätit frukost och kollat på tv :) Men nu måste jag sätta i gång och fixa!
TTYL! <3

Slut signal xD

hahaha, såg precis reklam på tv:n, den dära headern sholder reklamen. Där han inte behöver tänka på mjäll och därför när han går och lägger sig så tänker ha på "slut signal"
hahahah de va lite random men aja.....
Nu kommer jag stänga ner datan för kvällen så blir ingen mer bloggning idag.


I morron blir de en slö lördag, ska typ bara packa, städa lite på rummet och kanske träna :) Men ska iaf först ha en lugn och skön morgon :P

En av designerna som jag gjorde, går så klart att ändra förger och sånt. Där dom svarta rutorna är kommer de vara bilder som du har skickat till mig :)

Btw statisken har gott super bra dom senaste dagarna!! Fortsätt så, de glädjer!

PussoKram! <3

Ny klänning

Fick precis en klänning av systern :) hon hade köpt den på tradera men var tydligen för liten så då fick jag den ist!! ;D åhh den passa perfekt :D

Liten bild på den :P Sitter och funderar på om de går at ha den i sommar, isf blir de nog den på alla studenter och skolavslutningen :)

Fick en väldigt fin kommentar också som jag tänkte svara på:
Från: Claudia
Åhh vad fin blogg! ;)
Hänt idag?

Sv: Tack så myk!! :) Jaa, vad har jag gjort idag? Typ varit i skolan, haft prov. Sen spelat klarinette(like always om fridays ;) ) sen varit med kompisar och nu sitter man och kollar på let´s dance :P Så inte så myk!

Vad har du gjort idag då??


Men som sagt, nu ska jag kolla på let´s dance!! <3

Im a litle geek.. ^.^

Jaha då var man hemma dårå :) Sitter och geekar unblock me xD haha ne men de spelet e facktiskt roligt :)
Btw tror jag kommer göra nåt ovanligt idag,, duscha på en fredag. Okej, de där lät skumt, men asså jag duchar typ aldrig på fredagar, efter som att jag alltid tränar på lördag morogon(dock inte i morron, vill ha en lugn och skönt morgon på lovet) Så då då måste jag ju duscha igen på morgonen och de e helt onödigt!
haha,,, jag då vet ni de iaf.....

När jag klarade en bana ^.^ *stolt*

Nu ska jag inte göra så myk, som sagt kanske ducha .....
TTYL! <3

@ Ronja

Nu sitter jag hemma hos ronja, alla geekar data så då gör jag de med :D
Ska göra lite olika headers och lägga upp på bloggen så om du vill ha en header/design så är de bara att maila :) ([email protected]) Men som sagt ska lägga upp lite exempel :D

En dålig bild på mig just nu ;D

Karmis!! <3

So prov check!

Har precis gjort klart so provet, nu väntar de fika i klassummet så fort Agge kommer tillbaka från lunchen!!

Var så himmla nervös innan provet! Skakade som bara den! Under hela lunchen så satt jag och skakade! Gud assså, hatar verkligen prov!! ;D
E så skönt att de är över nu!

Bloggar mer efter skolan! Lättade kramisar! <3

TGIF!!

Åhhhh! Äntligen fredag!! Har varit en jobbig vecka, eller 2 jobbiga. Haft kanska många prov och sånt och vartit förkyld samtidigt! Inte varit skönt! Men nu är dom iaf över! Och så e de sista dagen innan sportlovet! Som jag sa i går så ska vi ha en ganska så bra dag, bara 3 vanliga lektioner och sen ska vi fika på den sisat :D

Lilla Valle ute i solen för nån vecka sen.

Nu e jag typ helt klar ska bara läsa 2 sidor i so boken och sen får jag skjuss till skolan. Kanske kommer en dagens outfit senare idag... Får se vad jag känner för :)
Btw blir de ingen simmnig idag, mamma hade typ för myk att fixa in för resan så hon han inte.

På tal om de så vet jag inte om de kommer bli någon bloggning där borta, vet inte om vi kommer ha internet men om vi har de kommer de iaf inte bli lika myk som vanligt :) Men ska försöka :P

Puss! <3

Slut körd!

Körde as hårt på passet idag, blev nästan ingen kondition men as myk styrka! Var as jobbigt men nu känns de iaf bra igen!! Orkar knappt gå upp för trappen så de får bli en tidig kväll i kväll. Kanske runt halv 10 10 nånting kommer jag hoppa i säng :)
I morron är de fredag(ofc!)  vilket betyder sista dan innan sportlovet! Så de e super mega najjs :D Har 2 vanliga lektioner och sen 1 prov och så ska vi fika på sista SO lektionen. Efter de så ska jag nog vara med några kompisar från gammala klassen och kanske simma med mamma :)
Nu ska jag läsa igenom so en gång eller två och sen sätta mig en liten stund och kolla på tv. Så kommer säga god natt nu!

Hahaha bara råkade googla och se den hära super söta ankan! Känner mig lite som den just nu iaf!

Korta svar!! :)

Hemma från Cleo nu, vi bakade typ bara och sen kom jag hem med halv 6 bussen. Och har precis ätit midda. Sen nu om typ en kvart så ska jag och systrarna på ett Core pass på friskis. De ska bli najjs :D HAr inte tränat sen i tisdags så könner mig lite smått dålig :P men de kommmer ju iaf bli as myk träning nästa vecka när jag ät i tänddalen :)

Tänkte slänga in lite svar på 2 kommentarer bara :)

Svar: Tack för komplimangen haha va bra att de var gott xD


Svar: ÅHH!! Stackare! Men jag hoppas verkligen att du menar 38,8 ° inte 28.8 för då är du ju typ död....... :)  Hahahah men aja, krya iaf! <3

Men måste byta om nu!! Ses! ;) <3

Time for some .....?

Nu ska vi har svenska,, Malin skulle typ bertätta en grej som hon sa att "ni troligen har glömt bort....." Så då blev man lite nyfiken :)
Till lunch var de nån kyckling gryta med ris eller pasta. Innan de så gick ellern hem , hon typ frös och hade ont i huvet så de var lite synd. Speciellt nu när de snart är lov. Då vill man ju inte vara sjuk! Så  krya på dig ellen!! <3

Ojj då ,, börjar nu! Så hinner inte ladda upp en bild :) <3

Engelska :P

Sitter i skolan och har Engelska nu, slutar om typ 20 minuter. Då har vi No, sen tror jag att vi har lunch...
Ajaja efter skolan idag ska jag iaf vara med Inez och Cleo, tror att vi skulle vara hos Cleo, om de gick asså :D
Sen när jag kommer hem så blir de nog träning och sen bara slappa lite, kanske plugga till so:n och engelskan men kan typ allt så behövs inte riktigt :)

En av dom lite dåliga bilderna från stranden i skåne :)

Ses! <3

Time for som TV

Ny duchad och in smörjd springer jag upp till tv:n och kollar på Glee nu :)

Pluggning

Hahaha upptäckte precis att de var så myk mer intressant med datan ön plugget xD

Men man får väll fortsätta plugga nu då ;)

Pluggning

Hahaha upptäckte precis att de var så myk mer intressant med datan ön plugget xD

Men man får väll fortsätta plugga nu då ;)

Plugg, plugg och ännu mera plugg....

Jaha, nu sitter man och pluggar då rå. Har varit hemma i kanske en och en halv timme(?) Vartit ute med hunden och gjort mellis(äggröra med en macka och te ;) hehe min favo ) Och sen dess har jag bara pluggat! Vilket liv man har va?
Tänkte slänga in en plan för kvällen ;)

(hahahah verkligen fin... känner mig iaf som på bilden ;) )

Kramis! <3

FÅTT MATTEPROVET!!!

Har precis fått matte provet.. fick  19/25, helt okej men inte nöjd men aja, får helt enklet göra bättre nästa gång
Ville bara säga de!
Puss!

I al alone :(

Nu sitter jag i skolan,,, helt ensam(de e de rubriken står för) Ska ha matte snart och sen Musik så de e najjs :D Ska typ få tillbaka matte provet.
Men nu kom lina så ska snacka med henne ist :D
Ses! <3

Sov så Gott!

Har precis kollat på ett avsnitt av Vampire Diaries och nu ska jag sätta på ett till och sen fixa lite grejer inför skolan i morron och sen blir de sängen :) Så säger godnatt nu!

I´ll Just made it!

Köttbullar och stuvad mackaroner

mmmm, e as hugrig och de lucktar mat i hela huset! Hhaha, som ni kanske förstår så blir de köttbullar med stuvademackaroner. Har typ allti tyckt att de e super gott ;)

För typ en timme sen kom jag hem från ridningen och har precis tagit en duch och smörjt in mig med HTH. Nu om bara någon minut så är de mat, efter de så får de bli en del plugg. Har ganska myk läxor den här veckan: Spanska  x2, So(typ prov :S ) och en maaaaaaaaasa engelska glosor. Så de e väll bara att sätta igång med de!

Haha de gör mig ju inte bara lite mer hungrig xD

Puss o Kram! <3

24 mars

Har precis haft samling och nu har man då engelska, på samlingen besämmde vi att vi skulle ha en föräldra midda den 24 mars :D så jag tänkte bara säga de, hahahhaha lite random men aja :D
Puss! <3

Lite planer :D

Rast nu sen samling och engslska med vikarie, hem och sen ridning :D najjs dag men e så sjukt trött. Skulle helst vilja stanna hemma från ridningen idag men behöver träna och jag har inte varit där på ganska läng......
Sen när man kommer hem så blir de lite so och spansak plugg, blir mer i morron efter skolan, då har jag ingenting som jag måste göra eller så :P Sen på torsdag så ska jag vara med Cleo och Inez (eller?) vi ska baka inför fredag, skulle ha med oss någon kaka så skulle vi fika på de på so:n.
hahahhaha märkte att de höll på att bli en veckans planer xD så ska sluta skirva om vad som händer i veckan ;D
Puss! <3

Dagens Outfit <3

Nu sitter jag i skolan och har precis haft matte, om typ 5 minuter så blir de No och sen lunch ;)
Tänkte slänga in en dagens outfit bara :D

Bara en helt vanligt, ganska tråkigt out fit :)
Kofta: Cubus
Linne: H&M
Jeans: Gina
Halsband: Fick de av Lina ;)

Sen har jag mina nya ringar också från Gina :D

Men måste dra nu!  Ses! <3

Duchad och klar :)

Nu har jag precis tagit en super lång varm och otroligt skön duch. Kom hem för typ 2 timmar sen och åt midda, har bara gjort allting väldigt lungt och tagit mig tid liksom :)
Nu ska jag kolla lite på tv och sen sova, ska lägga mig tidigt i kväll.

I morron är de som vanligt skola och sen ridning, så inget sådär sepeciellt kul men snart är de ju lov!!

Sov så gott alla underbara läsare! <3

Tea Party :D :D :D

haha har precis haft spanska och nu ska vi ha engelska och hemkunskap, fast vi ska baka sconse på engeslskan och fika på hemkunskapen så de e en as najjs dag från och med nu ;D
Blev bara lite glad nu när jag upptäckte de :D de gjorde liksom min dag!
haha, vad har ni för er i eftermidda då?? :) <3

Var så svårt att åka i från lilla söta Valle idag, han hade sovit i min säng hela natten och nu i morse låg han uppe vid kudden och gosade med mig! Ville verkligen inte gå till skolan då utan ta upp honom och täcket till soffan och kolla på en rikigt bra film!

Men nu börjar vi!
TTYL! <3

Off for toningt <3

Har precis kollat på Solsidan och lite på Time Out, men de e ganska dåligt så ska i stället kolla på VD(min egna lilla förkort ning på Vampire Diaries xD )
Kommer inte blogga mer i kväll, så ses i morron!! :D <3


The Vampire Diaries

Efter myk(*host host*) Plugg så behövs de lite avkoppling framför Vampire Diaries.....

Time for som studing :)

Heej!
Nu har jag precis varit ute och tagit en riktigt lång springrunda. Var super skönt men men också sjukt jobbigt! Nu ska jag göra lite styrke träning på rummet och sen ta mig en skön dusch. Sen kommer de nog bli lite kort plugg, har 2 läxförhör i veckan som kommer.
Puss! <3

Älskar verkligen solen!!!

Åhh! Vet ni vad jag vaknade upp av i dag? Av att solen lös ingen genom mitt fönster! Åhhh! De var så härligt!

Vaknade iof vid halv nio, tog upp datan och satte mig och kollade på The Vampire Diaries :) Sedan runt halv 11 så hade mamma gjort en underbar brunch, med pankakor, olika sorters sylt, fruk, olika yougurtar, hembakat bröd m.m m.m !! SÅ himmla bra start jag fick på dagen asså!
Under frukosten så gav vi syster Theres(haha låter verkligen som en sjuksköterska) hennes presenter. Hon fyller 22 idag! ^.^ Hon blec jätte glad för allt!
Nu har jag precis bytt om, vi satt och åt i nästan 2 timmar!

En bild på födelsedags barnet från när vi var på Samos i sommras :)

Kommer inte hända så myk idag, ska och träna klockan 3(skulle du me Lina???)  men annars kommer jag nog bara vara hemma, kanske ta en promenad här hemma vid, får se lite vad jag känner för!

Vad ska ni göra denna underbara Söndag? :) <3

Home :)

Heej, heej! Hemma från forum nu har inte köpt så myk,, bara ett par ringar(laddar upp bild lite senare)
Tror att Lina ska sova här i kväll, men de e inte säkert hon kommer, hon mådde tydligen lite illa. haha vi åt så myk där borta xD
Nu ska jag bara sätta mig fram för brasan med en super duper mega bra bok(som iof inte har hittat än...)

( haha här både jag under ny år xD )
Puss! <3

Forum :D

Hemma från träningen nu, var as kul idag igen! Nu har jag precis duschat och bytt om, och är färdig för att ta bussen till orminge och möta Lina. Sen drar vi in till Forum och käkar :D Tyckte att vi förkänade de efter ett friskis pass :D
Får se om mitt beroende av att shoppa när jag väll kommer i väg är kvar eller om jag kommer komma hem tomhänt! De borde ajg göra, ska beställa kläder från H&M i helgen för ca 800 kr......

Vad ska ni göra idag då?? :) <3


Taggad som f*n!

Har precis vaknat och ätit frukost, om typ en halv timma så ska jag i väg till friskis me Lina, E as TAGGAD verkligen! Har ju inte träntas sen i tisdags!! Ne men de ska bli super kul iaf.... Synd bara att inte Lollo kan följa med.
JUSTE! Sarah åkte/ åker till afrika idag ju! Så jag tänkt bara önska henne en trevlig resa!


(går inte att ladda upp bild nu...)
Haha ne men TTYL! <3

Kommentera gärna!

Heej!
Tänkt bara säga att ni jätte gärna får maila mig eller kommentera om det är något som ni tycker att jag borde ändra på i bloggen. Eller om de är något jag borde börja med som: Dagens outfit, veckansplaner, veckans blogg m.m

Oldpic

Har precis stängt ner tv:n och tror att jag ska gå ner och tvätta mig nu, sen troligen sova, håller verkligen på att sommna! Så bloggar mer i morron!
God Natt alla Underbara Läsare! <3

Let´s Dance

Nu ska jag gå upp och kolla på Let´s Dance. Har precis ätit midda, kyckligraps ;) var as gott har äntligen börjat kunna äta nu igen! Tror att jag ska ta med lite te upp (it´s my drog, you know ;) )

( jag ser ljustet! )
håller på med en grej så de e därför som de kommer massa skumma koder och grejer:
<a href="http://www.bloggparaden.se/index.php?a=in&u=Majiiz">
<img src="http://www.bloggparaden.se/button.php?u=Majiiz" alt="Bloggparaden" border="0" /></a>

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2363377/wwwmajafurugardbloggse?claim=9q3yzcv4cnu">Följ min blogg med bloglovin</a>'



Håller bara på att fixa en grej....

Stor förändring!

Nu har jag suttit och fixat as myk med designen, som ni kanske ser...
Men ska hem om typ en timma, tror att malin och jag skulle göra sällskap. Men orkar inte blogga...
Btw undrar vad vi ska äta till midda.......

Från samos

@ Julias place

Nu sitter jag hemma hos Julia med Malin, Elin och så klart Julia ;) Fast har varit här ett tag och ätit lite mellis :D
Men vi gör inte så myk sitter mest och geekar :D
Men ska va lite social nu :D
Ses :D

random bild från skrivbordet :D

Yeeah :D

haha fick precis hjälp av ellen  med att fixa till designen :) e inte helt klar men ska fixa de sitsa i kväll,,, eller nån annan gång typ :D
Nee men nu har jag iaf So, sista lektionen, slutar om 40 minuter :D tror jag ska vara med elin, malin och dom  men vet inte om jag fick hänga med, om inte så ska jag ut och springa eller åka och simma med mamma.
Men ska väll börja med so:n nu tror jag.

copyright

TTYL! <3

DESIGNEN FUNKAR INTE!!!!

AHHHHHH!

Sorry for no Bloggning!

Ledsen för att jag inte har bloggat men de ände en sak i famlijen i går som var väldigt tung att höra så jag hade verkligen ingen lust att blogga....

Men nu sitter jag iaf i skolan, har snart svensak.. elller rättare sagt nu...
Men bloggar mer sen!

En bild jag jorde för att tags en

IGNORERA°!

okej,, hinner inte ficksa mer med designen nu så ignorera att den ser hemskut....

Engelska

Nu har jag precis haft matte och ska ha engelska :) vet inte vad jag ska göra men aja :D
haha efter skolan ska jag typ inte göra nåt sepc, kanske åka till forum eller se om nån kan göra nåt :P

Kortet jag gjorde till pappa igår :) han fick asså en telefppn :D

I hate my muth!

Åhh, har så sjukt ont i munnen och e fortfarande hungrig. Kan inte äta nåt för att jag har ont och har ont så att jag DÖÖÖÖR!

Men nu har iaf gärsterna gått hem precis, e facktiskt riktigt trött men får hålla mig vaken ett tag så att vi kan boka språkresan ;D Men ska typ hjälpa mamma att ta undan lite, tvätta mig, boka(!!!!!!!!!) och sen troligen sova, om de går med munnen.
Kommer iaf inte blogga mer ikvälll.

Tror jag ska byta till den här headern, eller vad tycker ni?
Puss och God Natt! <3

Gäster

Har precis kommit hem och duschat, har redan as ont i munnen men aja....
Fick veta precis när jag kom hem att vi skulle ha gäster klockan 5! haha blev bara lite stressad så har igentligen inte tid att bloggar nu, därför blir de ingen bild!
Men loggar mer i kväll!
PUSS! <3

Congratz!

GRATTIS PAPPA!

HAHAH  pappa fyller år idag så jag tänkte att jag skulle gratta honom :D

Matte prov!

OKEJ! nu e jag nervös för matten!
Haha kom precis ihåg att vi har prov :) Fast jag vet inte, jag kanske kan allt. Meen e osäker ändå :S
Ne men nu sitter jag i skolan, ingen annan än jag här men dom kommer väll snart. Nu ska vi ha matte, musik, idrott, so och sen typ NO. Fast jag ska gå typ en halvtimma tidigare på NO så jag hinner till tandläkarn. Åhh! Vill inte få mer tandställning! Vill inte ha så ont så länge igen!
Men de e väll bara att stå ut antar jag...

Btw ingen framgång på sommarjobbet men vi ska typ boka språkresan i kväll :D så de e super mega najjs!!!!
TTYL! <3

I´ll say good nigth

Säger god natt nu :) ska inte sova än, ska kolla lite på tv och fixa lite saker först :)
I morron är de vanlig skola bortset från att vi har matte prov. Sen efter så ska jag åka och få tandställning, nervös? nej men kommer ha as ont i munnen i typ en vecka! Så de e lite störande...
Men som sagt, God Natt! <3

Spageti med kötfärssås

Nu har jag precis ätit midda, som ni kanske förstår avrubriken...
Ska typ gå upp pch kolla på film nu tror jag :)
Eller nej, jag sja göra en ny design!
haha
ses!

Sprungit :D

Nu har jag precis kommit hem från en jogging tur :) Var rikigt skönt att springa facktiskt! Helt perfekt temeratur ute.
Haha aja nu ska jag duscha sen fixa en present till pappa som fyller år i morron och sen troligen göra en ny design :P

BTW de var de jag hade på mig på festen i fredags :)
Linne: New Yorker
Jeans: Gina

TTYL! <3

Ingen ridning :(

Blir ingen ridning för mig idag, vet inte rikigt vad de är med mig just nu men orkar knappt gå i skolan oh apsolut inte göra nåt efter skolan. Orkar bara vara hemma och verkligen ta de lungt! Göra precis de jag känner för! Även om man inte kan leva så jämt så verkar de som om jag behöver de den här veckan...

Men bort med sura minen och fram med den glada!

Funderar på att antingen ge mig ut på en liten spring runda eller gå på friskis i kväll, för grejen är att jag behöver få vara hemma lite i mellan! Inte åka i väg på en gång!
Men aja nu ska jag först kolla på lite bloggar och sen kolla upp pm de går nåt frikis pass :)

TTYL! <3

Ska verkligen göra en ny design när jag hinner!!!!!

Lover verkligen att en ny design är på väg! E så skujt trött på min gammla!
<3

In school :D

Nu sitter jag i skolan men Elin och Malin, har lunch rasdt och börjar om ca 15 minuter. Har haft en slapp dag än så läng, har bara kollat på I rymden finns inga känslor. Har sätt den förut men den för bättre första gången
Men ska dra nu!
Ses ! <3

She´s the man

Haha blev ingen av dom filmerna jag tänkte kollade på she´s the man ist, eller håller på och kollar nu :) Sen efter de så ska jag nog gå och lägga mig tror jag :) Har ju sov morron till 9 i morron men ändå :)
Bloggar iaf inte mer i kväll!
Sov så gott alla söta läsare! <3
Hoppad att ni haft en super alla hjärtans dag!

The Last Song vs Valentines day vs I hate Valentines day.....

Hmm, ska kolla på film men håller på att välja mellan 2 st. Tror fresten att jag precis röstade ut The Last Song. Den e så deppig i slutet så orkar inte se en sån film :)
Men men ska sätta på en av dom iaf :D
Puss! <3

shower

Blev ingen orkester, har inte mått bra alls idag! Så kände att jag kunde stanna hemma ändå ;)
Men nu har jag precis ätit midda och ska gå och duscha, sen ska jag sätta på en film, e så sjukt sugen på att kolla på film!
haha men aja ses sen!

Orkester

ÅKER TILL ORKESTERN NU!! :D SÅ SES SEN!!! <3

Rast :D <3

Nu sitter ja i data mitt och har rast :) efter rasten så har vi hemkunskap och sen när jag kommer hem så ska jad dra till orkestern : )
Men aja har inget att blogga om så bloggar mer sen!

Från igår igen :)
Ses! <3

@ school :)

Nu sitter jag i skolan och har precis haft idrott, fast va ju inte med ändå :) Sak ha spanska nu och sen lunch, aja har inget attt blogga om så bloggar mer sen!

From yesterday

Happy Valentines day!

God morron på er! Och Glad Alla Hjärtans Dag!
Nån som har nåt planerat för idag? De har inte jag, firade ju i går med familjen men ska köpa en grej till dom idag :)

Idag blir de skola, vet ju som sagt inte hur myk jag kommer kunna vara med menn får se helt enklet! MEn måste byta om och lite sånt nu,
SES! OCH HA EN VALENTINES DAY!
<3

a pic from yesterday ;)

Have a nice evning!

Nu har jag duschat och kollat på solsidan :) Ska inte gå och lägga mig nu men kommer inte blogga mer idag bara :) Har laddat över bilderna till datan så dom kommer nog komma lite granna i bland, inte i ett eget inlägg liksom...
I morron är de skolan som gäller, har idrott som första lektion, men vet inte om jag kommer kunna vara med. Har ont i halsen och super duper ont i magen! Aja frå väll snacka med mamma och se hur vi ska göra.. Bröt ju liksom i hop i soffan där uppe för att jag  mådde så dåligt....
Men nu ska jag sluta klaga!

A pic from today ;) Inte en av dom bästa men ändå :)

Good Night everybody! <3

Sommarjobb!

Har suttit och letat sommar jobb nu i ett par timmar, försöker få jobb hos nån hund kennel eller på ett hunddagis, tror jag ska försöka på vanliga dagis också. Så har alltså inte lagt in bilderna på datan än men kommer troligen tröttna på att söka jobb snart så då kommer de ist bli bilder som gäller!
Ska äta om en liten stund, familjen ska fira alla hjärtans dag idag ist så blir en rikigti go midda. Oxfilée med nån form av potatis till och en god sallad! Börjar bli lite smått hungrig så de ska bli super gott att ätaa!

hahaha upptäckte just att hunden sover as djupt efter vår lång promenad, ligger och snarkar och drömmer här brevid mig!

En av dom första bilderna jag tog med min kamera :)
Ses! <3

Lång promenad

Har precis kommit hem från en ca tre timmars lång promenad med hunden, va så himmla fint väder så kände bara för att vara ute!
Jag vaknade runt 10 ch satte mig och kolla på en film och åt frukost, sen klädde jagv på mig och gick ut! Nu har jag som sagt precis kommit hem och ska göra en sen lunch!
Ska ladda upp lite bilder ajg tagit senare idag, ska bara lägga över dom till datorn också :D
Vad ska du göra idag?
:) <3

@ home

Nu har jag precis kommit hem, har haft de as kul i kväll. Åt en super god 3 rätters midda och satt jag jag och bara chilla, snacka med folk och så :) fast efter ett tag så spelade vi Alias :D hahah ett as kul spel som går ut på att man ska förklara ord :D(låter lite udda men aja)
I morron ska jag typ åka skirdskor och sen hem och ta de lungt :) Inte göra nåt spec liksom.

Ses i morron! Sov så sött! <3

Drar snart :D

Nu sitter jag me Lina men ska snart dra till några beknata till familjen och käka midda. Då ska vi skjussa hem Lina också så dee e najjs :D
hahahaha vi har typ bara spalat kort och chillat :)
Men ska dra!

Ses!<3

I väntan på Lina...

Nu har jag precis ätit och sitter å väntar på Lina :)
Vet inte vad vi ska göra men aja
Haha fett onödigt inlägg ;)
Ses! <3

Tränat :D

Nu har jag precis kommit hem från träningen, var på friskis med lollo :) Vi körde ett dans pass som var as kul :D haha, jag köpte också ett kort där så att jag inte behöver ha kontanter med mig gämt :)
Nu sitter jag och sjunger och chattar lite med kompisar men borde gå och dusha Lina ska komma hit med ett bussen :P


E så super fint vinter väder ute nu skulle verkligen vilja gå ut och fota!

Ses! <3

Drar nu! :D

Nu drar jag till festen! Får se om de blir nån mer blogggning i kväll, va aldrig med lina i dag, hon kunde inte skulle typ göra npåt annat sp jag åkte till forum själv och fixade presenten, sen nu så har jag duschat och fixat mig :D
Kommer bilder i morron på outfit och facelook :) Ska även försöka ta lite bilder under festen :)

haha en random bild på chips ;D

Ojj då,, klockan är myk! Måste dra! <3

Ha en bra kväll! :D

Nu ska jag stänga ner datan för kvällen och gå upp och drick te med familj och såklart kolla på tv som vi nästan alltid gör på kvällarn :)
I morron så ska jag till skolan, har en ganska kort dag. Men hade ju som sagt en fullspäckad eftermidda!

(från samos i sommras, saknar det verkligen!)
Puss och God Natt! <3

JIPPIE!!! :D

Hade as dålig statiskit så sickade mail till alla på fb för att få fler och plötlist hade man mellan 10 och 15 besökare mer!!! :D
Tack alla som Besöker!!!
<3

Skolan i morron tror jag!

Mår ganska mycket bättre nu så de kommer nog bli skolan i morron ändå :) Haha de här kommer låta skumt  men jag är ganska glad att de kommer bli så! Kommer nämligen ha en super kul kväll/efter midda. Efter skolan och klarinneten så ska jag och Lina och till forum och köpa en present till ****** sen hem till Lina,, troligen chilla ett tag och sen fixa oss in för ****** fest. Och sen såklart åka i väg på festen! Så de e verkligen en eftermidda som jag inte vill missa!

(En super söt bild på fina Lina! <3)

Nu ska jag vara inne lite på fb och sen äta midda!
Ses! <3

Snö storm!

haha sitter hemma i soffan fortfarande och upptäckte precis att de typ är snöstorm här! Snöar as myk och blåser :D fast ha nog gjort de ett tag bara jagv som e lite efter...
Har typ inte gjort nånting idag, kollat på film och slappat. eller har kollat lite mer på språkresor också men inte kommit fram till nåt mer :)
Nu ska jag nog sitta lite od datan bara eller kolla på en till film :P
Ses! <3

Sjuk igen.. -.-

Jaha då var man sjuk igen. Kunde inte alls sova innat, sommnade vid 2 och vaknade flera gånger fram till klockan 5. Efter de kunde jag inte alls sommna om. Sen nu när jag gick upp på morronen så hade jag jätte ont i huvet, kände sjuuk och halsen gjorde ont :( Så jag fick stanna hemma idag från skolan.
Har precis kollat klart på en film och ska ta nånting att äta, e hungrig som bara den!
Aja bloggar senare!
Puss! <3

Glee

Nu har ajg kommit hem från simmningen, var as jobbigt, blev rikigt trött!
har precis ätit midda och ska gå och kolla på Glee som börjar typ nu!

( Hihih en liten bild på gäget! )
Puss!<3

Of for som swimming

Nu har jag ätit lite mellis med mamma och vi ska dra iväg och simma nu :) Kommer hem vid typ 7 och då ska jag äta så bloggar senare i kväll :P

Mina fina kompisar <3
Ses! <3

Najjs dag!

Har haft en as najjs dag idag! Åkte hemmi från vid 9 och kom hem halv 1!
När jag kom hem så åt jag iaf lunch, han inte göra de där borta typ. Sen dracka jag 3 koppar te :D haha var så frusen och verkligen sugen på te!
När klockan var typ 2 så kom lollo S och vi spelade in en spanska grej som vi hade i läxa :) Sen nu så har hon precis gått hem igen :P
Vet inte vad ja ska göra nu, kanske rita eller plugga.

(ignorera mitt ansikte)
Puss!!<3

Nu drar jag till skolan!

rubriken säger alllt! ska ut till bussen nu och åka till skolan! Ses i efter midda!
puss! <3

Time for G-night :D

Nu ska jag säga godnatt! Ska inte sova än men ska stänga ner datan :) Kollade aldrig på glee och solsidan satt och chatta i stället :D
I morron så ska jag åka skridskor med skolan och sen vara med Lollo S  vi ska göra en sak som vi har i spanksa läxa :D
Good Night!

Time for som painting :)

Nu har jag duachat och ska sätta mig och rita lite, har precis kokat te så ska gå ut och hämmta det nu :)

(cool bild jag hämmtade på google :P )

Tror jag håller på att bli sjuk -.-

Nu e jag hemma från ridningen och har ätit midda, ska nog hoppa in i duschen nu. Sen smörja mig och sätta i gång och kolla på Glee och Solsidan :) Missade ju det förrra vecka :P

Orkade inte vara med dom 5 sista minutrarna på ridningen, mådde inge bra alls! Har blivit lite bättre nu men fortfarande ganska dåligt, men måste verkligen gå i morron! Kan inte missa mer skola!

Lilla Valle som är ute i vår solen :) Verkligen skönt att jag fick träffa honom i går kväll!

Ridning :)

Nu så en jag hemma och ska iväg till ridningen :D har brottom men pappa pratar i telefon så jag passade på att blogga lite :D
Har brottom men ändå: Idag spå har jag haft spanska, engenslka, samlning, bild, no och matte :P
eee aaa har typ inget mer att säga så ska försöka säga till pappa att vi verkligen MÅSTE åka nu°!!!!

(Bild jag tog i skåne :) )
ses! <3

Hemma/ God Morron!

God morron! Har precis bytt om och smunkat mig, ska bara packa det sista till skolan sen måste jag ut till bussen! :)

Igår kom jag hem runt 9, då fikade vi på lite te och jag tog en macka(det var min middag!)
Ojj Klockan är myk!! Måste dra till bussen nu!!! :D

SKANAR DE!!
Ses! <3

Snart åka

Nu har ajg och morfar kommit hem från maten och jag har fixar det sissta innan jag ska åka, vi åker om ca 45 minuter så tror inte att jag kommer blogga innan dess :P
Men nu sitter jag iaf och kollar på tv och ritar lite :)

(går  fortfarnade inte att ladda uppbilder!!)
Ses! <3

Dax att åka hem då...

Jaha då var man hos morfar igen och ska åka hem... har verkligen haft en super bra helg men Fia och inte velat tänka på att blogga! Men nu så ska jag komma igång igen!
Har haft en slapp morron, vaknade halv 11 och åt frukost, sen dess har jag inte gjort så myk, duschat, packat och håller på att lägga in bilder från gammal mobilen till nya( har fått låna en av min kära kusin Jacob efter som att min inte går att ringa på..... :D)
Om en liten stund så ska jag och morfar åka ner till en Pizzeria och käka lunch sen hem om en liten stund och sne så måste vi åka till flyget! åhhh!! vill inte åka hem!!!!!!! :´(


ojj måste åka nu, skrive mer sen!!
Ses! <3

Gammla minnen!

Nu har jag och fia precis bytt om och borsatat tänderna,, haha sega flickorna har inte gjort nånting idag typ!
Just nu sitter vi och lyssnar på 8pisamt nog) Tokio Hotel. Haha brukar inte lyssna på dom men gjorde det as myk i 4:an och det väcker verkligen gammla minnen!
as mysigt iaf!
TTYL! <3

Sorry for no Bloggning!

Nu sitter jag i Fialias extra säng och har precs tvättar mig och så. Tror vi ska sova ganska snart :)

Tänkte bara be om ursäkt för att jag inte bloggat idag men har liksom velat vara med fia nu när vi änligen träffas! Men kan iaf berätta om vad vi gjort idag!
Annete och Fia kom vid halv 11 till morfar då tog vi en promenix ner till stranden och gick runt i lite kvertern där. De blåste hetl sjukt myk! Men det är typ +8 grander här så det gjorde inget!
Sen när vi kom hem till morfar så hade annete med sig goda bullar och lite gott pålägg som vi åt till lunch, just när vi var klara så skjussade annete oss till Toppen Gallerian där Fia och jag gick och såg Trassel i 3D mogna som vi är!! Haha men när filmen var slut så blev vi hämmtade och åkte till smyge(där kusinerna bor)
Fram till maten så mest flummade vi lite på fias rum och hade as kul! Till middag blev det potatis med kyckling och grönsaker. Allting hade varit inne i ungen och var as gott verkligen! Hon e så bra på att laga mat annete!

Men nu så ska jag vara med fia iaf!

Men god natt på er söta läsare!<3

Goder Morgen! :D

God Morrron Alla!
Nu sitter jag i soffan i tv rummet( också mitt sovrum) och är precis duschad :) Vaknade för nästam 2 timmar sen! VAknade vid 8 av att jag behövde gå på toa och sen kunde jag inte sommna om! Så jag gick upp stra före 9 och gjorde frukost och kollade lite på tv sen nu så har jag som sagt precis duschat :P
Har lite grejer som jag måste ficka innan Fia och Moster Annete kommer så måste sluta blogga nu!
Ses! <3

Night Night Sunshinse!!

Nu ska jag gå och lägga mig,, hoppas att de går att somman. Blåser as myk här! så de "viner i husknutarna" som morfar säger! :D
Sitter och kollar på en jätte söt bild på lilla Valle och Cilla som sitter på väggen brevid min säng, saknar verkligen min lilla Valle där hemma. E alltid så när jag reser bort! Det är honom som jag skanar mest!

ÅHH! En så himmal söt bild på lilla Valle! Tog den i typ septmber 2010. Haha det ser ut som om han tar kort på sig själv(!) där han ligger och sträcker på fram benen i min lilla säng där hemma! Vill att han ska sova i min säng i natt med!!! :D
Haha Ni Får Iaf Sova Så Sött! <3 Så ses vi i morron!

Let´s Dance

Nu har jag och morfar precis kollat på let´s dance :) vet inte rikigt vem jag hejar på man typ alla är ju bra!
Nu så ska jag sitta lite vid datan och sen troligen gå och lägga mig. I morron så ska jag äntligen(!) träffa kusinera sak bli as kul!! Dom ska typ komma hit vid halv 11 sen så ska vi antnigen ta en promenad eller åka in till Malmö och kanske kolla på bio :) får se lite vad vi känner för helt enkelt! :D

Ses! <3

Copy right

Nu har jag fikat lite med morfar, eller vi fikade färdigt för kanske 1-2 timmar sen men efter det så har vi suttit och pratat lite och jag har läst Frida tidningen som jag köpte på flygplatsen igår.
Tänkte ladda upp lite bilder från stranden nu, men vill bara säga att alla bildera är tagna av mig och ni får inte kopiera dom eller andända dom till någonting :)
Åh nejj! Morfar har så segt när så att det inte går att ladda uppp!!!! Aja det kanske går senare, haha annars blir det när jag kommer hem :)
Nu så ska jag någ spela lite.
Ses! <3

Stranden

Åhh det har blivit så fint väder här nu så känner nästan för att gå ner till stranden igen! Men de kan jag ju inte göra! Kan inte springa fram och till baka från stranden hela dan!
Nu har jag kommit hem från stranden för typ 2 timmar sen. Har äitit lunch och jobbat lite med de som jag missar i skolan. Nu ska jag nog iaf sätta mig och fixa lite med bliderna som jag tog på stranden :)

Saknar er äslkade kompisar!! Hoppas att ni har det bra idag! <3
Att jag aldrig kan vara nöjd! Antingen så saknar jag Fia eller så saknar jag kompisaran!! <3

Knatte Fnatt & Tjatte

God morrron!! <3
Nu sitter jag och kollar på tv, ska nog gå och ta lite frukost nu.
vet inte rikigt vad jag ska göra idag, troligen gå ner till stranden men mest chilla.

haha det går just nu knatte, fnatte och tjatte på diseney channel ;)

Hos morfar!!

Nu har jag kommit fram till morfar, landade för ca 2 timmar sen. Tog en timma att köra hem och sen har jag och morfar suttit och ätit digestiv med ost och jag har druckit te. Nu e jag så himmal super trött att jag bara måste sova!! haha vet klockan är bara 11 men ändå!
Orkar inte skriva mer om resan just nu men gör det i morron istället :) Fick tyvärr inte ta kort på flyget så det blev inga häftiga bilder från himmlen :D

Ses i morron! <3

Svenska sen Projekttid

Nu sitter jag och har svenska, vi jobbar med den grekiska mytologin. Så just nu så sitter jag och söker på fackta om gudar och lite sånt :)
Efter svenskan så ska vi iaf ha projekttid, till tre och sen så ska jag gå hem :D

En bild på Afrodite, kärlekens och skönhetens gudinna.

Haha skrev ju precis om henne ;)
Ses! <3

No = Film!

Sitter på no:n har vikarie så vi ska kola på film :D

Multiplication.com

haha ganska najjs matte lektion, sitter och är inne på en hamsida som heter Multiplication.com och typ spelar masssa olika spel!! xD
Haha de e najjs!

haha jag kom upp typ till level 60 eller 70 bara genom att tvätta fönster och det är typ uppe i rymden :D haha så dåg det ut när jag vann!
Ses!<3

I skolan :)

Nu sitter jag i skolan bevid Louise S,Elin, Sarah och Malin och nu kom precis Julia okcså :D :P Ska typ ha matte nu tror jag, men idag ska jag ju åka till skåne så jag kommer nog inte blogga så myk idag.
Aja ses!

ÄNTLIGEN!!!

ÅHH ÄNTLIGEN HAR DET BLIVIT ONSDAG KVÄLL!!! Har längat as länge :D Haha jag åker ju i morron, har packat typ allt men lite saker som tex smink går ju inte att packa idag utan måste göra det i morron efter midda. Kommer hem och ör hemma i kanske 2 timmar innan jag, mamma och pappa ska åka till arlanda :P
Men nu så ska jag iaf lägga mig och läsa en stund efter att jag har tvättat mig och en massa sånt :)
Kommer inte att blogga mer i kväll så ses i morron!!

Sweet dreams!! <3

Packat =)

Heej, nu e jag hemma! :) eller kom hem för typ 1 och en halv timma sen men ändå :P
Har typ inte gjort så myk, tagit ut hunden, kollat lite på tv och packat lite till resan :) Vet inte hur det blir resten av dagen, om jag och mamma skulle till forum eller inte, om vi skulle handla eller inte och sådära men de löser sig nog :D
Nu ska jag iaf öva lite på spanska glosorna tror jag
(jag hatar verkligen internet när det inte går att ladda upp bilder!!!)
ses! <3

Snart So :D

Nu har vi precis äit lunch, blev nån kyckling med potatis mos, helt okej man inget speciellt :)
Aja nu ska vi typ ha so om ca 10 minuter, vet inte vad vi ska göra men måste iaf fråga agge om vad jag ska göra när jag är borta :P
Men nu kom Lina och några andra så ska sluta blogg :)
Ses <3

Bara en dag kvar!

ÅÅÅÅHHH!!! e så glad att det bara är en dag kvar tills jag ska åka till kusinerna!! :D

Haha aja, ,,, nu så är jag iaf färdig för att gå till skolan :) påklädd och allt, ska typ bara pack lite idrotts kläder och sånt :P
Idag så ska jag vara i skolan och sen åka hem,, ta ut hunden åka till forum och köpa en present till *****, sen så ska vi åka och handal och om vi hinner så ska vi även åka och simma,, haha undrar hur jag ska hinna med allt det här..... Hoppas verkligen att vi inte har någon projekttid idag :)

JO SHIT!! KLOCKAN ÄR MYK MÅSTE GÅ NU!!!
SES!<3

G -Night!

säger godnatt nu, ska borstatänderna och sen kolla på tv med mamma :)
Haha skriver med en hand, v'nster dessutom. De e as jobbigt!
Aja godnatt!

I´ll be back tomorrow! <3

Ingen ridning för mig idag

Mår myk bättre nu men fick ändå inte bli någon ridning för mig i dag, vågade inte riskera att bli jätte sjuk nu innan jag ska till skåne. Men som sagt efter som att jag mår bra nu så kommer jag nog att gå i skolan i morron igen, hoppas att det inte stinker lika myket i skolan då, tror ju att det var det som gjorde att jag blev illa mående.
Nu har jag iaf skrivit en packlista till skåne och lite sånt, vi har inte betalt för ng vanligt bagage så jag måste få ner alltning i hanbageget. E ju inte så lite nervös över det..... Tror inte jag kommer få med mig allt men man kan typ lägga till vanligt bagage nu om man vill men det kostar gansak myk typ... :D

Aja nu har jag iaf precis kollat 2 avsnitt av sex in the city en as bra serie verkligen. Men e tyvärr på sista skivan på sista sesongen. känns verkligen helt hemskt attdet typ inte är nåt kvar på skivan! bara 2 avsnitt! VAD SKA JAG GÖRA NÄR JAG HAR SETT ALLA?????

En liten bild på tjejerna i serien :)
Nu ska jag typ kolla på lite folksbloggar och sånt :D
Ses!<3

I´m sick :(

Jahapp, då var man sjuk då. Eller vet inte om jag är sjuk eller om det bror på röklukten i skolan som gör att jag mår illa. Hoppas verkligen att det bara var lukten! Vill ju åka till Skåne på torsdag!!! aja det har nog gått över till dess får vi hoppas :)
Nu har jag iaf precis ätit lite lunch och sitter och gör lite spanska och sånt :)

Bild på mig och mina fina kompisar :) <3

Ses! <3

DET STINCKER!!

Det stincker as myk efter branden som har varit i gulkorridor, och vi ska ha lektion i klass rummet som ligger brevid de rummet som det har brunnit i!!!!
Haha,,, jaa det var mitt lilla damp utbrott.....

Men nu så sitter jag iaf i gulkorridor, med ellen, ebba, cleo, och lollo S. Haha ska ha no typ nu.. :)
aja orkar inte blogga mer för det går knappt att andas härr.....

I skolan med Ebba :)

Nu sitter jag i skolan :) Ebba sitter brevid mig och bloggar hon med :D
Men aja de stincker fortfarnade i skolan, kommer så inte bli kul att ha lektion i gul idag :P (de e asså där det har brunnit)

Men ajaa ska nog göra nåt annst ;)

En bild från Samos i sommras på vårt hotell :)

Ses! <3

RSS 2.0